Menu

Fotbal

Evropská liga

FK Spartak Moskva – Glasgow Rangers

4:3

konec (2:3)

08.11.2018, 18:55 • Stadion Spartak, Moskva • Skupina G • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 2.15 3.47 3.69 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59

59. Sofiane HANNI - 4:3

59

Spartak právě vstřelil branku!
Kdepak, nemáme vyrovnáno. Spartak poprvé v utkání vede. Hned po rozehrávce ztratili Rangers míč a SOFIANE HANNI napřáhl z dobrých třiceti metrů. Do jeho střely vložil tělo Connor Goldson a tečoval míč tak nešťastně, že balon změnil směr a dopadl přesně k tyči branky. De facto druhý vlastní gól obránce Rangers.

58

58. Luiz ADRIANO - 3:3

58

Spartak právě vstřelil branku!
Jerjomenko nyní našel z pravé strany v těsné blízkosti branky Hanniho, který zakončil krásnou patičkou. Ale ještě lepší zákrok ukázal gólman Allan McGregor. Jenže obrana hostí byla úplně zkoprnělá a vyražený míč nechala pro LUIZE ADRIANA, jenž ho usměrnil do sítě. Máme opět vyrovnáno.

41

41. Glenn MIDDLETON - 2:3

41

Rangers právě vstřelili branku!
To je první poločas, panečku! Pátý gól a Rangers jdou potřetí do vedení. Tavernierův centr odvrátili domácí k Morelosovi, jenž byl dále od branky. Ale popotáhl míč středem a přehrál kapitána Bocchettiho, který souboj trošku vypustil. I přes jeho lehkou teč našel přihrávkou na levé straně GLENNA MIDDLETONA a ten neváhal – poslal ránu z první k tyči, kterou si ještě gólman lehce usměrnil do sítě, nestačil jí vyrazit. Asistence: Alfredo Morelos.

35

35. Connor GOLDSON - 2:2 (vlastní)

35

Spartak právě vstřelil branku!
Na vlastní branky vyrovnáno, na góly vyrovnáno. Popov krásně přenesl hru na pravou stranu, kde míč u vápna přebral Rasskazov. Následně poslal centr do vápna na Hanniho, kde úlohu záložníka Spartaku přebral CONNOR GOLDSON. Ten si samozřejmě nohou nechtíc srazil míč do sítě – ukázkový lob přesně k tyči.

27

27. Daniel João Candeias - 1:2

27

Rangers právě vstřelili branku!
Nikoliv nyní. DANIEL JOÄO CANDEIAS si pohlídal ofsajd po centru spoluhráče z poloviny hřiště. Naběhl si na míč, zády k brance jej zpracoval, otočil se a poté vystřelil naprosto přesně k pravé tyči bezmocného Maximenka. Rangers tak znovu vedou! Asistence: Jon Flanagan.

22

22. Lorenzo MELGAREJO - 1:1

22

Spartak právě vstřelil branku!
Máme vyrovnáno. Ivelin Popov si na pravé straně poblíž vápna dvakrát povodil kličkou soupeře, poté nacetroval míč do pokutového území a tam Rangers doslova zaspali, když nechali volného LORENZA MELGAREJA. Ten svojí hlavičku usměrnil nad gólmana do sítě a to nemluvím o tom, že na hlavičku byl připraven i další volný hráči Roman Zobnin. Asistence: Ivelin Popov.

5

5. Roman JERJOMENKO - 0:1 (vlastní)

5

Rangers právě vstřelili branku!
Vlastní branka, to je nešťastný začátek pro domácí. Po rohovém kopu se k míči dral Coulibaly, ale pouze míč lehce lízl. Jenže i tato malá změna směru stačila na to, aby si ROMAN JERJOMENKO nešťastně srazil míč do vlastní sítě.

FK Spartak Moskva – Glasgow Rangers

4:3

konec (2:3)

Zpět na online

Branky: 22. Melgarejo (I. Popov), 35. Goldson (vla.), 58. L. Adriano, 59. Hanni – 5. Jerjomenko (vla.), 27. Candeias (J. Flanagan), 41. Middleton (Morelos)

Karty:   15. I. Popov (SPM), 29. Rasskazov (SPM), 30. Fernando (SPM), 63. Bocchetti (SPM), 77. Melgarejo (SPM) – 34. L. Coulibaly (RFC), 79. Morelos (RFC)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 10:2. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 16:16.

FK Spartak Moskva: Maximenko – Rasskazov, Kutěpov, Bocchetti (C), Melgarejo – Jerjomenko (60. Glušakov), Fernando, Zobnin – I. Popov (71. Timofejev), L. Adriano (81. Luís), Hanni.
Náhradníci: Rebrov – Glušakov, Luís, Džikija, Lomovickij, A. Ješčenko, Timofejev.

Glasgow Rangers: McGregor – Tavernier (C), Katić, Goldson, J. Flanagan (82. Halliday) – L. Coulibaly (82. Grezda), Ejaria (90+3. McAuley), Arfield – Candeias, Morelos, Middleton.
Náhradníci: Foderingham – Jack, Halliday, Ross, Worrall, Grezda, McAuley.

Rozhodčí: Bebek – Petrović, Grgić – Pataki – Zebec Gabrillo (vš. Chorvatsko)