Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Katar – Ekvádor

4:3

konec (2:0)

12.10.2018, 17:30 • Džásim bin Hamad, Dauhá • Karel Jedlička

Tipsport: 3.49 3.41 2.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Červenou kartu navrch dostává za protesty Enner Valencia (Ekvádor).

90+3

Nyní však fatálně chybuje jordánský rozhodčí! Televizní záznam ukázal zcela jasnou úmyslnou ruku domácího Bú´alima Chúchího ve vlastní šestnáctce, píšťalka sudího Achmadeha však zůstala němá.

90+2

Ekvádorci mohli v oslabení dohnat tříbrankové manko! Eduar Preciado se odvážně pustil mezi čtveřici domácích fotbalistů, než však před brankářem stačil zakončit, vypíchl mu jeden z nich míč čistým skluzem.

90

Ekvádor právě vstřelil branku!
Hosté v oslabení pořádně zdramatizovali závěr zápasu. Arboleda našel z pravé strany přízemním centrem JOSÉ CEVALLOSE a ten zblízka doklepl míč do sítě.

86

V dresu Kataru se na hřišti vymění další dvě africké akvizice místního národního mužstva. Místo původem malijského záložníka Issama Madiba míří na hřiště Egypťan Ahmad Fatchí.

81

Domácího Abdulkaríma Sálima střídá Abdálkarim Hassan.

78

Žlutou kartu dostává Carlos Gruezo (Ekvádor).

77

Hromadně se střídá, u domácích končí Hátim a Salmán, nastupují Hasan Afíf a Búdijáf. V mužstvu Ekvádoru nahrazuje Bolañose Caicedo.

76

Ali Moez byl blízko hattricku, po skvělém dloubáku Akrama Afífa mezi beky mu však míč ve vyložené šanci odskakuje od nohy.

74

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Frickson Erazo (Ekvádor), který u postranní čáry stáhl rukou za rameno Al Hajdúse.

72

Ekvádor právě vstřelil branku!
S góly se roztrhl pytel, tentokrát jásá hrstka jihoamerických fanoušků. Obrovskou hrubku spáchal domácí brankář Júsúf Hassan, který se při zbytečném kličkování nechal obrat o míč a ENNER VALENCIA už snadno trefuje bránu, hájenou jediným osamoceným obráncem.

71

První střídání Kataru: portugalský rodák Pedro Miguel Correia přepouští své místo Mohamedu Musovi, fotbalistovi malijského původu.

69

Katar právě vstřelil branku!
Blesková odpověď domácích fotbalistů! ALI MOEZ se prosmýkl mezi příliš rozestoupenými stopery Ekvádoru, dostal skvělou přihrávku do běhu a tváří v tvář chladnokrevně po zemi obstřelil bezmocného Domíngueze.

67

Ekvádor právě vstřelil branku!
Také za hosty se prosazuje kapitán, ENNER VALENCIA blízko rohu pokutového území překvapivou střelou přes obránce napnul síť u bližší šibenice.

63

Ekvádorský trenér reaguje dalším dvojnásobným střídáním. Méndeze nahrazuje Gruezo, místo Franca míří na hřiště Cevallos.

62

Katar právě vstřelil branku!
Domínguez zůstal stát a HASAN AL HAJDÚS střelou k tyči snadno proměňuje pokutový kop.

60

Po souboji s Chalou v pokutovém území hostů se na zemi svíjí Moez a jordánský sudí nakonec po konzultaci s pomezním nařizuje penaltu pro domácí!

59

Žlutou kartu dostává Frickson Erazo (Ekvádor).

52

Ekvádorci ztratili míč a následoval bleskurychlý brejk. Akram Afíf v jasné šanci křížnou střelou minul jejich branku.

46

Ekvádor vstoupil do druhé půle se dvěma změnami v sestaavě. Pokračovat nebudou Palacios s Plazou, novými muži na hřišti jsou Ángelo Preciado a Chalá.

45

Domácí byli velmi blízko gólu do šatny, Al Hajdús si nasprintoval na přesnou přihrávku do uličky a z pravé strany běžel sám na Domíngueze, který mu dobře zmenšil střelecký úhel a vytrčenou nohou jeho zakončení vytěsnil na roh.

39

Po následném trestném kopu Cristiana Ramíreze se Hassan pěkně prolétl vzduchem, nakonec zasahovat nemusel – tečovaná střela šla o kousíček vedle tyče.

38

Žlutou kartu dostává Basam Al Ráví (Katar).

36

Katar právě vstřelil branku!
Na gólový přílepek se nečekalo dlouho. Súdánský rodák ALI MOEZ vyšperkoval svůj postup středem hřiště nízko letící střelou z 25 metrů, která před Domínguezem skočila a zapadla přesně k tyči.

33

Katar právě vstřelil branku!
Žlutý faul se hostům vymstil, po tříminutovém ošetření dal jordánský rozhodčí pokyn ke hře, domácí rozehráli přímý kop chytře do strany a AKRAM AFÍF umístil míč placírkou na zadní tyč.

30

Žlutou kartu dostává Diego Palacios (Ekvádor) za kosu zezadu na rozběhnutého Miguela.

Katar – Ekvádor

4:3

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 33. A. Afíf, 36. Moez, 62. Al Hajdús (pen.), 69. Moez – 67. Valencia, 72. Valencia, 90. Cevallos

Karty:   38. Al Ráví (KTR) – 30. Palacios (ECU), 59. Erazo (ECU), 78. Gruezo (ECU)   74. Erazo (ECU)   90+3. Valencia (ECU)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 5:2. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:11.

Katar: J. Hassan – Correia (71. Musa), Al Ráví, Salmán (77. H. Afíf), Sálim (81. A. Hassan) – Madibo (86. Fatchí), Chúchí – Al Hajdús /C/, Hátim (77. Búdijáf), A. Afíf – Moez
Náhradníci: Al Bakrí, Al Hajl, Brake, Al Hadžrí, Aladdín, Múín, Abdulsalám, Abdalrahmán, Alníl, Awadh, Alá´aldín

Ekvádor: Domínguez – Ramírez, Arboleda, Erazo, Palacios (46. Chalá) – Franco (63. Cevallos), Méndez (63. Gruezo) – E. Preciado, Valencia /C/, Bolaños (77. Caicedo) – Plaza (46. Á. Preciado)
Náhradníci: Piedra – Sornoza, Plata

Rozhodčí: Machadmeh – Al Kalaf, Roalle (Jordánsko)