Menu

Fotbal

Italská Serie A

UC Sampdoria – ACF Fiorentina

1:1

konec (0:1)

19.09.2018, 19:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • 1. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.91 3.4 2.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:55:34)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:15.
V samotném závěru ještě neúspěšně pálil Milenković, dnešní utkání tak končí spravedlivou remízou 1:1. První poločas se odehrál v režii hostí, kteří se dostali do vedení zásluhou Giovanniho Simeoneho a zároveň spálil několik dalších příležitostí. Sampdoria o sobě dala vědět až krátce před přestávkou, když Caprari z přímého kopu trefil břevno. Druhá půle naopak vyšla lépe janovskému celku, o vyrovnání se postaral právě Gianluca Caprari. Nerozhodný stav vydržel až do závěrečného hvizdu, oba celky tak mají po čtyřech kolech na svém kontě solidních sedm bodů.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Sala se vydal na ofenzivní výlet. Po narážečce s Praetem se pokusil uvolnit nabíhajícího Defrela, skvělé čtení hry ale předvedl pozorný Drągowski.

90+1

Hugo na hranici fotbalových regulí zastavil Defrela, rodící se protiútok Fiorentiny pak zastavil zdvižený praporek pomezního sudího, který správně viděl Simeoneho ofsajd.

90

Nad rámec základní hrací doby byly nastaveny ještě tři minuty. Pohne se skóre, nebo dnešní duel skončí remízou?

89

Kownacki se parádně zbavil Biraghiho, načež si z ostatních zadáků soupeře udělal tréninkové kužely a prodral se až do šestnáctky, kde se marně pokoušel vymodlit penaltu.

88

Tentokráte se Mirallas dopustil zbytečné ztráty na vlastní polovině, jenže potrestán nebyl, protože Defrel protiakci zbytečně přibrzdil a nakonec míč jen odevzdal Drągowskému.

87

87. Rozhodnutí měl na kopačce střídající Mirallas, míč ale do sítě nedoputoval.

87

A Fiorentina si ztracené vedení málem vzala zpět! Veretout udržel míč a přenechal jej Mirallasovi, jehož přízemní rána prosvištěla kousek vedle Auderovy pokladnice.

86

Pezzella odkopl balon pouze k Praetovi, ten ale z první nesklepl přesně na Grégoirea Defrela. Kupředu se tak mohou vydat hostující fotbalisté.

85

Žlutou kartu dostává Lorenzo Tonelli (UC Sampdoria).

84

Marco Benassi se v krátkém časovém sledu prezentoval druhým faulem, který přivítal na hřišti střídajícího Kownackého. Italský reprezentant už jednu kartu má, měl by si dávat pozor ...

83

Oba týmy v rámci svého posledního střídání poslaly na plac čerstvé ofenzivní síly. Dočkáme se tak boje o vítězství, nebo se bude hrát na remízu?

82

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Fabio Quagliarella, přichází Dawid Kownacki.
Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Federico Chiesa, přichází Riccardo Sottil.

81

Na Chiesovu nabídku si ve vápně naběhl Milenković, jenž se ve vzduchu vyšplhal ze všech nejvýše, jeho hlavička však Emila Audera nezaskočila.

80

Hosté se museli strachovat, Sampdoria kopala další standardní situaci. Tentokráte nebyl Drągowski ohrožen, Ramírezův střílený centr vystihl Pezzella.

79

Žlutou kartu dostává Marco Benassi (ACF Fiorentina).

UC Sampdoria – ACF Fiorentina

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 60. Caprari (É. Barreto) – 13. Simeone (Biraghi)

Karty:   38. Sala (SMD), 51. Linetty (SMD), 85. Tonelli (SMD) – 72. Veretout (FIO), 79. Benassi (FIO)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:15.

UC Sampdoria: Audero – Sala, Tonelli, J. Andersen, Murru – É. Barreto, Ekdal, Linetty (55. Praet) – Caprari (69. G. Ramírez) – Quagliarella (C) (82. Kownacki), Defrel.
Náhradníci: Rafael Cabral, Belec – Praet, G. Ramírez, Jankto, Colley, Bereszyński, A. Ferrari, Stijepović, Rolando, Kownacki, Vieira.

ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella (C), Hugo, Biraghi – E. Fernandes, Veretout, Gerson (70. Benassi) – Chiesa (82. Sottil), Simeone, Pjaca (61. Mirallas).
Náhradníci: Lafont – Laurini, Ceccherini, Nörgaard, Eysseric, Mirallas, Br. Dabo, Hancko, Sottil, Benassi, Diks, Théréau.

Rozhodčí: Fabio Maresca – Valentino Fiorito, Damiano Di Iorio