Menu

Fotbal

Juniorská liga – Čechy

FK Mladá Boleslav – FK Jablonec

2:0

konec (0:0)

10.11.2018, 10:30 • MěS Mladá Boleslav • 15. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.25 5.6 5.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí zaslouženým vítězstvím Mladé Boleslavi, která svého soupeře porazila poměrem 2:0. Domácí celek měl i ve druhém poločase výraznou územní převahu, nakonec první branku vstřelil po hodině hry. Jablonečtí byli i nadále směrem dopředu naprosto bezradní, naopak si další zákroky připsal brankář Klement, který ale zhruba deset minut před koncem inkasoval podruhé. Domácí byli i v koncovce zápasu při chuti, žádná další branka ale už nepadla. (12:25:02)

90+1

Konec zápasu.

90

Druhý poločas bude nastaven o jednu minutu.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Zdá se, že o vítězi zápasu je rozhodnuto, uvidíme, zda se bude nastavovat.

88

88. Klement vychytal Krčmáře.

88

Rudzan si nevěřil na průnik kolem protihráče, proto raději ještě přihrával lépe postavenému Krčmářovi, který hezkou střelou prověřil Klementa.

85

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Daniel Novák, přichází Ondřej Komma.

84

Jablonec je i po druhé inkasované brance pouze na vlastní polovině, tentokráte musel centrovanou nabídku odklízet z vlastního vápna Pour.

83

Hezká souhra domácích přinesla centr v podání Davida Nováka, který pouze proskákal pokutovým územím. Jeho kolegové se v tu chvíli nacházeli úplně někde jinde.

83

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází David Novák, přichází David Krčmář.

82

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Nakonec se domácí přeci jenom dočkali druhé trefy! Nadějnou akci nakonec ještě jeden z domácích vyšperkoval přihrávkou před prázdnou bránu na MATĚJE ŠIMONA, který měl snadnu práci.

82

Mladá Boleslav obstarala standardku kousek od autové čáry. Míč směřoval někam k malému vápnul, kam si v poklidu doběhl brankář Klement.

81

Jenomže jeho spoluhráči opět rychle přišli o balón, který skončil za postranní čárou. Mimo jiné nám do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut.

80

Na opačné straně jsme sledovali menší skrumáž. Daniel Novák tak dlouho usiloval o míč, až nakonec o něj přišel. Klement si vyzkouší odkop od branky.

79

Nakonec si hostující celek připsal rohový kop z levé strany. Na něj si na přední tyči naskakoval Štěpánek, který padající míč úplně minul.

78

Jablonec se po delší době podíval k opačné šestnáctce, odkud Bulíř zkoušel poslat míč do ohně. Na vlastním malém vápně ale zasahoval Toml.

77

Mladá Boleslav si přichystala standardku z levé strany. K rozehrávce se postavil Zabilanský, jehož polovysoký centr skončil na kopačce protihráče.

76

Žlutou kartu dostává Ondřej Štěpánek (FK Jablonec).

76

Další útočnou akci táhl po levém křídle Daniel Novák, který se za obranou pokoušel najít Diba, což mu ale nevyšlo. Přihrávku totiž přečetl pozorný Peřina.

75

Navíc k nedovolenému zákroku musel sáhnout Pour, který se za svůj čin omluvil. Domácím rozehrávka příliš nesedla, balón skončil až u Klementa.

74

Stále ten stejný obrázek hry. Mladá Boleslav je i nadále výrazně aktivnější, naopak soupeře se v posledních vteřinách pouze brání.

72

72. Klement si připsal další slibný zákrok.

72

Další velká šance domácích! Komárek posílal centr do malého vápna, tam ho jeden z protihráčů poslal přímo na nohu Zabilanského, který z pravé strany nepropálil Klementa.

69

Dib měl na levém křídle celkem dostatek času na ideální řešení, i přesto zpětnou přihrávku poslal pouze k protihráči, který ale nedokázal vyvézt míč.

68

Klement poslal rozehrávku pouze k Danielu Novákovi, který ihned hledal na zadní tyči svého jmenovce Davida Nováka, jenž ale na prudký centr nedosáhl.

67

Před malým momentem se hosté neprezentovali zrovna přesnou rozehrávku, kterou vyprodukoval obránce Štěpánek. Míč zamířil až k brankáři Mladé Boleslavi.

66

Breda se po levém křídle pokoušel natlačit až k malému vápnu, nicméně míč si nakonec hodil daleko od kopačky. Bude z toho odkop od domácí branky.

65

Mikulec celkem zariskoval s přihrávkou na Rudzana, který to ale zvládl znamenitě. Míče se tak zmocnil Hajdo, který ale přihrávku na spoluhráče odflákl.

64

Žlutou kartu dostává Radek Kopa (FK Mladá Boleslav).

64

Tentokráte si nedovoleným zákrokem pomohl domácí Šimon, který v souboji o míč fauloval Tokara. Jablonec musel přihrávat až do míst, ve kterých se nacházel Klement.

63

Zabilanský se přetahoval s protihráčem u rohového praporku, nakonec jako vítěz odešel z tohoto souboje hostující hráč, jenž vybojoval autové vhazování.

62

Tohle bude pro Jablonec složitý oříšek, prohrává totiž o jednu branku. Do konce zápasu zbývá ještě dostatek času, skóre se klidně může obrátit.

61

Daniel Novák se pokoušel chytře natlačit přes levé křídlo až do šestnáctky, což mu tak nějak Vyšlo. Posléze ale zapracoval Peřina, jenž vybojoval odkop.

60

60. ZABILANSKÝ - 1:0

60

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí se konečně dočkali úvodní branky! Boleslav opět pronikla do pokutového území po levém křídle, následně se Daniel Novák dostal k nebezpečnému centru, po kterém se k odraženému míči dostal JAN ZABILANSKÝ, který hlavičkou dopravil míč do sítě.

60

Breda se už otáčel s míčem kolem své osy, následná střela ale byla naprosto zbytečná, jednalo se totiž o ofsajdové postavení Jablonce.

59

Hostující brankář zasahoval proti další střele, tentokráte to za šestnáctkou zkoušel David Novák, jehož přízemní střelu dokázal Klement zneškodnit.

58

Sledovali jsme přímou střelu na bránu, která pořádně protáhla brankáře Klementa, jenž musel míč vyrazit nad branku. Na pořadu dne bude rohový kop.

57

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Leonard Maqastena, přichází Oliver Velich.

56

Kousek před pokutovým územím skončil na zemi domácí Kopa, jeho celek má k dispozici přímý kop z velice dobré vzdálenosti od branky soupeře.

55

Rudzan to zkoušel prudkou přihrávkou na Šimona, před kterým dokázal odehrát míč Kozák. Mladá Boleslav se ale i nadále drží na útočné polovině.

54

Následně si u půlící čáry pomohl útočným faulem Peřina, soupeř okamžitě rozehrál volný kop po zemi. V tuto chvíli se u míče nachází obránce Toml.

53

Hostující kapitán to zkoušel stříleným centrem, který ale prosvištěl nad hlavama všech zúčastněných. Naopak z toho bude autové vhazování pro domácí.

52

Štěpánek se ujal autového vhazování z pravé strany, po kterém skončil na zemi Bulíř. Následovat bude standardka z kopačky Bredy.

51

Tentokráte se za obranu dostával domácí Daniel Novák, kterému ale zakončení přiliš nesedlo. Míč skončil vedle branky, Klement bude vykopávat.

50

Jablonec propadl při bránění protiútoku soupeře. Nakonec to na sebe vzal Šimon, jehož střílená přihrávka skončila v náruči připraveného brankáře.

49

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jaroslav Peřina, přichází Josef Pour.

49

Posléze se jeden z hráčů Mladé Boleslavi ocitl v ofsajdu, čehož si pochopitelně všiml také pomezní rozhodčí, který okamžitě vztyčil praporek.

48

Hned v úvodu druhého poločasu se domácí dostali k rohovému kopu, který z levé strany obstaral David Novák, který svým centrem našel pouze protihráče.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si tenokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nepřinesl žádnou přesnou trefu. Výrazně aktivnějším celkem je ale Mladá Boleslav, která svojí hrou potvrzuje roli favorita. Domácí to většinu času zkouší přes pravou stranu, kde se nachází David Novák, avšak ani on nenašel cestičku do sítě. Jablonec směrem dopředu nepředvedl takřka nic, brankář Mikulec se většinu času v brance nudil. Doufejme, že druhé dějství přinese alespoň jednu přesnou trefu.

45

První poločas skončil.

44

Z levé strany přiletěl do pokutového území nadýchaný centr, na který si naskakoval Šimon. Tomu hlavička vůbec nesedla, Klement nemusel zasahovat.

43

Jablonečtí zaútočili podél postranní čáry, avšak Maqastena se nakonec ocitl v ofsajdové postavení. Domácí na nic nečekali, ihned rozehráli volný kop.

40

Jablonec si vyzkoušel rohový kop z levé strany, který usedl na hlavu Javůrka. Ten ale hlavičkoval z penaltového puntíku, míč navíc skončil vedle brány.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem tří minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

38

S míčem si zahrála také obrana Mladé Boleslavi. Toml roztahoval hru na levou stranu, odkud ale přiletěla nepovedená kolmice za defenzívu soupeře.

37

37. Domácí Dib pálil hodně vedle brány.

37

Naopak tu byl další střelecký pokus domácích, který tentokráte vyprodukoval Australan Dib. Jeho rána z větší vzdálenosti skončila zhruba dva metry vedle.

36

Kozák se jako první dostal k volnému míči, který se ještě snažil otřít o napadajícího Davida Nováka, což se ale absolutně nepodařilo.

35

Navíc se Jablonci nepodařilo přejít přes přehuštěný prostor, Mikulec si tak vyzkouší další rozehrávku od své svatyně, která dost možná zamíří na Šimona.

34

Obrana hostujícího celku si v posledních vteřinách moc neví rady s útočnou hrou soupeře. David Novák sklepával pod sebe na Zabilanského, kterému ale střela nesedla.

33

Další šance Boleslavi! Na rohový kop z pravé strany si naskakoval Toml, jehož hlavička nakonec skončila kousek vedle vzdálenější konstrukce.

32

32. David Novák trefil pouze protihráče.

32

Další hezká akce domácích putovala na nohu Davida Nováka, který chtěl vypálit k bližší tyči, kde ale špičkou nohy zasahoval jeden z protihráčů.

31

Kozák se u postranní čáry nezbavil svého strážce, posléze ještě odklidil míč daleko do zámezí. Mladá Boleslav si přichystala další autové vhazování.

30

Ani domácí toho směrem dopředu moc nevymysleli, Šimon se sice v pokutovém území ocitl na zemi, o penaltu se ale rozhodně nejednalo.

29

Nyní se Jablonec dostal k rozehrávce volného kopu z velké vzdálenosti. Nadýchaná nabídka měla ideální výšku, i tak ale skončila v náruči brankáře.

24

Vracející se Urbánek musel pořádně zabrat, nakonec se mu podařilo zasáhnout čistým způsobem. Míč následně doklouzal za brankovou čáru.

23

Kozák to opět zvládl při obranné činnosti, neboť vyhrál osobní souboj proti Davidu Novákovi. Následně si jeden z domácích pomohl taháním za dres.

22

Naopak si Mikulec vyzkoušel další odkop od branky, který poslal přesně na hlavu Šimona. Odraženého míče se ale zmocnil Javůrek, který pálil do rukavic brankáře.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, na první branku stále čekáme. Jednoznačně aktivnější jsou domácí, kteří soupeře nepouštějí k ničemu vážnějšímu.

20

Tohlo už bylo nebezpečnější! Rychlá akce Boleslavi putovala z kopačky Šimona na volného Daniela Nováka, který pravačkou protáhl brankáře Klementa.

19

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Luboš Petržilka, přichází David Tokár.

19

David Novák uplatnil své rychlostní předpoklady, díky kterým se dostal za záda Kozáka, který evidentně nestíhal. Následná slabá střela skončila u Klementa.

18

Na druhé straně musel zasahovat Hajdo, který odvracel prudkou nabídku z hranice malého vápna. I tak se jeho celek dostane k autovému vhazování.

17

Hezká kombinace Jablonce mohla přinést gólovku, nicméně Maqastena nedokázal propasírovat míč přes nohu posledního protihráče,

16

Kozákovi se podařilo odhadnout dráhu letu míče, který posléze nekompromisně poslal až k brankáři, který pro změnu odkopával do zámezí.

15

Mladá Boleslav si vybojovala další standardku, kterou naraychlo obstaral Novák přihrávkou na Zabilanského, jehož centr přinesl zakončení patičkou do náruče Klementa.

14

Po delší době si vyzkoušel práci s míčem také brankář Mikulec, který sice našel pouze Kozáka, který chytře otřel balón o napadajícího Zabilanského.

13

Povedenější souhra domácích málem skončila na kopačce naběhnuvšího Šimona, před kterým včas zasáhl Klement. Hosté budou navíc vhazovat.

12

Peřina si hodil míč na levačku a posléze posílal do šestnácky polovysoký centr, který se stal kořistí Urbánka. Klement si připíše další odkop od branky.

11

Bulíř se chtěl manévrem na levou nohu zbavit Zabilanského, avšak míč přeci jenom dopadl za autovou čáru. Posléze si Klement nepřipsal zrovna přesvědčivý odkop.

10

Tentokráte jsme sledovali útočný faul, který vytasil domácí Šimon. Jablonec si ale míče moc dlouho neužil, neboť Boleslav výborně napadala rozehrávku.

9

Klement si pořádně oddychl, neboť na dlouhou nohu odkopával míč před napadajícím protihráčem. Nakonec z toho je povedený odkop do strany.

8

Na druhé straně se o přízemní centr postaral Peřina, jeho nabídka ale nenašla spoluhráče. Posléze domácím nevyšel rychlý přechod na útoku.

7

Přetahovanou u postranní čáry nakonec lépe zvládl Novák, který si posléze došel pro faul. Domácí okamžitě rozehráli, v tuto chvíli má míč na kopačce Kopa.

6

Bulíř už nedokázal odehrát míč před postranní čárou, čehož si pochopitelně všiml také sudí. Autové vhazování obstaral Toml, jenž spolupracoval s Mikulcem.

5

Mladá Boleslav si vybojovala volný kop kousek za pokutovým územím. Vysoký centr měl až moc velkou výšku, míč nakonec skončil za brankovou čárou.

4

Úvodní zakončení vyprodukoval hostující Javůrek, jehož technická rána doplachtila metr vedle tyče. Mikulec nemusel vůbec zasahovat.

3

Hned v úvodu si to Zabilanský namířil po pravém křídle, kde byl ale obrán o míč. Nedovolený zákrok si ale připsal domácí Král, jenž fauloval Bredu.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Hráči obou celků vstupují na hrací plochu.
Úvodní sestavy:

FK Mladá Boleslav: Mikulec – Komárek, Toml, Daniel Novák, Dib, David Novák, Zabilanský, Kopa, Šimon, Rudzan, Král
Náhradníci: Krčmář, Komma, Vrána

FK Jablonec: Klement – Petržilka, Štěpánek, Peřina, Javůrek, Urbánek, Breda, Kozák, Bulíř, Maqastena, Hajdo
Náhradníci: Richter, Tokár, Velich, Pour

Rozhodčí: Nenadál – Vodrážka, Leška.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

FK Mladá Boleslav – FK Jablonec

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 60. Zabilanský, 82. Šimon

Karty:   64. Kopa (MBL) – 76. Štěpánek (JAB)

FK Mladá Boleslav: Mikulec – Komárek, Toml, Daniel Novák (85. Komma) , Dib, David Novák (83. Krčmář), Zabilanský (C), Kopa, Šimon, Rudzan, Král
Náhradníci: Krčmář, Komma, Vrána

FK Jablonec: Klement – Petržilka (19. Tokár), Štěpánek, Peřina (49. Pour), Javůrek, Urbánek, Breda (C), Kozák, Bulíř, Maqastena (57. Velich), Hajdo
Náhradníci: Richter, Tokár, Velich, Pour

Rozhodčí: Nenadál – Vodrážka, Leška

Diváci: 100