Menu

Fotbal

Italská Serie A

Juventus FC – US Sassuolo Calcio

2:1

konec (0:0)

16.09.2018, 15:00 • Allianz Stadium, Turín • 4. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.24 6.85 13.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 10:4. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:13. (17:02:47)
Tři nastavené minuty jsou pryč a s nimi i celý zajímavý zápas Juventusu se Sassuolem. Turínský tým se nakonec raduje z plného bodového zisku i ve čtvrtém kole a i nadále drží první příčku Serie A.

Juventus začal velmi aktivně, v prvních minutách zápasu jasně hostující celek přehrával. Postupem času se ale fotbalisté Sassuola osmělili a vydávali se čím dál častěji do útoku. Největší pozdvižení ale způsobil třiadvacetiletý stoper Marlon, který ve vlastním vápně zasáhl balon, tak, že si téměř vstřelil vlastní branku. Jen pohotový zákrok Consliglia zachránil Sassuolo od inkasovaného gólu. Ve druhém poločase se už ale mašina jménem Cristiano Ronaldo rozjela naplno. Portugalec nejprve uklidil míč z metru po chybě Ferrariho, tím se poprvé prosadil v dresu Juventusu. O patnáct minut později přidal Ronaldo i druhý gól, když zakončil křížnou střelou rychlý protiútok. V nastaveném čase ještě z pohledu Sassuola snižoval skóre Khouma Babacar. V úplném závěru zápasu si neodpustil plivanec na protihráče Douglas Costa a po nesportovním chování byl zaslouženě vyloučen!

90+4

Konec zápasu.

90+3

90+3. Červená karta

90+3

Douglas Costa plivl před rozehrávkou po třetí brance zápasu na Di Francesca a byl zaslouženě vyloučen!

90+2

Douglas Costa navíc za faul před obdrženou brankou obdržel od hlavního rozhodčího žlutou kartu.

90+2

90+2. Khouma BABACAR - 2:1

90+2

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Tak se gólově prosazují také hosté! Na pravé straně po několika tvrdých soubojích centroval do vápna Duncan. V šestnáctce se ocitl naopak zcela sám KHOUMA BABACAR, který hlavou umístil míč k tyči mimo dosah polského brankáře.

90+2

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.

90+1

Přece jen si ještě Wojciech Szczęsny sáhl na balon. Kevin-Prince Boateng dostal míč na hranici vápna, poté se dokázal otočit čelem k brance, ale na střelu už neměl potřebný čas. Polský brankář ve službách Juventusu byl navíc u své tyče včas.

90

Turínský celek měl v samém závěru rohový kop. Ten však rozehráli velmi zle, Bentancur skončil po lehkém kontaktu na trávníku, ale sudí dnešního zápasu nechal pokračovat ve hře.

89

Také Matuidi měl nyní problémy s Boatengem. Hlavní rozhodčí musel oba hráče uklidňovat, ale obešlo se to bez žlutého napomenutí.

88

Cuadrado dokázal vybojovat míč ve středu pole, poté ho přihrál Costovi, ale ten spolupráci střídajících hráčů nedotáhl do zdárného konce. Jeho nečistě trefená střela skončila mimo branku.

87

Paulo Dybala čaroval s balonem v blízkosti postranní lajny, nakonec ale přihrával hodně mizerně na Matuidiho. Sassuolo lehce mohlo přejít do útoku, ale před staženou obranu se nemůže dostat.

85

Sassuolo potvrzuje vynikající formu v úvodu nového ročníku Serie A. I na trávníku italského mistra hraje více než důstojnou roli. V závěru se hosté pokoušejí projít přes pravou stranu, ale na Cancela a další si zatím nepřišli.

84

Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Manuel Locatelli, přichází Khouma Babacar.

83

83. Consigli vyrazil míč jen k nohám portugalské hvězdy, ale ta třetí branku opět nepřidala

83

A další stoprocentní šance Cristiana Ronalda! Dybalovu střelu dokázal Consigli vyrazit jen před sebe, Portugalec byl v ideálním postavením, ale skákavý balon nedokázal umístit mezi tři tyče.

82

Joao Cancelo tentokrát vhazoval na pravém kraji. Juventus podržel balon ve středu pole, uklidnil hru postupnou kombinací a nakonec se rozhodl velmi pomalý postup směrem dopředu.

Juventus FC – US Sassuolo Calcio

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 50. Ronaldo, 65. Ronaldo (Can) – 90+2. Babacar (Dell'Orco)

Karty:   33. Cancelo (JUV), 61. Sandro (JUV), 90+2. Costa (JUV) – 24. Djuričić (SAS), 26. D. Berardi (SAS), 42. Bourabia (SAS)   90+3. Costa (JUV)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 10:4. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:13.

Juventus FC: Szczęsny – Cancelo, Benatia, Bonucci, Sandro (80. J. Cuadrado) – S. Khedira, Can (71. Bentancur), Matuidi – Dybala, Mandžukić (62. Costa), Ronaldo.
Náhradníci: Perin, Pinsoglio – Chiellini, De Sciglio, Rugani, Pjanić, Bentancur, Costa, J. Cuadrado, Kean, Bernardeschi.

US Sassuolo Calcio: Consigli – Lirola, Marlon, G. M. Ferrari, Rogério (72. Dell'Orco) – Duncan, Locatelli (84. Babacar), Bourabia – D. Berardi (C), K-P. Boateng, Djuričić (62. Di Francesco).
Náhradníci: Pegolo – Adjapong, Babacar, Boga, Brignola, Dell'Orco, Di Francesco, Lemos, Magnanelli, Magnani, Matri, Sensi.

Rozhodčí: Chiffi – Giovane, Longo