Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference HC Kometa Brno

konec

12.09.2018, 11:30 • Daniel Kinc

Tisková konference skončila. (11:44:10)
Kamil Pokorný o kádru: "Zdravé jádro zůstalo pohromadě, kluci, kteří přišli, mají vysokou kvalitu, protože vše pochopili, a navíc toho mají hodně za sebou. Věřím, že to bude fungovat."
Kamil Pokorný o TELH: "Víme, že si po dvou titulech nemůžeme klást malé cíle. Prvotní cílem je ale dostat se do první šestky, a sami víte, že se v play-může stát cokoliv. My jsme teď v něm dva roky dominovali a věřím, že se nám opět vyřazovací boje povedou."
Kamil Pokorný o CHL: "První čtyři zápasy ukázaly, že soutěž bereme vážně, i když o tom někteří možná pochybovali. Soutěž máme rozehranou dobře, a v říjnu máme ještě dva duely s Zugem, kde se chceme dostat k postupu a proniknout dál."

Leoš Čermák: "Vše podstatné už bylo řečeno. Příprava proběhla podle plánu a už se těšíme na novou sezónu."
Kamil Pokorný: "V přípravě jsme odehráli kvalitních 10 zápasů, měli jsme minimum zranění, a kluci poctivě trénovali. Příprava vrcholila 4 duely v Lize mistrů, kde se ukázalo, jakým způsobem chceme a budeme hrát. Měli jsme kvalitní soupeři a nevznikly žádné problémy.
Tiskový mluvčí Komety Michal Chylík nyní uvítal všechny novináře a uvedl oba zúčastněné muže.
Tisková konference začíná.
Dobrý den, vítejte u předsezónní tiskové konference týmu HC Kometa Brno, kterého se zúčastní trenér Kamil Pokorný a kapitán týmu Leoš Čermák.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:30.

Tisková konference HC Kometa Brno

konec