Menu

Fotbal

Juniorská liga – Čechy

FK Mladá Boleslav – FK Jablonec

2:0

konec (0:0)

10.11.2018, 10:30 • MěS Mladá Boleslav • 15. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.25 5.6 5.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí zaslouženým vítězstvím Mladé Boleslavi, která svého soupeře porazila poměrem 2:0. Domácí celek měl i ve druhém poločase výraznou územní převahu, nakonec první branku vstřelil po hodině hry. Jablonečtí byli i nadále směrem dopředu naprosto bezradní, naopak si další zákroky připsal brankář Klement, který ale zhruba deset minut před koncem inkasoval podruhé. Domácí byli i v koncovce zápasu při chuti, žádná další branka ale už nepadla. (12:25:02)

90+1

Konec zápasu.

90

Druhý poločas bude nastaven o jednu minutu.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Zdá se, že o vítězi zápasu je rozhodnuto, uvidíme, zda se bude nastavovat.

88

88. Klement vychytal Krčmáře.

88

Rudzan si nevěřil na průnik kolem protihráče, proto raději ještě přihrával lépe postavenému Krčmářovi, který hezkou střelou prověřil Klementa.

85

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Daniel Novák, přichází Ondřej Komma.

84

Jablonec je i po druhé inkasované brance pouze na vlastní polovině, tentokráte musel centrovanou nabídku odklízet z vlastního vápna Pour.

83

Hezká souhra domácích přinesla centr v podání Davida Nováka, který pouze proskákal pokutovým územím. Jeho kolegové se v tu chvíli nacházeli úplně někde jinde.

83

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází David Novák, přichází David Krčmář.

82

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Nakonec se domácí přeci jenom dočkali druhé trefy! Nadějnou akci nakonec ještě jeden z domácích vyšperkoval přihrávkou před prázdnou bránu na MATĚJE ŠIMONA, který měl snadnu práci.

82

Mladá Boleslav obstarala standardku kousek od autové čáry. Míč směřoval někam k malému vápnul, kam si v poklidu doběhl brankář Klement.

81

Jenomže jeho spoluhráči opět rychle přišli o balón, který skončil za postranní čárou. Mimo jiné nám do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut.

80

Na opačné straně jsme sledovali menší skrumáž. Daniel Novák tak dlouho usiloval o míč, až nakonec o něj přišel. Klement si vyzkouší odkop od branky.

79

Nakonec si hostující celek připsal rohový kop z levé strany. Na něj si na přední tyči naskakoval Štěpánek, který padající míč úplně minul.

78

Jablonec se po delší době podíval k opačné šestnáctce, odkud Bulíř zkoušel poslat míč do ohně. Na vlastním malém vápně ale zasahoval Toml.

77

Mladá Boleslav si přichystala standardku z levé strany. K rozehrávce se postavil Zabilanský, jehož polovysoký centr skončil na kopačce protihráče.

76

Žlutou kartu dostává Ondřej Štěpánek (FK Jablonec).

76

Další útočnou akci táhl po levém křídle Daniel Novák, který se za obranou pokoušel najít Diba, což mu ale nevyšlo. Přihrávku totiž přečetl pozorný Peřina.

FK Mladá Boleslav – FK Jablonec

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 60. Zabilanský, 82. Šimon

Karty:   64. Kopa (MBL) – 76. Štěpánek (JAB)

FK Mladá Boleslav: Mikulec – Komárek, Toml, Daniel Novák (85. Komma) , Dib, David Novák (83. Krčmář), Zabilanský (C), Kopa, Šimon, Rudzan, Král
Náhradníci: Krčmář, Komma, Vrána

FK Jablonec: Klement – Petržilka (19. Tokár), Štěpánek, Peřina (49. Pour), Javůrek, Urbánek, Breda (C), Kozák, Bulíř, Maqastena (57. Velich), Hajdo
Náhradníci: Richter, Tokár, Velich, Pour

Rozhodčí: Nenadál – Vodrážka, Leška

Diváci: 100