Menu

Fotbal

Belgická liga

KV Kortrijk – Standard Lutych

0:2

konec (0:1)

11.11.2018, 18:00 • Guldensporen Stadion, Kortrijk • 15. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.47 3.58 2.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:54:51)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 8:2. Rohy: 5:2.
Je konec! Standard Lutych zvládl duel na půdě Kortrijku a vítězí 2:0. Hosté vlétli do utkání jako velká voda a hned z první akce dokázal udeřit Maxime Lestienne! Domácí mohli vyrovnat o deset minut později, ale Ochoa předvedl povedený zákrok. Od té doby se spíše bojovalo o každý metr hrací plochy a šancí jsme se nedočkali. Ve druhé půli se Kortrijk snažil hrát aktivně, jenže obrana Standardu skvěle bránila. Patnáct minut před koncem dostali hosté možnost kopat pokutový kop, který s přehledem proměnil Paul-José M'Poku. Závěr utkání si už hosté pohlídali.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Moussa Djenepo prošel s míčem po levé straně až na hranici pokutového území, kde nebyl nikdo v černém dresu.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Hra je přerušena! Christian Luyindama Nekadio zůstává ležet na trávníku a drží se za levé rameno. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

89

Felipe Avenatti prošel s míčem do pokutového území a zpětnou přihrávkou se snažil oslovit dobíhajícího spoluhráče, který už nestačil zakončit.

88

Ilombe Mboyo zakončil zpoza hranice pokutového území, jenže jeho rána skončila v rukavicích připraveného Ochoy.

87

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Hannes Van der Bruggen, přichází Imoh Ezekiel.

86

Christian Luyindama Nekadio se dostal k odcentrování do pokutového území, jenže jeho nadýchaný centr skončil na hlavě připraveného obránce.

85

Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Paul-José M'Poku, přichází Răzvan Marin.

84

Paul-José M'Poku zůstává po jednom ze soubojů ležet na hranici pokutového území a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

83

Obrana domácího celku žene své spoluhráče na polovinu Standardu Lutych, jenže nikdo v bílém dresu zatím nemůže najít cestičku do zakončení.

82

Teddy Chevalier dostal přihrávku na polovinu soupeře, prosmýkl se do pokutového území, jenže levačkou trefil jen obránce, který se mu skluzem položil pod nohy.

81

Larry Azouni se krásně prosmýkl kolem obránce na levé straně hrací plochy a odcentroval do pokutového území. Jeho pokus odvrátil první obránce.

79

Brendan Hines-Ike si s přehledem pohlídal dlouhý nákop na polovinu soupeře a zpracoval si míč hrudí. Domácí stoper ihned rozjel akci Kortrijku.

78

Domácí celek se i po obdržení další branky nadále tlačí do útoku a ještě se snaží zdramatizovat závěrečné minuty dnešního střetnutí.

76

76. Paul-José M'POKU - 0:2

KV Kortrijk – Standard Lutych

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 1. Lestienne, 76. M'Poku (pen.)

Karty:   42. Azouni (KRT), 75. D'Haene (KRT) – 29. Carcela-González (STA), 34. Luyindama Nekadio (STA), 45+1. M'Poku (STA), 50. Bastien (STA)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 8:2. Rohy: 5:2.

KV Kortrijk: Kaminski – Azouni, Hines-Ike, Kagelmacher (46. Lepoint), D'Haene – Van der Bruggen (87. Ezekiel), Kanu, De Sart – Chevalier, Stojanović (66. Avenatti), Mboyo.
Náhradníci: Bruzzese – Kumordzi, Ajagun, Lepoint, Avenatti, Rolland, Charisis, Ouali, Ezekiel.

Standard Lutych: Ochoa – Fai, Vanheusden, Luyindama Nekadio, Laifis – Cimirot (46. Agbo), Bastien, M'Poku (85. Marin) – Carcela-González, Emond, Lestienne (69. Djenepo).
Náhradníci: J-F. Gillet – Goreux, Agbo, Sá, Kosanović, Marin, Djenepo.

Rozhodčí: Allen – Walschap, Wyns