Menu

Fotbal

Evropská liga

BATE Borisov – Chelsea FC

0:1

konec (0:0)

08.11.2018, 18:55 • Borisov Arena, Borisov • Skupina L • Tomáš Kubečka

Tipsport: 16.3 8.42 1.18 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:46:46)
Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:5.
Je konec! Chelsea zvládla utkání na půdě BATE Borisov a po výhře 1:0 postupuje do jarní fáze Evropské ligy! V první půli byla Chelsea aktivnější, ale vyloženou šanci si vypracovalo BATE. Kepa Arrizabalaga však dalekonosnou střelu zlikvidoval! Po změně stran už anglický celek udeřil. Hlavou se totiž prosadil Olivier Giroud! BATE mohlo vyrovnat, jenže Rios v největší šanci domácího celku minul branku. Závěr utkání si už Chelsea s přehledem pohlídala a nepustila běloruský celek do dalších šancí.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Hosté ještě zahrávali rohový kop. Jeho exekuce se ujal střídající Willian, který odcentroval na přední tyč. Obrana domácího celku centr odvrátila do bezpečí.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Chelsea se usadila na polovině soupeře a už se nikam nežene. Pokud dnes anglický celek udrží výhru, zajistí si postup do jarní fáze Evropské ligy.

89

Hervaine Moukam se ze všech sil snažil udržet míč na hrací ploše. Střídající fotbalista se po něm natahoval ve skluzu, ale balón přesto skončil v autu.

88

Rios odcentroval na hranici pokutového území. Filipenko se snažil zakončit zády k brance, ale jeho pokus srazil Christensen do bezpečí.

87

Zappacosta si na levé straně skvěle zpracoval nepovedený odkop od branky a udržel míč pro anglický celek. Hosté hrají opravdu zkušeně.

86

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Pedro, přichází Callum Hudson-Odoi.

85

Chelsea už chce dohrát závěr utkání bez zbytečných komplikací. Hosté kombinují na polovině hrací plochy a nedávají domácím prostor.

84

Willian se hnal za krásnou přihrávkou do pokutového území. Domácí brankář však vystartoval ven z branky a doklouzal si pro míč.

83

Hervaine Moukam znovu dostal prostor na pravé strany, ale ukousl si příliš velké sousto. Proti přesile hráčů Chelsea nedokázal uspět.

82

Střídání v týmu BATE Borisov: ze hřiště odchází Alexandr Hleb, přichází Jevgenij Berezkin.

81

Giroud si řekl o přihrávku mezi domácí stopery. Míč jeho směrem okamžitě putoval, ale zadáci ve žlutém si s přehledem poradili.

80

Alexej Rios sprintoval za dlouhou přihrávkou na pravou stranu, jenže pobídka byla příliš prudká a míč proskákal do zámezí. Vhazovat bude Chelsea.

79

Hervaine Moukam se znovu zapojil do útočné akce Borisova. Tentokrát si troufl na kličku, ale obránce Chelsea jeho pokus přečetl a získal míč.

78

Christensen s Cahillem uklidňují hru Chelsea na vlastní polovině. Zadáci anglického celku si vyměňují krátké přihrávky a nikam se neženou.

77

Až nyní se fotbalisté běloruského celku po delší době usadili na polovině Chelsea. Střídající Moukam se ihned snažil odcentrovat, ale získal jen aut.

76

Střídání v týmu BATE Borisov: ze hřiště odchází Maxim Skavyš, přichází Hervaine Moukam.

75

Domácí brankář nyní dlouho otálel s rozehrávkou. Fotbalisté Chelsea přestáli tlak BATE a v posledních minutách soupeře prakticky nepouštějí na svou polovinu.

74

Davide Zappacosta odcentroval z levé strany na malé vápno, jenže Giroud se nedokázal uvolnit a obránce Filipenko míč odhlavičkoval.

73

Střídání v týmu BATE Borisov: ze hřiště odchází Mikalaj Signěvič, přichází Jasse Tuominen.

72

Ross Barkley dostal prostor na polovině soupeře a přenesl hru na levou stranu. Nikdo ve světlém dresu se ale neuvolnil k odcentrování.

71

Willian si nabíhal na krásný oblouček za obranu domácího celku. Obránce Filipenko před ním na poslední chvíli stačil zasáhnout.

70

BATE zahrávalo přímý kop ze zajímavé pozice. Nadýchaný centr přiletěl na hranici pokutového území, odkud míč odhlavičkoval dobře postavený Cahill.

69

Ross Barkley je dnes střelecky hodně aktivní. Záložník Chelsea si poněkolikáté v utkání připravil míč na pravačku, jenže netrefil branku.

68

Rios odcentroval z pravé strany na hranici pokutového území, kam si naběhl Skavyš, jenže v souboji s urostlým Christensenem neuspěl.

67

Giroud skvěle napadal rozehrávku domácího celku. Francouzský útočník dostal pod tlak Filipenka, který si musel pomoci odkopem do autu.

66

Olivier Giroud se vrátil na polovinu Chelsea, kde si skvěle pokryl míč tělem a nechal se faulovat. Hosté mohou pokračovat v útočení.

65

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Ruben Loftus-Cheek, přichází Mateo Kovačić.

64

Po rohovém kopu se do zakončení prodral Olivier Giroud, který vyšplhal ze všech nejvýše, ale domácí brankář jeho hlavičku přizvedl nad břevno.

63

Ross Barkley napřáhl ke střele z úctyhodné vzdálenosti a pořádně protáhl domácího brankáře. Jeho pokus letěl k zadní tyči, ale Denis Sčerbicki míč vyrazil.

62

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Willian.

62

Domácí fanoušci cítí, že jejich oblíbenci dnes mohou slavného soupeře zaskočit. Stadion je nyní doslova na nohou a žene hráče Borisova do útoku.

61

61. Rios v obrovské šanci

61

Obrovská šance domácího celku! Na krásnou přihrávku do pokutového území si z druhé vlny naběhl Rios, jehož dělovka skončila nad břevnem!

60

Je za námi hodina hry a hostující celek nadále drží své těsné vedení! Hráči domácího celku však vystrkují růžky a snaží se soupeře hodně zlobit.

59

Mikalaj Signěvič mohl vyrovnat! Domácí křídelník se probil do zakončení z hranice pokutového území, ale napálil pouze brankovou konstrukci!

58

Ross Barkley uspěl v souboji na polovině hrací plochy a vybojoval míč pro Chelsea. Hostující celek v posledních minutách soupeře vůbec nepouští do šancí.

57

Barkley přiklepl míč na hranici pokutového území pro Edena Hazarda. Druhý jmenovaný se okamžitě položil do zakončení, ale jeho rána nebyla nebezpečná.

56

Maxim Skavyš dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy a odcentroval do pokutového území. Jeho centr byl však nepřesný.

55

Hostujícímu celku po předchozí akci pořádně narostla křídla. Eden Hazard se z levého křídla tlačil do pokutového území, ale na jeho hranici ztratil balanc.

53

53. Olivier GIROUD - 0:1

53

Chelsea právě vstřelila branku!
Chelsea se dostává do vedení! Emerson dostal prostor na levé straně a odcentroval do pokutového území. OLIVIER GIROUD si skvěle naběhl na přední tyč a parádní hlavičkou poslal anglický celek do vedení!

53

Mikalaj Signěvič si v souboji s Christensenem pomohl rukou a poslal domácího stopera k zemi. Hostující mužstvo tak může nadále pokračovat.

52

Centrovaný míč z kopačky Edena Hazarda se nebezpečně stáčel do branky, ale domácí brankář celou situaci kontroloval a nechal míč proletět do autu.

51

Davide Zappacosta dohnal krásnou přihrávku na levou stranu a vyslal přízemní centr do pokutového území. Filipenko srazil centr na rohový kop.

50

Eden Hazard prošel s míčem u nohy na hranici pokutového území, ale nedokázal si míč připravit ke střele. Obrana BATE situaci znovu ustála.

49

Mikalaj Signěvič dostal přihrávku na pravou stranu a pohotově odcentroval. Kepa Arrizabalaga vyrazil na malé vápno a ukryl míč do rukavic.

48

Stanislav Drahun se krásně otočil na polovině hrací plochy, posunul si míč kolem Jorginga a nechal se chytře faulovat. BATE bude rozehrávat.

47

Davide Zappacosta obdržel vysokou přihrávku na pravou stranu hrací plochy, ale nepotykal si se zpracováním a míč mu uskočil k obráncům.

46

Chelsea obstarala výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Londýnský celek se ihned vydal do útoku. Obrana BATE pokračuje v dobrém výkonu.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali obrovskou bitvu! Vyloženou šanci si překvapivě připravilo jen domácí BATE. Ránu zpoza hranice pokutového území však Kepa Arrizabalaga dokázal zneškodnit. Chelsea se jinak snažila útočit, ale obrana BATE zatím hraje blízko u sebe a nenechává soupeři dostatek prostoru. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

45

V závěru první půle vyslal Barkley zajímavý oblouček za obranu BATE. Giroud se však rozběhl opačným směrem a pro míč si došel domácí brankář.

44

Hráči Chelsea pokračují v obléhání pokutového území. Před branku BATE přiletěl další vysoký centr z pravé strany, jenže míč tentokrát propadl do autu.

43

Ross Barkley získal míč na vlastní polovině a dlouhou přihrávkou se snažil najít rozběhnutého Girouda. Druhý jmenovaný se balónu nedočkal.

42

Ruben Loftus-Cheek se prosmýkl do pokutového území, ale nedokázal si obhodit posledního obránce ve žlutém. Chelsea tak získala jen rohový kop.

41

Davide Zappacosta dostal prostor na pravé straně hrací plochy, jenže místo odcentrování do šestnáctky zvolil rozehrávku do kombinace.

40

Zachar Volkov byl na hranici vlastní šestnáctky trefen vysokou nohou. Rozhodčí měl souboj přímo před sebou a odpískal nedovolený zákrok.

39

Ruben Loftus-Cheek si na hranici pokutového území snažil obhodit jednoho z domácích obránců, ale ten zůstal stát a nenechal se napálit.

38

Maxim Skavyš táhl akci BATE po pravé straně. Rychlonohý fotbalista však na polovině hřiště podklouzl a poroučel se k zemi. Vhazovat budou hosté.

37

Ross Barkley dostal prostor v blízkosti pokutového území. Záložník Chelsea se rozhodl pro zakončení pravou nohou, ale trefil hned prvního obránce.

36

Jegor Filipenko se dostal k odraženému míči a pomohl si rozehrávkou na Drahuna. Domácí středopolař hledal Skavyše, ale jeho pobídka byla nepřesná.

35

Mikalaj Signěvič neuspěl v hlavičkovém souboji s Christensenem. Hostující stoper byl v souboji hodně důrazný a odhlavičkoval míč do bezpečí.

34

Práci měl po deší době také domácí brankář Denis Sčerbicki. Gólman BATE vyrazil z branky na malé vápno a schoval míč do rukavic.

33

Filipenko uspěl v hlavičkovém souboji s Giroudem na polovině hrací plochy. Domácí stoper odehrál míč na pravou stranu a uklidnil hru.

32

Ruben Loftus-Cheek napřáhl ke střele zpoza hranice pokutového území. Jeho dělovka levačkou skončila na zádech prvního obránce BATE.

31

Zachar Volkov vlétl neohroženě do souboje na hranici pokutového území. Domácí stoper před rozběhnutým Barkleym odkopl míč na tribunu.

30

Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme vyrovnané utkání. Chelsea je sice častěji u míče, ale BATE podniká nebezpečné protiútoky.

29

Igor Stasevič táhl akci BATE po levé straně. Rychlonohý fotbalista domácího celku přenesl míč na opačnou stranu, ale Baga si nepotykal se zpracováním.

28

Ruben Loftus-Cheek poslal prudkou přihrávku na osamoceného Girouda. Francouzský útočník se ale nedokázal otočit a přišel o míč.

27

Zappacosta si tentokrát vůbec netroufl na průnik po pravé straně a raději si pomohl přihrávkou na spoluhráče z defenzivy. Chelsea pokračuje v házenkářském obléhání.

26

Davide Zappacosta dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, ale nedokázal si rozhýbat obránce. Kombinace Chelsea je zatím příliš statická.

25

Alexandr Hleb se uvolnil na levé straně hrací plochy, jenže jeho následný centr postrádal přesnost. Nikdo ve žlutém na jeho pobídku nedosáhl.

24

Po delší době se do útoku vydal také domácí celek. Z pravé strany dokázal odcentrovat Skavyš, ale před Signěvičem odhlavičkoval míč do bezpečí Christensen.

23

Pedroposlal prudkou přihrávku do pokutového území. Za jeho pobídkou sprintoval Ruben Loftus-Cheek, jež míč nedostihl na hrací ploše.

22

Pedro se rychlou kličkou zbavil obránce na pravé straně a poslal prudký centr na malé vápno. Jeho pobídku obránce ve žlutém zneškodnil.

21

Gary Cahill poslal prudkou přihrávku na polovinu domácího celku. Zadáci BATE se ale stačili srovnat a Maxim Skavyš přerušil akci soupeře faulem.

20

Mikalaj Signěvič si pohlídal náběh rychlonohého Zappacosty po pravém křídle a nechal míč propadnout do rukavic domácího brankáře.

19

Giroud si naběhl na oblouček do pokutového území, ale musel střílet z otočky a jeden z obránců ve žlutém dresu jeho pokus srazil na rohový kop.

18

Chelsea se v posledních minutách usadila na polovině BATE a hledá si cestičku do pokutového území. Obrana běloruského celku se však skvěe pohybuje.

17

Jorginho je v úvodních minutách hodně aktivní. Hostující fotbalista si narazil s Barkleym a vyslal do útoku Girouda. Francouzský útočník se přes stopery BATE k míči neprobil.

16

Jorginho prošel s míčem na polovinu domácího celku, ale kolmicí mezi obránce neoslovil nikoho v šedém dresu Chelsea.

15

Jorginho se skvěle stáhl do vlastní šestnáctky, kam přiletěl centr z pravé strany, ale hostující hráč jej vnějším nártem odkopl daleko z pokutového území.

14

Domácí hrají opravdu aktivně. Drahun se prosmýkl do pokutového území, ale už nedokázal oslovit nikoho ze svých spoluhráčů.

13

Následný centr od rohového praporku se snesl na přední tyč, odkud hlavičkoval domácí stoper Filipenko, ale i s jeho hlavičkou si brankář Chelsea poradil.

12

12. Baga a jeho zakončení

12

Dzmitrij Baga dostal přihrávku na pravou stranu, navedl si míč na pravačku a vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře! Kepa Arrizabalaga musel vytáhnout dobrý zákrok!

11

Hráči BATE si pomohli malou domů a domácí brankář odkopl míč na polovinu soupeře. Běloruský celek se dnes bude muset srdnatě bránit.

10

Chelsea se usadila na polovině hrací plochy a kombinuje kolem pokutového území soupeře. Nikdo ve světlém dresu si zatím netroufl na střelu.

9

Igor Stasevič si dal pozor na dotírajícího soupeře a odkopl míč daleko od pokutového území. Běloruský celek se zatím snaží hrát jednoduše.

8

Christensen přenesl hru na levou stranu, kam sprintoval aktivní Emerson. Krajní obránce Chelsea přes své rychlostní schopnosti míč nezískal.

7

Eden Hazard dostal krásnou přihrávku na levou stranu, kde se krásně prosmýkl kolem obránce, ale jeho centr levačkou zastavil další zadák BATE.

6

Ross Barkley se odhodlal k zakončení ze střední vzdálenosti. Středopolař hostujícího celku pálil pravačkou, jenže jeho rána prolétla vysoko nad břevnem.

5

Andreas Christensen vyvezl míč na polovinu domácího celku a rozehrál na levou stranu hrací plochy. Nikdo ve žlutém jeho pobídku nevypíchl.

4

Stanislav Drahun napadal rozehrávku soupeře na hranici pokutového území. Hostující obránce Zappacosta se ale vysmýkl a odkopl míč do bezpečí.

3

Davide Zappacosta táhl akci hostujícího celku po pravé straně. Hráči hostujícího celku se dostali k odcentrování, ale míč skončil na hlavě Filipenka.

2

Maxim Skavyš vlétl s míčem u nohy do pokutového území, kde si balón přehodil na levačku a odcentroval na malé vápno. Obrana Chelsea si ale poradila.

1

Domácí fotbalisté obstarali výkop do dnešního utkání. Hráči běloruského celku se ihned vydali do útoku, ale obrana Chelsea si s dlouhým nákopem poradila.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Chelsea přijela v bílém, zatímco BATE bude hrát ve žlutém.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

BATE Borisov

BATE Borisov také není ven ze hry o postup do další fáze druhé nejprestižnější evropské soutěže. Běloruský celek totiž hned v úvodu zvítězil na půdě MOL Vidi a má na svém kontě tři body stejně jako PAOK a právě maďarský celek. Zápas na půdě Chelsea však BATE zrovna nezvládlo a prohrálo 3:1. O výsledku už bylo prakticky jasno po deseti minutách hry. Tři kola před koncem běloruské ligy už má navíc BATE jistý titul.
Chelsea FC

Anglický celek zatím prochází skupinou L bez ztráty kytičky. Chelsea vyhrála všechna tři dosavadní utkání a s přehledem kráčí za postupem do další fáze. Dosud navíc inkasovala jedinou branku. Naposledy doma přehrála 3:1 právě BATE Borisov. Londýnskému mužstvu se daří i v domácí soutěži. O víkendu Chelsea na svém stadionu zdolala výsledkem 3:1 Crystal Palace a dostala se na druhou pozici před Liverpool.
Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Evropské ligy mezi BATE Borisov a Chelsea FC. Výkop je stanoven na 18:55.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:55.

BATE Borisov – Chelsea FC

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 53. Giroud (Emerson)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:5.

BATE Borisov: Sčerbicki – Rios, Volkov, Filipenko, Filipović – Baga, Drahun, Hleb (82. Berezkin) – Skavyš (76. Moukam), Signěvič (73. Tuominen), Stasevič.
Náhradníci: Čičkan – Jablonskij, Berezkin, Ivanić, Tuominen, D. Poljakov, Moukam.

Chelsea FC: Arrizabalaga – Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson – Loftus-Cheek (65. Kovačić), Jorginho, Barkley – Pedro (86. Hudson-Odoi), Giroud, E. Hazard (62. Willian).
Náhradníci: Caballero – Kanté, Kovačić, Hudson-Odoi, Willian, Ampadu, Azpilicueta.

Rozhodčí: Dabanovič – Dukič, Radunovič