Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Erzgebirge Aue – FK Mladá Boleslav

3:3

konec (2:1)

14.07.2018, 17:00 • Gallneukirchen (Rakousko) • Karel Jedlička

Tipsport: 2.57 3.47 2.31 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Mladoboleslavští fotbalisté v předligové generálce uhráli divokou remízu 3:3 s mužstvem 2. bundesligy. Aue bylo v prvním poločase lepším mužstvem a vedlo o dva góly, Boleslavi se ale podařilo snížit a druhá půle už patřila jasně lépe kombinujícímu a techničtějšímu středočeskému mužstvu. To díky vyšachování obrany Aue vyrovnalo a nádherným Přikrylovým gólem otočilo zápas. V závěru se ale Mladá Boleslav o vítězství sama smolně připravila. (18:53:21)

90

Konec zápasu.

90

Ofsajd je odmáván fotbalistům Aue, časomíra ukrajuje poslední vteřinky.

87

Mladá Boleslav vybojovala další rohový kop, hlavička jednoho z boleslavských hráčů však končí vedle.

84

84. STRAUSS - 3:3

84

Aue právě vstřelilo branku!
Fabián zapomněl při Wydrově průnikové přihrávce míč za sebou a PATRICK STRAUSS se ho v pokutovém území zmocnil. Sice mu ho hned odebral od nohy jeden z boleslavských obránců, bohužel ale udělal práci za něj, když o něj míč odrazil do vlastní sítě.

82

Mladoboleslavští stopeři zpacifikovali útok Aue středem hřiště.

79

Zápas ke konci trochu ztrácí tempo, fotbalisté z druhé bundesligy se nemohou vůbec dostat do hry a Boleslavi výsledek poté, co prohrávala o dvě branky, jistě vyhovuje.

76

Konaté po rychlém spritnu podél čáry odcentroval, pro Přikryla byl sice míč příliš vysoký, ale uzmul ho Fabián a znovu se pokoušel vracet do ohně. Nakonec to na střelu nebylo, ale Středočeši zůstávají u míče.

74

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Nikolaj Komličenko, přichází Michal Hubínek.

74

Útočník ve fialovém se na malém vápně vrhl po míči skluzem, přestřelil však boleslavskou svatyni a téměř i ochrannou síť za ní.

72

72. PŘIKRYL - 2:3

72

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Obrana Aue odvrátila další přímý kop Petra Mareše jen kousek za šestnáctku. Nádhernou technickou střelou k vzdálenější tyči po dvou zasekávačkách dokonale otáčí zápas TOMÁŠ PŘIKRYL, který si odražený míč našel.

70

Kapitán Riese předvedl pod tlakem pěkný driblink s míčem u nohy směrem k bráně, ovšem té vlastní. Tam se mu podařilo předat balon Haasovi, který odkopává a vzápětí hru přerušuje další faul Němců.

69

Centr z pravé strany zkrotil mladoboleslavský brankář s potížemi nadvakrát.

68

Mladé Boleslavi uprostřed pole vychází rychlá kombinační hra a fotbalisté Aue se příliš často nedostávají k míči. Nákop na Přikryla byl ale o chloupek delší, než bylo třeba.

67

Po hlavičkovém souboji na malém vápně se míč odráží do zámezí od mladoboleslavského fotbalisty.

66

Pauschek zachytil odražený míč a poslal dlouhý pas do šestnáctky, následovala střela, kterou brankář Haas vytáhl přes břevno za cenu rohu.

FC Erzgebirge Aue – FK Mladá Boleslav

3:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 9. Bertram, 30. Härtel, 84. Strauss – 41. Hůlka, 54. Kateřiňák, 72. Přikryl

FC Erzgebirge Aue: 1. poločas: Haas – Kalig, Fandrich, Nazarov, Kempe, Kvesić, Rapp, Rizzuto, Bertram, Härtel, Tiffert 2. poločas: Haas – Hemmerich, Hochscheidt, Baumgart, Riese, Cacutalua, Strauss, Wydra, Kusić, Herrmann, Bunjaku
Náhradníci: Schlosser

FK Mladá Boleslav: Kamenár – Pauschek, Chaluš (46. Král), Takács, Fabián – Hůlka, Jánoš (46. Kateřiňák) – Konaté, Ladra (46. Přikryl), Diviš (46. Mareš) – Komličenko (74. Hubínek).

Rozhodčí: Eidenberger – Erlinger, Alesi

Diváci: 310