Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Olympia Radotín – SK Převýšov

0:1

konec (0:1)

13.10.2018, 10:15 • Stadion Evžena Rošického, Praha-Strahov • 10. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.65 3.8 3.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Čtyři nastavené minuty jsou minulostí a Převýšov si z Radotína odváží všechny tři body po vítězství 1:0.

Domácím patřila první půlhodina zápasu. Radotín se tlačil do útoku, ale před Dundou se nedokázali domácí fotbalisté prosadit. Přišel náležitý trest, když se z protiútoku dokázali prodrat středem trávníku do zakončení Radek Korba a s přehledem překonal Jakuba Šimana v brance Radotína. Následně několik minut trvalo, než se domácí vzpamatovali z inkasované branky, ale poté už znovu na trávníku vládli. Také druhé polovina hry byla v režii domácího celku. Tým koučovaný Davidem Jarolímem se ale vytouženého srovnání nedočkal a musel se před soupeřem nakonec sklonit. (12:28:34)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Po další rozehrávce rohového kopu bylo před Dundou pořádně horko. Hostující brankář dokázal míč posunout mimo pokutové území.

90+2

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.

90+1

Tlak Radotína vrcholí. Po rozehrávce rohového kopu se míč odrazil na hranici vápna, ale domácí se ani nyní ke střele nedostali.

90

Hostující fotbalisté drží míč na útočné polovině a šetří čas. Radotín chce získat balon, ale nedaří se mu k němu ani probojovat.

89

Převýšov i nadále drží jednobrankové vedení a už to tak vypadá, že si z Radotína odveze všechny tři body.

88

Po několika soubojích ve středu pole se míč odrazil na kopačky domácích hráčů. Ti se ale postupným útokem po ose trávníku k zakončení nedostali.

88

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Novák, přichází Jarkovský.

87

Převýšov myslí na pojišťovací branku. Po rychlém přesunu před branku domácího celku se ale hostující fotbalisté ke střele neprosadili.

86

Radotín se i nadále snaží srovnat krok. Po nadějné kombinaci před vápnem soupeře se ale lehký pokus neujal. Míč prolétl jen vedle tyče.

84

Převýšov se dostal dokonce ke střele na branku. Jakub Šiman neměl dosud ve druhém poločase žádnou práci, ale nyní musel řešit tvrdou střelou po trávníku.

83

Hostujícímu týmu se daří držet míč dále od branky. Po kombinaci ve středu pole však přišla nepřesnost v podobě chybné přihrávky.

83

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Kosař, přichází Koubek.

82

V závěru zápasu se pořádně přitvrzuje. Po ztrátě balon se ho snažil získat zpět Fortune Akpan Bassey a po nepříjemném faulu je také on odměněn žlutou kartou.

81

Převýšov přežil další nebezpečnou akci domácího celku. Před vápnem bylo hned několik hráčů Radotína, ale ani jeden se ke střele neodhodlal.

80

Zhruba posledních deset minut do konce zápasu. Radotín byl téměř po celou druhou půli aktivnějším týmem, ale i nadále ztrácí jednu branku. Další žlutá karta pro Lukáše Vyšehrada po nepříjemném zákroku před vápnem.

79

Převýšov stačil získat míč v blízkosti středové čáry. Rychlý protiútok ale skončil jen před vápnem Olympie. Hostům je pískán faul a navíc je udělena také žlutá karta Bastinovi.

78

Radotín se sice dostal k míči, ale stále se nemůže přesunout ani na útočnou polovinu. Vynikající práce napadajících hráčů Převýšova.

FK Olympia Radotín – SK Převýšov

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 28. Korba

Karty:   48. Brabenec (ORA), 73. J. Ježdík (ORA), 82. Bassey (ORA) – 39. Labík (PRV), 58. Novák (PRV), 79. Bastin (PRV), 80. Vyšehrad (PRV)

FK Olympia Radotín: Šiman – Peljak, P. Ježdík (58. Petryk), Broukal, J. Ježdík, Jiránek (C), Dancák, Trýzna (76. Artemuk), Koutenský, Hadi (46. Brabenec), Bassey
Náhradníci: Čáp – Brabenec, Petryk, Artemuk

SK Převýšov: Dunda – Hašek, Vyšehrad, Černý, Špidlen, Živný, Labík (56. Doležal), Veselka, Kosař (83. Koubek), Novák (C) (88. Jarkovský), Korba (59. Bastin)
Náhradníci: Petr – Bastin, Koubek, Sedláček, Doležal, Holec, Jarkovský

Rozhodčí: Jansa – Dujsík, Šedivka