Menu

Fotbal

Italská Serie A

Turín FC – Parma Calcio 1913

1:2

konec (1:2)

10.11.2018, 15:00 • Stadio Olimpico di Torino • 12. kolo • Štěpán Slovák

Tipsport: 1.45 4.58 8.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (17:01:05)
Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 8:4. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:17.
Je dobojováno! Rozhodlo se v prvním poločase, ve kterém šli hosté do dvoubrankového vedení. Domácí tým sice dokázal snížit na rozdíl jednoho gólu, ovšem poté už se do žádné obrovské příležitosti za celý zápas nedostal. Parma naopak hrozila především z rychlých brejků, ze kterých mohla několikrát přidat definitivní pojistku.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Hodně ukvapená střela od Gervinha končí vedle branky. To bylo nejspíše to poslední, víc už se pravděpodobně nestane.

90+3

Rozhodčí přerušuje hru, domácí se zlobí, rozehrávat bude opět hostující brankář. Turínu už příliš času na srovnání nezbývá.

90+2

Na zemi zůstal ležet Belotti, domácí kapitán se dnes už poněkolikáté dožadoval pokutového kopu, hra ovšem pokračuje!

90+1

Hlavní sudí Massa přidal čtyři minuty nad rámec druhého poločasu. Na konci té první teď Turín vybojoval rohový kop z pravé strany!

90

Balón končí opět v zámezí, znovu to navíc bylo od domácího fotbalisty. Rozehrávat bude Sepe, za malou chvíli začne nastavený čas.

89

Alessandro Deiola nyní přidržel soupeře, který se dostával do slibné příležitosti. Hostující hráč je potrestán žlutou kartou.

88

V další velké šanci znovu Gagliolo! Ten z levé strany místo centru zakončoval na bližší tyč, další parádní zákrok předvedl Sirigu, který ještě drží naděje svého týmu!

87

Gagliolo se dostal k odraženému míči na hranici velkého vápna, poté střílel pod horní tyčku. Jeho střela směřovala pouze doprostřed, Sepe vyrazil na rohový kop!

86

Na levé straně teď slibně se rozvíjející akci soupeře zastavil nedovoleně Lorenzo De Silvestri, i on je potrestán žlutou kartou.

85

Riccardo Gagliolo teď s rozehrávkou autového vhazování nikam nepospíchal. Trvalo mu to příliš dlouho, rozhodčí vytahuje žlutou kartu.

84

Dlouhý balón za obranu, hosté celou situaci zvládli, míč se nakonec dostal až do zámezí. Odkopávat tak bude opět brankář Sepe.

83

Úplně volný zůstal za domácí obranou Ceravolo, který z obtížného úhlu zakončoval na bližší tyčku, Sirigu míč reflexivně vyrazil na roh!

82

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Daniele Baselli, přichází Vittorio Parigini.

82

Hlavní rozhodčí vytahuje třetí žlutou kartu v zápase, poprvé však trestá domácího fotbalistu. Tím je v tuto chvíli Tomás Rincón.

80

Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná desetiminutovka tohoto utkání, u balónu jsou domácí, rozehrávat bude brankář Sirigu.

79

Ostře byl před malou chvíli zasažen Gagliolo. Ten se těžce zvedá z trávníku a kulhá za postranní lajnu, hosté už střídali třikrát.

77

Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Matteo Scozzarella, přichází Alessandro Deiola.

76

Aina nyní ve vápně hledal spoluhráče. K tomu se balón nakonec nedostal, vhazovat bude Parma, která ještě ke všemu bude střídat.

75

Několik centrovaných míčů teď během krátké chvíle směřovalo do vápna Parmy. Hosté vše zvládli a Gervinho už zase postupuje směrem dopředu.

74

K balónu se dostal Sirigu, který dlouhým výkopem hledal Belottiho. Domácí kapitán byl uhlídaný a k míči se nedostal, míč poté skončil v zámezí.

72

Po centru z pravé strany se k hlavičce dostal Zaza. Nechybělo mnoho a mohlo být srovnáno, pokus skončil těsně vedle levé tyče!

71

Rychlých výpadů Parmy bude nejspíše přibývat. Gervinho teď zvolil neobvyklé zakončení a střílel, jeho pokus nemířil mezi tři tyče!

70

Zpoza velkého vápna zakončoval opět Berenguer. Střela mu vůbec nesedla, opět mířila vysoko nad hostující branku!

69

Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Roberto Inglese, přichází Fabio Ceravolo.
Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Jonathan Biabiany, přichází Marcello Gazzola.

67

Do rychlého kontru se dostával Gervinho, ten proti přesile soupeře neuspěl. Domácí následně vybojovali autové vhazovní, o malou chvíli později i rohový kop.

66

To byla slušná příležitost pro Turín! Zpoza velkého vápna zakončoval Berenguer. Sepe ml zakrytý výhled, míč i přesto dokázal vyrazit před sebe!

65

Ve vápně teď Zaza nezahrál úplně podle svých představ, míč mu utekl. Sepe ho drží v náručí, za malou chvíli bude rozehrávat.

64

Domácí tým se nakonec přeci jen dostal do zakončení. Vzrušení bylo zbytečné, všemu totiž předcházelo ofsajdové postavení.

63

Aina byl faulován, provinil se hostující Inglese. Bude z toho standardní situace pro domácí celek z poměrně slušné pozice.

61

Rozběhla se závěrečná půlhodina hry, domácí jsou aktivnější a snaží se něco vymyslet, Parma i nadále hrozí z rychlých brejků.

60

Gervinho dnes dělá obraně soupeře obrovské problémy! Znovu dostal balón na levou stranu, domácí se ubránili jen za cenu rohového kopu.

59

Po centru z pravé strany si balón ve vápně našel Belotti. Hlavička domácího kapitána směřovala pouze doprostřed branky!

58

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Roberto Soriano, přichází Álex Berenguer.

57

Turín se dostával do zajímavé situace tři na tři, poté však přišla špatná přihrávka, která směřovala na pravou stranu, hosté se ubránili.

56

Falqué běžel pro balón a chtěl vhazovat. Rozhodčí byl jiného názoru, rozehrávat budou z vlastní poloviny hřiště hostující fotbalisté.

54

Tak to byla stoprocentní příležitost pro Parmu! Hosté se dostali do přečíslení tři na dva, skvěle to udělal Gervinho, který přihrával na pravou stranu. Úplně volný Inglese poté v jasné šanci trefil břevno!

53

Právě bývalý hráč Sparty se o malou chvíli později dožadoval odpískání faulu. Massa hru nechává pokračovat, domácí zase kombinují.

52

Dlouhé obléhání branky, Soriano byl u míče dříve, než Biabiany. Od hostujícího hráče se balón odrazil do zámezí, rohový kop.

51

Úvodní pětiminutovka druhého poločasu je za námi, hosté se vůbec k ničemu nedostali, zatím se pouze brání útokům soupeře.

50

Brankář Sepe už kartu za zdržování dostal. Stále však jeho rozehrávka trvá dlouho a domácí příznivci pískají, rozhodčí Massa zůstává klidný.

48

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Koffi Djidji, přichází Simone Zaza.

47

Domácí tým do druhého poločasu vstoupil velmi aktivně a snaží se o rychlý gól. Vybojoval autové vhazování a vypadá to, že bude střídat.

46

Začal druhý poločas.
Je to tak, úvodní polovina tohoto utkání je za námi. Hosté šli brzy do vedení, když se trefili dva jejich útočníci. A mohli se trefit všichni tři, Biabiany totiž spálil obrovskou příležitost. Místo vedení o tři branky přišlo snížení na druhé straně, druhý poločas tak slibuje pořádné drama!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+3

První poločas skončil.

45+2

Rozhodčí Massa přidal dvě minuty nad rámec prvního poločasu. Ta první spěje ke svému konci, víc se pravděpodobně už nestane.

45+1

To se nevidí často. Hostující brankář Luigi Sepe dostává žlutou kartu za zdržování už na konci prvního poločasu!

45

Další střelecký pokus z dlouhé vzdálenosti, Sepe zasahovat nemusel, střela totiž mířila vedle branky. Hostující gólman bude odkopávat.

43

Spousta emocí! De Silvestri využil chyby Gagliola a dostával se do výborné pozice. Hostující hráč si pomohl jasným faulem, ovšem rozhodčí k překvapení všech nechal hru pokračovat. Domácí fotbalisté se teď ve velkém počtu vydali za hlavním sudím.

42

To byla slušná příležitost pro Turín! Po centru z levé strany se na zadní tyči ocitl De Silvestri. Tomu chyběl krok, aby balón uklidil do prázdné branky!

41

Obrana Parmy nestíhá. Nedovoleně si v tuto chvíli pomohl Iacoponi, i jemu to prošlo bez žluté karty, Turín má teď jasně navrch.

40

Taktickým faulem si pomohl Gagliolo. Hostující fotbalista teď může být rád, že se celá situace obešla bez žlutého napomínání.

38

Po vstřelené brance ožili nejen hráči, ale také domácí příznivci, kteří jsou hodně slyšet. Už zase se hraje na hostující polovině.

37

FC Turín právě vstřelil branku!
Domácí se přeci jen prosazují a snižují na nejtěsnější možný rozdíl! Balón se nyní odrazil jen kousek za hranici velkého vápna, tam se k němu dostal DANIELE BASELLI, který tvrdou ranou k bližší tyči překonal Sepeho!

35

Obrázek hry se nijak nemění, domácí jsou u míče a snaží se něco vymyslet, hosté dobře brání a výčkávají především na brejky.

34

Falqué se nyní dostal do souboje s Grassim. Podle rozhodčího si počínal nedovoleně, hra je tedy přerušena, hosté s rozehrávkou nikam nepospíchají.

33

V první fázi to Falqué udělal výborně. Obešel dva protihráče a rozhodl se pro centr. Ten mu však vůbec nevyšel, rozehrávat bude Sepe.

31

Třicet minut hry je za námi, domácí budou vhazovat na vlastní polovině hřiště. Hosté zatím těží z chyb soupeře a vedou o dva góly.

30

Mohlo to být o tři branky! Parma se totiž dostala do přečíslení tři na dva, balón putoval na pravou stranu, kde byl úplně volný Biabiany. Hostujícího fotbalistu teď skvělým zákrokem vychytal Sirigu!

29

Baselli si pomohl faulem ve středu hřiště, nedovolených zákroků je zatím opravdu hodně. Gagliolo se zvedá z trávníku, bude pokračovat ve hře.

27

Hodně ostrý zákrok ve středu hřiště. Hlavní rozhodčí teď celou situaci trestá žlutou kartu, tu vidí Antonino Barillà, který se tomuto verdiktu hodně diví.

26

Domácí se pokusili o rychlou odpověď po levé straně, hosté si pomohli faulem u postranní lajny, další standardka pro Turín.

25

25. Roberto INGLESE - 0:2

25

Parma právě vstřelila branku!
Hosté už vedou o dva góly! Z levé strany teď přízemní centr do vápna posílal Gagliolo, jako první se k míči dostal ROBERTO INGLESE, který ho špičkou nohy nasměroval pod břevno domácí svatyně! Asistence: Riccardo Gagliolo.

23

Hosté se před malou chvílí dožadovali pokutového kopu! Podle nich zahrál Izzo rukou. Hlavní sudí Massa teď celou situaci na pokyn rozhodčího u videa zkontroloval, nakonec se rozhodl, že penaltu neodpíská!

21

Do souboje se dostali Izzo a Biabiany. Domácí fotbalista zůstává ležet na hrací ploše, rozhodčí faul nepískal, až teď přerušuje hru.

20

Domácí příznivci se faulu dožadovali marně. Hlavní rozhodčí zatím nijak zbytečně nepřerušuje hru, hosté jdou rychle dopředu.

19

Na hranici velkého vápna zůstali dva úplně volní domácí fotbalisté. Baselli nechtěl střílet pravou nohou a dlouho čekal, z obtížné pozice pak levačkou zakončil vedle!

18

Přenesení hry na pravou stranu hřiště, kde se De Silvestri pokoušel o centr. Ten byl sražený hostujícím obráncem na další rohový kop.

17

Zatím sledujeme řadu nepřesností na domácích kopačkách, hosté se znovu dostávají k míči a začínají až z vlastní poloviny hřiště.

16

Úvodní čtvrthodina hry je za námi, z branky musel Sirigu, aby míč před blížícím se protihráčem dokázal odkopnout do bezpečí.

15

Aina nestihl balón na hrací ploše a vhazoval Iacoponi. Hosté brzy přišli o balón, následně si pomohli faulem na Belottiho, další standardka pro Turín!

14

Domácí teď zatlačili soupeře před jeho vápnem, hráči Parmy se poté dostali k balónu a vše vyřešili dlouhým odkopem na útočnou polovinu.

12

A hned tu byla velká šance pro Turín! Nejprve centrovaný balón z pravé strany, vzápětí nedůrazná hlavička. Před Sepem se však k míči dostal Belotti, který ho v obtížné pozici poslal nad branku!

11

Úvodní desetiminutovka hry je za námi, domácí fotbalisté teď drží balón na útočné polovině a snaží se něco vymyslet, zatím však marně.

10

Dlouhý pas za obranu, Belotti ho zpracoval, poté se dožadoval odpískání pokutového kopu. Hlavní rozhodčí byl jiného názoru, hra pokračuje.

9

9. GERVINHO - 0:1

9

Parma právě vstřelila branku!
Obrovské zaváhání v domácí obraně teď vyrobili Izzo a N'Koulou, kteří se nedomluvili. Toho využil GERVINHO, který z velkého úhlu postupoval sám na domácího brankáře.Toho překonal střelou na bližší tyčku a poslal hosty do vedení!

7

V pokutovém území domácího týmu vznikl závar! První střela Iacoponiho byla zblokovaná, ta druhá poté mířila vysoko nad!

6

K hlavičce se dostával Alves. Před hostujícím kapitánem nakonec zasáhla obrana soupeře, bude tady další rohový kop pro Parmu.

5

Zpoza velkého vápna zakončoval Gervinho. Jeho razantní střela skončila vysoko nad brankou, podle rozhodčího to bylo s tečí, rohový kop také pro hosty.

4

Hosté se sice dokázali ubránit, ovšem domácí pokračovali ve své aktivitě, z pravé strany teď budou rozehrávat úvodní rohový kop v zápase.

3

Dalším faulem si pomohl hostující Barillà, bylo to u postranní lajny. Turínu se nabízí zajímavá příležitost v podobně standardní situace!

2

Biabiany měl svou nohu hodně vysoko, zasáhl do hlavy kapitána Belottiho. Rozhodčí na polovině hřiště odpískal faul a přerušil hru.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Turín FC: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Djidji – De Silvestri, R. Soriano, Rincón, Baselli, Aina – Falqué, Belotti (C).
Náhradníci: Ichazo, Rosati – Lukić, Zaza, Ansaldi, Damascan, Edera, Berenguer, Moretti, Parigini, Bremer.

Parma Calcio 1913: Sepe – Iacoponi, Alves (C), Gagliolo, Bastoni – Scozzarella, Grassi, Barillà – Biabiany, Inglese, Gervinho.
Náhradníci: Frattali, Bagheria – da Cruz, Deiola, Ceravolo, Ciciretti, Gobbi, Di Gaudio, Gazzola, Siligardi, L. Rigoni, Sprocati.

Rozhodčí: Massa – Tasso, Tolfo.
Naposledy na sebe oba celky narazily v sezoně 2014/2015 a dvakrát se radoval Turín, který je podle sázkových kanceláří favoritem i v dnešním utkání. Zápas bude jako hlavní rozhodčí řídit pan Davide Massa. Na čarách mu budou pomáhat pánové Gianmattia Tasso a Alessio Tolfo.
Na druhé straně Parma, která je na tom o něco hůře. Hosté jsou v tuto chvíli na dvanáctém místě se čtrnácti body. Parma má o něco horší statistku posledních zápasů, už třikrát v řadě totiž nedokázala zvítězit, dokonce nezaznamenala ani jednu vstřelenou branku. Venku hrála Parma pětkrát, celkově z toho uhrála šest bodů. O góly hostujícího týmu by se měl starat především Gervinho, ten má v tuto chvíli na svém kontě tři přesné zásahy.
Turín už neprohrál šest zápasů v řadě a tuto bilanci bude chtít zcela jistě prodloužit proti Parmě. Domácí fotbalisté jsou momentálně na sedmé příčce tabulky, mají sedmnáct bodů a od šesté pozice, která zaručuje kvalifikaci Evropské ligy, je dělí jediný bod. Ale to je ještě daleko, jsme teprve na začátku na začátku celé sezony. Zajímavým faktem je ten, že turínským fotbalistům se daří především venku, doma totiž z pěti utkání nasbírali pouhých sedm bodů. Jejich nejlepším střelcem je Andrea Belotti, který má na svém kontě čtyři branky.
Pěkné odpoledne přeji všem fotbalovým příznivcům. Italská Serie A má na programu dvanácté kolo, které v sobotu nabídne tři utkání. Jedním z nich bude duel, ve kterém Turín FC přivítá Parmu Calcio 1913.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Turín FC – Parma Calcio 1913

1:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 37. Baselli – 9. Gervinho, 25. Inglese (Gagliolo)

Karty:   82. Rincón (TUI), 86. De Silvestri (TUI) – 27. Barillà (PRM), 45+1. Sepe (PRM), 85. Gagliolo (PRM), 89. Deiola (PRM)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 8:4. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:17.

Turín FC: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Djidji (48. Zaza) – De Silvestri, R. Soriano (58. Berenguer), Rincón, Baselli (82. Parigini), Aina – Falqué, Belotti (C).
Náhradníci: Ichazo, Rosati – Lukić, Zaza, Ansaldi, Damascan, Edera, Berenguer, Moretti, Parigini, Bremer.

Parma Calcio 1913: Sepe – Iacoponi, Alves (C), Gagliolo, Bastoni – Scozzarella (77. Deiola), Grassi, Barillà – Biabiany (69. Gazzola), Inglese (69. Ceravolo), Gervinho.
Náhradníci: Frattali, Bagheria – da Cruz, Deiola, Ceravolo, Ciciretti, Gobbi, Di Gaudio, Gazzola, Siligardi, L. Rigoni, Sprocati.

Rozhodčí: Massa – Tasso, Tolfo