Menu

Fotbal

Italská Serie A

Frosinone Calcio – ACF Fiorentina

1:1

konec (0:0)

09.11.2018, 20:30 • Stadio Benito Stirpe (Frosinone) • 12. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 5.2 3.64 1.79 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 2:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:12. (22:25:54)
Čtyři nastavené minuty druhého poločasu jsou pryč a s nimi i celá předehrávka dvanáctého kola mezi Frosinone a Fiorentinou.

Fiorentina byla v prvním poločase častěji u balonu, ale první brankovou šanci měli domácí. V jedenácté minutě Joel Campbell dokonce dostal míč do sítě, ale v pokutovém území byl pískán útočný faul. Následně musel být v pozoru spíše Marco Sportiello v domácí brance, ale když už byl překonán, tak ho podržela branková konstrukce, stejně jako při povedeném centru Gersona a závaru ve vápně. Po změně stran netrvalo dlouho a Fialky se dostaly do vedení! Na centru Chiesa si naskočil Marco Benassi a ramenem dopravil míč do sítě. Následně to už vypadalo, že si favorit odveze z Frosinone všechny tři body, ale zničehonic těsně před koncem napřáhl k nechytatelné střele střídající Andrea Pinamonti a udal tak konečný výsledek na 1:1.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Fiorentina se pokoušela přitlačit domácí, ale ti našli po vyrovnávací brance skryté zásoby energie. Už to vypadá, že se každý z týmů připíše do tabulky po bodu.

90+3

Před vápnem utrpěl pořádný šrám Daniel Ciofani. Domácí kapitán se ale velmi rychle zvedl z trávníku a hra může pokračovat.

90+2

Domácím nerozhodný stav vyhovuje a tak právě hráči Frosinone šetří čas. Nyní vhazoval Goldaniga po dobrých třiceti sekundách.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.

90

90. Andrea PINAMONTI - 1:1

90

Frosinone právě vstřelilo branku!
Tak to je neuvěřitelný závěr! Frosinone se nemohlo v závěru nadechnout k tlaku, ale i tak se domácím daří srovnat krok. Od Soddima převzal balon na třiceti metrech ANDREA PINAMONTI, na nic nečekal a dělovkou umístil přesně do levého horního rohu hostující branky.

90

Maiello zůstal opět na trávníku po souboji s Veretoutem, ale ani tentokrát se nepískalo. Fiorentina sice přešla s míčem na útočnou polovinu, ale spíše o druhý zásah se snaží ušetřit sekundy.

89

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Giovanni Simeone, přichází Dušan Vlahović.

88

88. Chiesovu stelu dokázal Sportiello vyrazit

88

Mohlo být rozhodnuto. Chiesa pálil křížně ke vzdálenější tyči, ale Sportiello ještě udržel Frosinone ve hře o tři body z dnešního utkání.

87

Mirallas si tělem pomohl k odstavení Chibsaha ve středu pole. Už to vypadalo, že rozhodčí pískne faul, ale tentokrát nechal hru plynout. Z následné akce pálil Simeone vysoko nad.

86

Po zblokované střele Edimilsona Fernandese navíc hosté rozehrávali také rohový kop. Po přetaženém centru se sice dostal k hlavičce Chiesa, ale míč poslal jen metr nad břevno.

84

Federico Chiesa byl zatažen za dres a to rozhodčímu neuniklo. Hra se tak po delší době přesune na polovinu domácího celku. Hosté navíc s rozehrávkou pospíchat nebudou.

83

Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Především tedy pro domácí Frosinone, které usiluje o vyrovnání stavu.

82

Frosinone se rozhodně nevzdává. Cassata si zády k brance zpracoval míč, poté si počkal na obranný skluz Huga, ale následnou střelou Lafonta nepřekvapil.

Frosinone Calcio – ACF Fiorentina

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90. Pinamonti (Soddimo) – 48. Benassi (Chiesa)

Karty:   27. F. Zampano (FRS), 49. Ariaudo (FRS), 70. Maiello (FRS)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 2:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:12.

Frosinone Calcio: Sportiello – Goldaniga, Ariaudo, M. Capuano (78. Soddimo) – F. Zampano, Chibsah, Maiello, Beghetto – Vloet (62. Cassata), Ciofani (C), J. Campbell (63. Pinamonti).
Náhradníci: F. Bardi – Ghiglione, Gori, Soddimo, Perica, Matarese, Brighenti, Cassata, Salamon, Krajnc, Crisetig, Pinamonti.

ACF Fiorentina: Lafont – Milenković, Pezzella (C), Hugo, Biraghi – Benassi (78. Mirallas), Veretout, Gerson – Chiesa, Simeone (89. Vlahović), Pjaca (67. E. Fernandes).
Náhradníci: Drągowski, Brancolini – Laurini, Ceccherini, Nörgaard, Eysseric, Mirallas, Bryan Dabo, Hancko, E. Fernandes, Vlahović, Diks.

Rozhodčí: Pasqua – Longo, Peretti