Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

SD Huesca – Rayo Vallecano

0:1

konec (0:1)

14.09.2018, 21:00 • Estadio El Alcoraz, Huesca • 4. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.39 3.44 3.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:17. (22:51:04)
Je konec! Dnešní utkání nakonec rozhodla jediná branka, o kterou se po necelých třiceti minutách hry postaral hostující Imbula. Druhý poločas nám nabídl velice drtivý nástup v podání domácích, který soupeř dokázal odrazit. Vallecano se dokonce dočkalo druhé branky, avšak tu hlavní sudí nakonec neuznal z důvodu faulu útočníka De Tomáse. Koncovka utkání nabídla strhující podívanou, oba celky si připravily několik gólovek. Byl to zejména domácí celek, kterému ale dnes nebylo přáno.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Žlutou kartu dostává Luisinho (SD Huesca).

90+2

Střídající Gallar se nadechoval k technické střele, avšak ještě předtím bylo pískáno. Bylo to zřejmě kvůli nedovolenému hraní rukou.

90+1

Huesca měla k dispozici jednu z posledních šancí, zahrávala standardku z levé strany. Střílená nabídka skončil na hlavě Ba, následně padala ke Garcíovi, který raději vyrazil míč nad břevno.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

88

Mohlo to být o dvě branky! Pravý obránce Advíncula si to překvapivě namířil až k hranici šestnáctky, odkud orazítkoval vzdálenější konstrukci.

88

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Gaël Kakuta, přichází Bébé.

87

Až nyní jsme se dočkali dalšího faulu, způsobil ho hostující Imbula. Huesca bude rozehrávat hluboko z vlastní poloviny.

86

V posledních vteřinách sledujeme pouze jednu stranu hrací plochy. Rayo se stáhlo hluboko na vlastní polovinu, kde se pokouší odrážet akce soupeře.

85

85. Cucho selhal v šanci.

85

To už není možné! Miramon poslal do vápna dalekonosný aut, který Gallar prodloužil za sebe, kde se nacházel Cucho. Posledně jmenovaný rovněž přestřelil branku.

85

Do hostující šestnáctky se snášel další padající centr, po kterém se García dožadoval útočného faulu. Hlavní sudí opět nepoužil píšťalku.

84

Miramon skončil po souboji s Alegríou, avšak nedovolený zákrok to nepřineslo. I tak si hosté s míčem moc dlouho neporozuměli.

83

Máme do konce necelých deset minut. Domácí příznivci marně čekají na vyrovnávací branku, Huesce se ale opravdu krátí čas.

82

Huesca stupňuje svůj nápor, García má najednou hodně práce. Ferreiro se opřel do míče z hranice malého vápna, opět zasáhl vynikající García.

81

Miramon vhazoval od pravé autové čáry, jeho nabídka našla Musta, který okamžitě přenesl míč na levou stranu, kde byl z dobré pozice vytlačen Gallar.

80

Ferreiro posílal do malého vápna velice nebezpečný centr, který García nedokázal zachytit do náruče. Gallar ale nestačil dopravit míč do sítě.

79

Žlutou kartu dostává Luis Ezequiel Ávila (SD Huesca).

78

Střídající Alegría se okamžitě zapojil do akce svého celku, osobní souboj s Pulidem ale prohrál. Vallecano se spíše spoléhá na poctivou defenzívu.

77

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Raúl De Tomás, přichází Alex Alegría.

74

Střídající Embarba si to namířil mezi dvojici protihráčů, jenomže o míč ho připravil až ten třetí. Akce Vallecana končí na samotné hranici šestnáctky.

73

Huesca se navíc dožadovala odpískání pokutového kopu, píšťalka sudího je ale němá. Vallecano přečkalo další krušný moment.

72

Neskutečné, domácí zahodili stoprocentní šanci! Melero totiž tak trochu nešťastně přihrál Ávilovi, který ale trestuhodně přestřelil poloprázdnou branku.

71

Do konce zápasu zbývá něco málo přes dvacet minut. Huesca se i nadále směrem dopředu trápí, García nemá zrovna moc práce.

70

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Álvaro García, přichází Adrián Embarba.

69

Nakopávaný míč směroval k hranici domácí šestnáctky, kde Pulido dokázal odtlačit od míče De Tomáse. Huesca se nadechuje k dalšímu náporu.

68

Střídající Gallar se dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, sudí ale nechává pokračovat ve hře. Domácí se marně pokoušejí prodrat k opačné šestnáctce.

67

Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází David Ferreiro.

66

Aktivní Kakuta to nyní zkusil na dvojici protihráčů, která nakonec slavila úspěch. Werner si po delší době vyzkouší rozehrávku od branky.

65

Rozehrávky se opět zhostil Kakuta, který kroutil míč na bližší tyč. Tam se dostal nejvýše do vzduchu Pulido, jenž zažehnal možné nebezpečí.

64

To může mít zásadní vliv nad nadcházejícím průběhem zápasu. Hosté si i přesto vybojovali další rohový kop, tentokráte z levé strany.

63

63. Neuznaná branka Raya.

63

To jsou věci! Rayo se totiž radovalo z druhé branky, avšak tu nakonec hlavní sudí neuznává. De Tomás si dle jeho výroku počínal na zadní tyči nedovoleně.

61

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Rayo si stále drží jednobrankové vedení, Huesca je ale ve druhém dějství značně aktivnější.

60

Hosté evidentně nikam nespěchají, už delší dobu sledujeme rozehrávku hráčů v bílém. Huesca nikterak nenapadá rozehrávku soupeře.

59

Pulido to zkoušel dlouhým míčem na střídajícího Cucha, který trefil pouze dobře postaveného protihráče. K balónu se tak vrací Vallecano.

58

58. Werner vychytal De Tomáse.

58

Fantastický Werner! Zdánlivě nenápadná akce Raya putovala po ose Imbula – Trejo přesně na kopačku De Tomáse, jehož dělovku dokázal domácí brankář vyrazit.

57

Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Samuele Longo, přichází Juan Camilo Hernández.

56

Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Serdar Gürler, přichází Álex Gallar.

56

Melero se dostal k další rozehrávce volného kopu, tentokráte zhruba ze čtyřiceti metrů. Semedo prodlužoval míč před Garcíu, včas ale zasáhl Ba.

55

Nepovedená přihrávka v podání Melera byla na Longa příliš dlouhá, což hrálo do karet Amatovi. Jeho kolega García se ale daleko s míčem nedostal.

54

Na zemi se ocitl hostující Elustondo, který si ale nedovolený zákrok nevybojoval. Nyní to směrem dopředu zkouší domácí celek.

53

Žlutou kartu dostává Jordi Amat (Rayo Vallecano).

52

Nyní to bylo pro změnu Rayo, které se prezentovalo velice dlouhou kombinací, načež dalekonosná kolmice skončila pouze u Luisinha.

51

Nyní si García připsal velice složitý zákrok z pravé strany, Ávila ale trefil pouze jeho rukavice. Vallecano přečkalo další ošemetnou situaci.

50

Na pořadu dne byl rohový kop z pravé strany, který směřoval do přehuštěného prostoru. Naskakující Longo se k míči vůbec nedostal.

49

Domácí začali druhou polovinu opravdu aktivně, nicméně obrana soupeře je i nadále velmi odolná. Nyní to potvrdil patřičně důrazný Amat.

48

Úvodní nákop směřoval na druhou stranu hrací plochy, avšak Trejo odvrátil míč do autu. Z pravé strany bude vhazovat obránce Miramon.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nabídl jedinou branku, o kterou se postaral hostující Imbula. Dnešní utkání nabízí velice bojovnou podívanou, kterou doprovází velká řada nedovolených zákroků. Vyložených šancí jsme zatím moc neviděli, směrem dopředu je ale nebezpečnější Vallecano, které to většinu času zkouší po křídelním prostoru. Huesca toho v útoku moc nepředvedla, za což tak trochu může i obrana soupeře, která hraje fantasticky.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

44

Bardonado ještě zastihl míč na hrací ploše, jenomže posléze do čistým způsobem dohrál Ba. Domácí obránce se vzorně vrátil a vybojoval autové vhazování.

41

Přenesení hry našlo v pokutovém území Kakutu, který z jedničky cpal centr na De Tomáse. Před druhým jmenovaným odvracel míč Puido.

40

Semedo měl velké starosti s padajícím míčem, domácí zadák ho nakonec s vypětím všech sil poslal do autu. V opačném případě by se do velké šance mohl dostat De Tomás.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

38

Miramon se pokoušel v pokutovém území najít Melera, který to měl na dlouhou nohu. Míč tak doputoval až za postranní čáru.

37

Huesca zahrávala rohový kop z levé strany, rozehrávka to ale nebyla zrovna povedená. Centr totiž odvrátil hned první stojící protihráč.

36

Kakuta šikovně roztáhl hru na levou stranu, kde číhal García. Přihrávka druhého jmenovaného našla De Tomáše, který v pádu zamířil vedle brány.

35

Dnešní utkání nabízí velkou řadu tvrdých zákroků, což jednoznačně pocítil domácí útočník Longo, který se po střetu s protihráčem okamžitě chytil za hlavu.

34

Po delší době jsme viděli útočnou akci v podání domácích, Gürler centroval z pravé strany pouze do rukavic pozorného brankáře Garcíi.

33

Huesca se hodně divila výroku sudího, autové vhazování nakonec bylo přisouzeno Vallecanu. Konkrétněji se o něj postará obránce Advíncula.

32

Hosté se snaží kontrolovat hru, nyní to pro změnu zkouší přes pravou stranu. Momentálně se u kulatého nesmyslu nachází Kakuta.

31

Hlavní sudí nyní rázně napomenul domácího zadáka Pulida, který na polovině hrací plochy tak trochu nešťastně fauloval De Tomáse.

30

Domácí hráči to budou mít nyní hodně složité, prohrávají totiž o jednu branku. Do konce zápasu ale zbývá dostatek času.

29

29. Giannelli IMBULA - 0:1

29

Vallecano právě vstřelilo branku!
Jenomže hosté se dostávají do vedení! Hosté se na delší časový úsek usadili před šestnáctkou soupeře, k míči se dostal GIANELLI IMBULA, který naprosto fantasticky rozvlnil vzdálenější šibenici. Werner se po míči natahoval, avšak střela byla naprosto přesná.

28

Vallecano podniklo velice rychlou protiakci, kterou po levé straně táhl aktivní Moreno. Jeho vzdušná nabídka ale nenašla maličkého Kakutu.

27

27. Obrana Vallecana měla první složitější práci.

27

Domácí zahrávali další standardku, která byla o poznání lepší. Melero ještě vracel míč do ohně, u vzdálenější tyče ale odhlavičkoval míč protihráč.

24

Kakuta si dokázal pohlídat velice aktivního Luisinha, nicméně i přesto se domácí dostali k dalšímu centru. Tentokráte ale zakročil Amat.

23

Huesca se k zakončení nedostala, následně to Bardonado zkoušel dalším centrem, který i tentokráte skončil na hlavě jednoho z protihráčů.

22

Miramon zkoušel najít své kolegy vzdušným centrem, Ba nakonec poslal míč za cenu rohového kopu. K oné rozehrávce se staví Melero.

21

Máme za sebou něco málo přes dvacet minut. Huesca je v úvodu utkání aktivnější, avšak zatím marně hledá cestičku k brance soupeře.

20

García našel svým výkopem Elustonda, který prodlužoval míč za svá záda. Tam byl faulován De Tomáš, na kterého si opět vyšlápl kontroverzní obránce Semedo.

19

Huesca to opět zkoušela po pravém křídle, Musto nakonec musel přenést hru na opačnou stranu, kde Luisinho nevybojoval ani roh.

18

Na opačné straně to rychlostním způsobem zkoušel Gürler, který si nakonec vymodlil nedovolený zákrok na vracejícím se Morenovi.

17

Až nyní jsme se dočkali prvního náznaku šance! Kakuta posílal do malého vápna velice nebezpečný centr, jenomže nikdo z jeho kolegů se nedostal ke kloudné střele.

16

Trejo si potáhl míč na svojí silnější nohu, když tu náhle do něj strčil domácí Musto. I tentokráte je pískáno, avšak ve prospěch Raya Vallecana.

15

García si nyní absolutně neporozuměl s Trejem, míč tak skončil za brankovou čárou. Werner se zhostí dalšího odkopu od své svatyně.

14

Odpovědnost na sebe vzal De Tomás, který to pochopitelně zkoušel přímo na bránu. Jeho projektil skončil pouze na dobře postavené zdi.

13

Kakuta si seběhl pro míč ke středovému kruhu, načež si Rayo vybojovalo přímý kop z lukrativní pozice. To by mohla být šance na úvodní branku.

12

Domácí se opět dožadovali odpískání nedovoleného zákroku, hlavní sudí ale nechal pokračovat ve hře. Imbula tak může spěchat kupředu.

11

Musto nemohl pokračovat ve hře, neboť ho zezadu přidržel De Tomás. Jednoznačný faul, domácí celek okamžitě rozehrál standardku.

10

Luisinho se nejprve vydal po levém křídle, posléze si to ale rozmyslel a míč poslal na vedle stojícího Semeda, který ale váhá s rozehrávkou.

9

Miramon se u brankové čáry pokoušel vybojovat rohový kop, míč se jako poslední dotkl od jeho dolní končetiny. García bude moci vykopávat.

8

Kolmice za obranu měla najít naběhnuvšího Longa, před kterým ale zasáhl Amat. Dalekonosný odkop přistál pouze na kopačce Semeda.

7

Snad poprvé si s míčem zahrál také brankář Werner, který ještě přeposlal míč do strany. Huesca to zkouší trpělivou rozehrávkou.

6

Nyní zakročil na půlící čáře hostující Moreno, který odvrátil míč za postranní čáru. Autového vhazování se ujme domácí Miramon.

5

K oné rozehrávce se postavil Melero, který zkoušel odcentrovat k malému vápnu. Tam se dostal nejvýše do vzduchu vytáhlý obránce Ba.

4

Také Rayo si připsalo první nedovolený zákrok, způsobil ho levý obránce Moreno. Huesca má k dispozici standardku z vlastní obranné poloviny.

3

Hned v úvodu jsme sledovali velice zdlouhavou kombinaci, po které se nedovoleným zákrokem prezentoval napadající Gürler.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Rayo Vallecano

Na opačné straně stojí další nováček soutěže, kterým je Rayo Vallecano. Jak už bylo řečeno, Rayo se v loňském ročníku dostalo na vedoucí pozici druhé ligy, ze které pochopitelně přímo postoupilo zpět do nejvyšší soutěže. Tento celek rovněž nevstoupil do letošní sezóny tou správnou nohou, po dvou odehraných utkání nemá na kontě ani jeden bod. Hned úvodní kolo nabídlo pět branek, nakonec si vítězství ale odvezla Sevilla, která i díky hattricku Andrého Silvy zvítězila 4:1. Druhé utkání nabídlo další složitý test, kterým bylo Atlético Madrid. Madridský celek nakonec vyhrál díky jediné brance Antoine Griezmanna 1:0. Vallecano třetí kolo vůbec neodehrálo, mohl za to kritický stav stadionu.
SD Huesca

Fotbalisté Huescy si v loňské sezóně vybojovali postup do španělské nejvyšší soutěže, kde by pochopitelně chtěli minimálně rok setrvat. Huesca si zajistila postup z druhého místa, na vedoucí Rayo ztrácela pouze jeden jediný bod. Huesca vstoupila do letošního ročníku velice slibně, hned v úvodním kole šokovala příznivce Eibaru, neboť tento celek porazila poměrem 2:1. Huesca odehrála i druhé kolo na hřišti soupeře, tentokráte zajížděla na půdu Athleticu Bilbao, který se po necelých šedesáti minutách hry dostal do vedení. Huesca se ale vzchopila, a nakonec z tohoto zápasu vybojovala cenný bod. Pořádnou facku obdržela Huesca v souboji s Barcelonou, nováček soutěže se sice dostal do vedení, nakonec ale katalánskému celku podlehl poměrem 8:2.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Španělská nejvyšší soutěž má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi SD Huesca a Rayo Vallecano.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

SD Huesca – Rayo Vallecano

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 29. Imbula (Trejo)

Karty:   79. Ávila (HSC), 90+3. Luisinho (HSC) – 53. Amat (VLL)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:17.

SD Huesca: Werner – Miramón, Pulido, Semedo, Luisinho – Moisés Gómez (67. Ferreiro), Musto, Melero, Gürler (56. Gallar) – Ávila, S. Longo (57. Hernández).
Náhradníci: R. Santamaría – Etxeita, Aguilera, Ferreiro, Gallar, Akapo, Hernández.

Rayo Vallecano: Alberto García – Advíncula, A. Ba, Amat, Á. Moreno – G. Elustondo, Imbula – G. Kakuta (88. Bébé), Trejo, Á. García (70. Embarba) – De Tomás (77. Alegría).
Náhradníci: Dimitrievski – Medrán, Embarba, Alegría, Gálvez, Bébé, Comesaña.

Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez