Menu

Hokej

Chance liga

HC Dukla Jihlava – VHK ROBE Vsetín

1:2

konec (1:0, 0:2, 0:0)

10.10.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 12. kolo • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 1.7 4.4 3.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:54

Klíčový moment utkání! Šest sekund před koncem je vyloučen Březina za zašlápnutí kotouče u mantinelu a Dukla si bere time.

59:05

Zeman tečoval těsně před Gábou kotouč do protipohybu, ten se ale těsně projel podél levé tyče!

58:50

Kopta výborně skočil do kotouče a vyhodil ven z pásma. Dukla je v šesti.

56:12

Dostálek dojížděl puk vyhozený přes celé hřiště. Byl u něj první, dle názoru sudích si pomohl hokejkou při souboji s hráčem a je vyloučen na dvě minuty. Možná klíčový moment v cestě za třemi body pro Vsetín.

50:04

Po téměř minutě se povedlo přerušit hru a konečně vyloučit hostujícího hráče. Trestaným je Rudl za sekání.

47:47

Šance Dukly přibývají. Nyní měl šanci Pohl, který byl absolutně nebráněn mezi kruhy, mezi betony ale Gábu, kterého na helmě zdobí pěkná ovečka se šálou, tedy logo hlavní fanouškovské skupiny ve Vsetíně, opět nepřekonal. Komerční pauza.

44:49

Dostálek dnes zatím vychází proti Gábovi s nulou. Tentokrát dostal od Čachotského nabito zpoza brány, z blízkosti ale Gábu nepřekonal, ten vytáhl fantastický zákrok lapačkou!

33:14

Domácí tak mají k dispozici přesilovku a mohli srovnat, závar po Pohlově střele ale gólem neskončil!

32:51

Nechci být kritický, ale za vyloučení Hryciowa může svou měrou i čárový sudí. Ten totiž v době všeobecného přesvědčení o odpískání icingu, který mimochodem akceptovaly obě strany, nechal hru pokračovat a Hryciow prostě musel zatáhnout za brzdu. Dvě minuty, držení.

27:22

Po komerční pauze se rozehraje přesilovka Vsetína 5 na 4 dlouhá čtyři minuty. Pohl zasáhl jednoho z hostí vysokou holí, přitěžující okolnost budiž krev a je to tedy za čtyři minuty.

22:48

Vsetín právě vstřelil branku!
Hosté jsou psychicky přímo na trojském koni! Vítek z rohu kluziště našel úplně volného JAKUBA TEPERA na druhé straně, ten nikým nehlídán pouze dorazil do prázdné branky! Teď už zbývá jenom čekat, zda hostující hráči vyplní přání svých fanoušků, tedy deset gólů. Asistence: David Vítek, Adam Hořanský.

22:16

Vsetín právě vstřelil branku!
Je srovnáno a symbolicky se trefil ten, kdo tu nějaký ten čas hrál. Na levém křídle to vzal na sebe po přihrávce od Slováčka DAVID BŘEZINA a z podobné pozice jako Osmík při prvním domácím gólu srovnal skóre. Nedáš = dostaneš. Asistence: Ondřej Slováček, Dominik Rudl.

21:23

Pekr nepotvrdil pověst střelce! Dostal kotouč sám mezi kruhy, nikým nehlídán ale nechal proti sobě vyniknout Gábu!

17:47

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Slováček – 2 min., sekání).

17:45

Držení puku není ale důležité, hlavní jsou šance! Jednu takovou měl Čachotský, který v kličkách utopil tři hostující hráče, až před zakončením byl faulován a díky tomu trefil mimo! Trestné střílení to nebude, trest ale ano.

14:05

Další trest přichází čtyři sekundy před vypršením trestů obou kohoutů z před dvou minut. Čachotský se dopustil dle názoru sudích držení hole a hosté mají 4 sekundy 4 na 3, následně 5 na 4.

12:09

A jak tedy sudí rozhodli? Vcelku jednoduše. Oběma hlavním aktérům, tedy Koptovi se Skořepou, udělili po dvou minutách a hraje se dále 4 na 4.

11:47

Dukla právě vstřelila branku!
Dukla vede 1:0! Velkou zásluhu na gólu má Jan Pohl, ten totiž protáhl kotouč přes střed hřiště, v útočném pásmu přehrál na MARTINA OSMÍKA, který si počkal na drobnou clonu právě od Pohla a z levého kruhu poslal Gábovi puk na dlouhou tyč. Asistence: Jan Pohl.

08:33

Prvním trestaným dnešního zápasu je Hořanský za hákování Osmíka.

06:49

Anděl chvíli váhal, co s pukem, nakonec pustil za sebe na Pohla, ten z pravého kruhu trefuje snad i tyč! Po zákroku Gáby následuje komerční přestávka, v ní musím vyzdvihnout zatím skvělé představení vsetínských fans, kteří narozdíl od domácích za to pořádně berou a jsou jasně slyšet od první minuty.

03:45

Nedůrazná domácí obrana dovolila Pechancovi najet si mezi kruhy a nejproduktivnější hráč ROBE mohl otevřít skóre, Lundström si ale pohlídal prostor mezi betony! Hostující kotel je v rauši.

HC Dukla Jihlava – VHK ROBE Vsetín

1:2

konec (1:0, 0:2, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Osmík (J. Pohl) – 23. Březina (Slováček, Rudl), 23. Teper (Vítek, Hořanský)

HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – J. Pohl, Kajínek (A), Půža, Suchánek, Štebih, Štindl, Mareš – Dostálek, Čachotský (C), Jiránek – Anděl, Skořepa (A), Pekr – Harkabus, Zeman, T. Havránek – Osmík, D. Čermák.

VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Mikuš, Hryciow, Slováček (A), Rudl, Teper, Jenáček, Ondračka – Theoret, Rác, Kuronen – Jonák (C), Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Březina – Hořanský, Jindra, Vítek.

Rozhodčí: Čech, Vokřál – Kokrment, Šimán

Diváci: 2 173

Průběh zápasu
1. třetina
08:33 VSE 2 Hořanský, hákování
11:47 JIH 1:0 Osmík (J. Pohl)
12:09 VSE 2 Kopta, hrubost
JIH 2 Skořepa, hrubost
14:05 JIH 2 Čachotský, držení hole
17:47 VSE 2 Slováček, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
22:16 VSE 1:1 Březina (Slováček, Rudl)
22:48 VSE 1:2 Teper (Vítek, Hořanský)
27:22 JIH 2+2 J. Pohl, vysoká hůl+vysoká hůl
32:51 VSE 2 Hryciow, držení
Po 2. třetině
3. třetina
50:04 VSE 2 Rudl, sekání
56:12 JIH 2 Dostálek, hákování
59:54 VSE 2 Březina, zdržování hry / zašlapování puku
Konec