Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Madrid – Getafe CF

2:0

konec (1:0)

19.08.2018, 22:15 • Santiago Bernabéu Stadium (Madrid) • 1. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.19 7.62 16.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 78 % : 22 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 11:27. (00:03:55)
Je konec! Real Madrid dal zapomenout na nepovedený zápas s Atléticem, v dnešním utkání vítězí poměrem 2:0. Bílý balet měl celý zápas výraznou územní převahu, navíc se mu hned dvakrát podařilo nastřelit brankovou konstrukci. Getafe nám toho dnes moc nepředvedlo, na Navase mířila pouze jedna střela, což je opravdu hodně smutná vizitka pro osmý tým loňské sezóny. Julen Lopetegui vstupuje do letošního ročníku ligové scény tou správnou nohou, herní projev ale určitě nebyl dle představ.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Getafe si nejprve vyzkoušelo rozehrávku volného kopu, který odvracel Benzema. O dalekonosný aut se postaral Cabrera, po jehož nabídce nebezpečně pálil Ángel.

90

Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta základní hrací doby. Getafe se snaží vsítit alespoň jednu branku, Navas je stále bez složitějšího zákroku.

87

Alejo se vydal s kulatým nesmyslem kolem postranní čáry, když tu náhle do něj zajel Ramos. Čistý zákrok, autové vhazování pro domácí.

86

Po delší době si zahrál také Navas, který musel odkopnout balón na druhou stranu. Tam si dalším faulem pomohl stoper Dakonam.

85

Bílý balet měl k dispozici standardní situaci z jednatřiceti metrů od branky. K míči se postavil Kroos, jehož centr stačil odvrátit Suárez.

84

Dakonam unikl druhé žluté. Hostující obránce se prezentoval dalším velice tvrdým zákrokem, za který může být rád, že neobdržel druhou žlutou kartu.

83

Asensio cpal přihrávku pod sebe, kde měl číhat Marcelo. Míč skutečně letěl na brazilského obránce, kterému ale nevyšel kontakt s balónem.

82

Marcelova kolmice překvapivě našla volného Vázqueze, který nabíjel pod sebe Modrićovi. Rána chorvatského záložníka skončila na noze Suáreze.

81

Do konce zápasu zbývá závěrečná desetiminutovka. Zatím to vypadá, že si Real pohlídá náskok, Getafe totiž není vůbec nebezpečné.

80

Těžko říct, zda Getafe dohraje v plném počtu. Faktem je, že hosté nejdou pro nedovolený zákrok zrovna daleko. V dnešním utkání vyfasovali už sedm žlutých karet.

79

Žlutou kartu dostává Leandro Cabrera (Getafe CF).

78

To byl doslova likvidační zákrok v podání Bruna. Hostující zadák zajel kopačkou napřed do protihráče, za tento čin uviděl žlutý kartónek.

78

Bílý balet se nikam nežene, naopak se snaží neudělat žádnou fatální chybu. Zbytečnou ztrátu převedl Kroos, který ale sám zastavil akci soupeře.

77

Žlutou kartu dostává Mauro Arambarri (Getafe CF).

Real Madrid – Getafe CF

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 20. Carvajal, 51. Bale (Asensio)

Karty:   68. Marcelo (REA) – 27. J. Molina (GET), 41. Ndiaye (GET), 42. Dakonam (GET), 63. Jaime Mata (GET), 77. Arambarri (GET), 78. Bruno González (GET), 79. Cabrera (GET)

Držení míče: 78 % : 22 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 11:27.

Real Madrid: Navas – Carvajal, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo – D. Ceballos (71. Modrić), Kroos, Isco (58. Casemiro) – Bale (76. L. Vázquez), Benzema, Asensio.
Náhradníci: Courtois – Modrić, Varane, L. Vázquez, Vinícius Júnior, Mayoral, Casemiro.

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Bruno González, Dakonam, Cabrera – Portillo (64. Alejo), Arambarri, Šibasaki, Nemanja Maksimović, Ndiaye (58. Jaime Mata) – J. Molina (C) (71. Ángel Rodríguez).
Náhradníci: Chichizola – Antunes, Jaime Mata, Ángel Rodríguez, Guardiola, Miquel, Alejo.

Rozhodčí: Estrada – Aguilar, Matías

Diváci: 48446