Menu

Fotbal

Italská Serie A

Janov CFC – Bologna FC

1:0

konec (0:0)

16.09.2018, 15:00 • 4. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.06 3.26 4.27 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:01:08)
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:19.
Je konec! Domácí Janov zvládl dnešní bojovné utkání a poráží Bolognu nejtěsnějším rozdílem 1:0! V dnešním utkání bylo k vidění velké množství osobních soubojů a minimum šancí. Domácí udeřili dvacet minut před koncem z prakticky jediné šance utkání, kdy se trefil Krzysztof Piątek! Od té doby si už Janov koncovku duelu pohlídal a nepustil soupeře do šancí. Hostům navíc v závěru klání tekly nervy a Erick Pulgar musel v nastavení předčasně do sprch.

90+8

Konec zápasu.

90+7

Tak pozor! V závěru utkání ještě přichází červená karta, kterou dostává hostující Erick Pulgar.

90+5

Koray Günter byl faulován v hlavičkovém souboji. Hosté se sice zlobí, ale verdikt rozhodčího je neměnný. S Janovem už to vypadá opravdu hodně dobře.

90+4

Christian Kouamé se vrátil na vlastní polovinu a skvělým obranným zákrokem pomohl obraně zastavit útok hostujícího celku.

90+3

Rozhodčí už je zpátky na nohou a může se pokračovat ve hře. Domácí fotbalisté kombinují s blízkosti rohového praporku a hráčům Bologne vůbec nepůjčují míč.

90+1

Nastavuje se pět minut!

90

Na trávníku nyní dokonce zůstává ležet asistent rozhodčího, který potřebuje ošetření! Tohle ve fotbale nevidíme často!

90

Domácí fotbalisté sklízejí od svých fanoušků hlasitý potlesk. Janov totiž dnešní duel dohrává opravdu zkušeně a drží míč daleko od vlastní branky.

89

Christian Kouamé přišel o míč v souboji na hranici pokutového území. Bologna se sice vydala do útoku, ale ani Erick Pulgar balón dlouho neudržel.

88

Janov zahrával rohový kop, ale ani po něm nedokázali domácí fotbalisté zahrozit. Janovu však stačí držet balón daleko od Marchettiho svatyně.

87

Domenico Criscito zahrával další přímý kop domácího Janova. Jeho centr přiletěl na malé vápno, odkud míč do bezpečí odehrál stoper Danilo.

86

Mitchell Dijks zasáhl loktem do obličeje Pedra Pereiru a sudí mu okamžitě odpískal nedovolený zákrok. Domácí tak nasbírali další cenné vteřinky.

85

Koray Günter zastavil nepřesnou přihrávku do pokutového území, zpracoval si míč a vyvezl jej do bezpečí. Domácí fanoušci jsou spokojení s dosavadním výsledkem.

84

Domenico Criscito vyvezl míč na polovinu soupeře, kde zakombinoval s Kouamém, jenže druhý jmenovaný pokusem o přenesení hry na levé křídlo daroval míč hostům.

83

Domácí fotbalisté odevzdali míč hráčům soupeře. Bologna tak může rozjet další akci od vlastní branky. Hostům se krátí čas na vyrovnání.

82

Riccardo Orsolini poslal krásnou přihrávku do pokutového území, kde se s míčem nedokázal otočit a raději jej nastřelil na branku. Federico Marchetti měl snadnou práci.

Janov CFC – Bologna FC

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 70. K. Piątek (Criscito)

Karty:   2. Destro (BLG), 40. Dijks (BLG)   90+7. Pulgar (BLG)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:19.

Janov CFC: Marchetti – Günter, Spolli, Biraschi – Bessa, Hiljemark, L. Mazzitelli (80. P. Pereira), Rômulo, Criscito – Panděv (63. Kouamé), K. Piątek.
Náhradníci: Vodišek, Radu – Lapadula, Kouamé, Rolón, Lazović, Dalmonte, P. Pereira, Lakićević, I. Medeiros, Omeonga, E. Zukanović.

Bologna FC: Skorupski – De Maio, Danilo, Pulgar, G. González (71. Orsolini) – Mattiello, A. Poli (69. Svanberg), Džemaili, Dijks – Destro (80. Santander), Okwonkwo.
Náhradníci: A. Da Costa, Santurro – Orsolini, Á. Nagy, Santander, Krejčí, M'Baye, J. M. Valencia, Corbo, Svanberg, Calabresi, Falcinelli.