Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Králův Dvůr – SK Převýšov

0:1

konec (0:0)

10.11.2018, 10:30 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • 14. kolo • Štěpán Slovák

Tipsport: 1.8 3.6 3.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Tomáš Bastin, přichází Jakub Jarkovský.

88

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Petr Veselka, přichází Martin Holec.

85

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Pavel Novák, přichází Tomáš Sedláček.

81

81. LABÍK - 0:1

81

Převýšov právě vstřelil branku!
Hosté se deset minut před koncem dostávají do zaslouženého vedení! Po centru z pravé strany přišla úspěšná hlavička TOMÁŠE LABÍKA z bezprostřední blízkosti, Krček neměl šanci na úspěch!

76

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Martin Kraus, přichází Martin Šlapák.

74

Míč putoval na levou stranu, poté přišlo zakončení, které směřovalo na vzdálenější tyčku. Krček znovu zachránil svůj tým skvělým zákrokem!

66

To byla další dobrá příležitost pro Převýšov! Bastin udržel balón, přihrával pod sebe. Střela jednoho z hostujících fotbalistů skončila vysoko nad brankou!

63

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Jakub Balšánek, přichází Patrik Nehoda.

58

Další zajímavý centr na zadní tyč, balón se odrazil od jednoho z hostujících hráčů, výborný reflex poté předvedl Krček, který vyrazil na další rohový kop!

55

Dominik Hašek nyní nebyl spokojen s verdiktem rozhodčího. Sudí Pastyřík jeho protesty trestá žlutou kartou, hosté budou vhazovat.

46

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Dominik Dolák, přichází Marek Hejda.

45

Radek Korba teď na polovině hřiště zbytečně fauloval, je z toho navíc úvodní žlutá karta, víc už se v prvním poločase nejspíše nestane.

32

Obrovskou šanci měli i domácí! Po centru z pravé strany zůstal v pokutovém území úplně volný Procházka. Jeho následný pokus skončil vysoko nad brankou!

29

Dva rohové kopy během krátké chvíle znamenaly dvě obrovské příležitosti pro hosty! Nejprve zakročil jeden z domácích fotbalistů na brankové čáře, druhá hlavička směřovala těsně vedle tyčky!

15

Stoprocentní šance pro hosty! Úplně sám se po centru z pravé strany za obranou ocitl Novák, který z bezprostřední blízkosti nedokázal překonat Krčka. Domácí gólman vytáhl výborný zákrok!

6

Dvě nebezpečné situace na obou stranách hřiště. Hosté z hranice velkého vápna zakončovali vedle branky, domácí fotbalisty poté zastavil skvělý zákrok Petra!

3

Převýšov vybojoval rohový kop z levé strany, následně vznikl závar v pokutovém územ a přišla střela. Vypadalo to, že balón trefil ruku jednoho z domácích hráčů, hlavní rozhodčí byl jiného názoru!

FK Králův Dvůr – SK Převýšov

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 81. Labík

Karty:   45. Korba (PRV), 55. Hašek (PRV)

FK Králův Dvůr: Krček – Bouček, Rendla, Hell, Zelenka, Kraus (76. Šlapák), Šebek, Balšánek (K) (63. Balšánek), Dolák (46. Hejda), Procházka, Novák
Náhradníci: Špicl – Břížďala, Šlapák, Hejda, Bohánek, Nehoda, Černý

SK Převýšov: Petr – Hašek, Vyšehrad, Černý, Špidlen, Labík, Veselka (88. Holec), Novák (85. Sedláček), Koubek, Korba, Bastin (90. Jarkovský)
Náhradníci: Dunda – Kosař, Holec, Sedláček, Jarkovský, Doležal, Živný

Rozhodčí: Pastyřík – Mudra, Špindlerová

Diváci: 150