Menu

Fotbal

Evropská liga

Bayer Leverkusen – FC Curych

1:0

konec (0:0)

08.11.2018, 21:00 • BayArena, Leverkusen • Skupina A • David Panuška

Tipsport: 1.4 5.07 8.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

80

Aleksandar Dragović šel pod nohy Ceesaye hodně tvrdě a na pravé straně jej podrazil. Je dalším žlutě potrestaným hráčem a na karty je vyrovnáno 3:3.

73

Julian Baumgartlinger musel při rychlé protiakci hostů zatáhnout za záchrannou brzdu, která byla oceněna žlutou kartou. Hra pokračuje střídáním Leverkusenu.

58

Technicky to následně pokoušel Julian Brandt, ale jeho technický pokus pár metrů před vápnem nevyšel a míč skončil nad brankou. Dominik Kohr po výkopu fauloval a vidí žlutou kartu.

45

Žlutou kartu dostává Hekuran Kryeziu (FC Curych).

18

Andreas Maxsö dostává hodně přísnou žlutou kartu! Hostující bek vystoupil a šel do rychlého a svižného skluzu, trefil ovšem jen míč. Julian Brandt nebyl nikterak zasažen.

9

Rozehrálo se a hned přišel další faul. Nyní se provinili hosté, kteří dostávají první žlutou kartu. Antonio Marchesano napadal rozehrávku Dragoviće, ale domácího beka poslal skluzem k zemi a je trestán.

Bayer Leverkusen – FC Curych

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 60. Jedvaj (Brandt)

Karty:   58. Kohr (LEV), 73. Baumgartlinger (LEV), 80. Dragović (LEV) – 9. Marchesano (CUR), 18. Maxsö (CUR), 45. H. Kryeziu (CUR)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 9:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:14.

Bayer Leverkusen: Hradecky – Weiser, Jedvaj, Dragović, Wendell (74. L. Bender) – Brandt (62. Kiese Thelin), Aránguiz (62. Paulinho), Kohr, Baumgartlinger, Bailey – Alario.
Náhradníci: R. Özcan – P. Retsos, Paulinho, L. Bender, Kiese Thelin, Havertz, Volland.

FC Curych: Brecher – Rüegg, Nef, Maxsö, Bangura – Domgjoni, H. Kryeziu – Khelifi (55. Pálsson), Marchesano (69. Ceesay), Kololli – Odey.
Náhradníci: Vaņins – Pálsson, Winter, M. Kryeziu, Roberto Rodriguez, Ceesay, Jagne.

Rozhodčí: Gil – Sapela, Borkowski