Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Příbram – FC Ufa

1:2

konec (1:1)

13.07.2018, 18:00 • Neukirchen • David Suchý

Tipsport: 4.63 4.0 1.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Příbram nakonec nedokázala dovést jednobrankové vedení do vítězného konce, z vítězství 2:1 se raduje ruský celek. Sledovali jsme velice vyrovnanou podívanou, přičemž více vyložených šancí si vytvořila Ufa. Příbram tak nenavázala na předchozí přátelský zápas proti rumunskému Botoşani, který porazila 2:0. (19:56:24)

90

Konec zápasu.

89

Kočí se rovněž zapojil do jedné z posledních kombinací svého celku. Vybral si volného Portilha, kterého takticky fauloval Carp.

88

Ufa se snaží držet kulatý nesmysl daleko od branky, což se jí také daří. Následovalo ale nepovedené sklepnutí míče od Krotova.

87

Do konce zápasu nezbývá už moc času. Nyní se na podporu útoku vydal Květ, který ale prohrál v souboji o balón.

84

Nyní se kulatý nesmysl zatoulal kamsi do křoví. I takové věci se děje v přátelských zápasech. Ufa má k dispozici rohový kop.

83

Mimo jiné, na hrací plochu zavítal další český hráč, avšak v kádru ruského celku. Jedná se o někdejšího hráče Plzně Ondřeje Vaňka.

82

Velká šance Ufy! Do zakončení se dostal Igboun, který ale z první pálil vysoko nad branku. V ochozech to pouze zahučelo.

81

Teď už nám do konečného hvizdu zbývá něco málo přes deset minut. Nováček české nejvyšší soutěže marně dobývá soupeře.

80

Ufa se v posledních minutách soustředí na pevnou defenzívu. Soupeř jí zatím dokázal prolomit pouze jedinkrát, a sice v jednadvacáté minutě.

79

A další ofsajd. Tentokráte se v době přihrávky za obranou soupeře nacházel Slepička. Ruský brankář se ujme rozehrávky.

78

Grajciar si vybral na pravé straně volného Paulinha, který měl před sebou hustý blok protihráčů. Proto se rozhodl zvolit bezpečnou rozehrávku do strany.

77

Po jednom ze soubojů na zemi skončil Antwi, který se ještě chvíli poté držel za hlavu. Už je vše v pořádku, Antwi už opět pobíhá po trávníku.

76

Míč se stáčel směrem k brance, nakonec se nejvýše do vzduchu vyšplhal Jandera, který odvrátil hrozící nebezpečí.

75

Tumasjan si to drze namířil mezi dvojici protihráčů, nakonec si faulem pomohl Katidis. Rozehrávky standardky se ujme Carp.

74

Příbram okamžitě otočila těžiště hry, nakopávaný míč ale nezastihl volného Slepičku. Ufa nikam nespěchá, kombinuje daleko od soupeře.

73

Je opět pískáno, nedovolený zákrok vytasil již zmiňovaný Carp, který neodhadl dráhu letu míče a místo toho trefil Kiliána.

72

Kilián to nyní nemyslel špatně, Slepička jeho záměr v podobě kolmice za obranu nepochopil. Hrát tak může aktivní Carp.

71

Máme před sebou závěrečnou dvacetiminutovku. Příbram je směrem dopředu o něco aktivnější, většinu času ale naráží na obranu soupeře.

70

S míčem si tak zahrál také brankář Kočí, nejednalo se ale o žádný zákrok, nýbrž o rutinní zachycení padajícího balónu.

69

Poslední minuty se neděje nic moc zajímavého. Obě mužstva se pokouší o o kombinace uprostřed hřiště, sledujeme ale hodně nepřesností.

64

Nikitin se dostal do hodně obtížné pozice, ze které vykouzlil průnikovou přihrávku mezi obránce. Jeden z hráčů Příbrami může být rád, že svým faulem nezavinil penaltu.

63

Katidis se po kontaktu s protihráčem ocitl na zemi, píšťalka sudího ale zůstala němá. Posléze skončil na trávníku také Tumasjan.

62

Jandera se pokusil stihnout zdánlivě ztracený míč, což se mu nakonec nepodařilo. Bělenov se tak postará o další rozehrávku.

61

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Ufa se z kraje druhého poločasu dostala do vedení, na další velkou šanci čekáme.

60

Na zelený pažit zavítalo několik čerstvých tváří. Střídání se především týkalo Ufy, jenž vyměnal snad trojici fotbalistů.

59

Fotbalisté Ufy hodně rychle přešli půlící čáru, včas se také vrátil Soldát, jenž poslal míč kamsi mezi stromy...

58

Balón putoval na kopačku Antwiho, který na nic nečekal a okamžitě vypálil na bránu. Jeho pokus skončil v rukavicích Bělenova.

57

Hodně ostrým zákrokem si ve středu hrací plochy pomohl Carp, který zajel do Grajciara. Český celek okamžitě rozehrál standardku.

56

Příbram se už delší dobu nemůže dostat před branku soupeře. Nyní se o to pokusil Slepička, který ale narazil pouze do protihráče.

55

Fotbalisté Ufy zahrávali standardní situaci z velké vzdálenosti, míč z kopačky Nikitina směřoval pouze do zdi.

54

Poprvé se výrazněji s míčem seznámil také brankář Kočí, který musel jedna hodně rychle. Nakonec poslal míč pouze do zámezí.

53

Kousek za středovým kruhem skončil na zemi Paulinho, který se na zákrok od soupeře hodně rozčiloval. Hlavní sudí nebude tasit žlutou kartu.

52

Aby toho nebylo málo, tak se o dorážku postaral Grajciar, jeho rána narazila pouze do zad protihráče. Příbram ale zvýšila tempo.

51

Nakonec to sám na sebe vzal Slepička, jehož ránu dokázal brankář s pořádnou dávkou štěstí zlikvidovat.

50

Nyní bude následovat standardní situace z hodně nebezpečné pozice od branky. U balónu se sešla hned dvojice hráčů v zeleném.

48

Ufa právě vstřelila branku!
Tak to bylo celkem rychlé! V pokutovém území se k ráně nártem dostal IGOR BEZDENEŽNYCH, jehož rána prosvištěla až do sítě. Kočí si na míč zřejmě sáhl, i tak jeho končetiny nevykoply prudkou střelu.

47

Odstartoval nám druhý poločas. Příbram bude hrát zprava doleva, naopak ruský celek bude útočit z levé strany.
Sestava Příbrami do druhého poločasu: Kočí – Průcha, Soldát, Kodr, Paulinho – Jandera, Grajciar, Kilián, Katidis, Antwi – Slepička.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nabídl hned dvě branky. Nejdříve se do vedení dostala Příbram, avšak poté reagoval soupeř. Do druhého poločasu je vše otevřené.

45

První poločas skončil.

45

Ke konci poločasu ještě jedná velká šance pro Příbram, brankář Ufy ale skvěle zakročil proti ráně z dvaceti metrů.

43

Do konce poločasu už moc času nezbývá. Vypadá to, že se žádné branky už nedočkáme.

42

Nakonec z toho bylo autové vhazování pro Ufu, který si vzal na starost Živogljadov. Tento hráč ale vrátil míč na obranou polovinu.

41

Nikitin poslal velice povednou přízemní přihrávku do nebezpečného prostoru, žádný z jeho kolegů se ale k míči nedostal.

40

Sysujev se celkem snadným způsobem dostal na druhou stranu hrací plochy, posléze si ale neporozuměl s Carpem.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo přes pět minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

38

Pucko si pohrával s kulatým nesmyslem na levé straně hrací plochy. Posléze se Ufa rozhodla přenést hru na pravou stranu.

37

Právě Fatai se chtěl řítit do otevřené obrany, na poslední chvíli ale přispěchal Tregler, který mu se štěstím vzal balón.

36

Přenesení hry našlo na levé straně volného Krugovoje, který posléze servíroval kolmici na Fataie. Nigerijský forvard k ní měl daleko.

35

Ruský celek o poznání zpřesnil hru, poslední minuty má menší optickou převahu. České mužstvo se snaží napadat rozehrávku soupeře.

34

Do vzdušného prostoru se sápal Pucko, nakonec šel míč přeci jenom od jeho hlavy do zámezí. Švenger bude rozehrávat.

33

Kousek za polovinou hrací plochy skončil na zemi Nikitin, který tak trochu přihrál pád na zem. Nedovoleným zákrokem se provinil Květ.

32

Hraje se opět od začátku, Ufa totiž srovnala krok. Nyní má míč na kopačce Švenger, který čeká na pohyb svých spoluhráčů.

31

Ufa právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! O vyrovnávací trefu se postaral VJAČESLAV KROTOV.

31

Máme za sebou třetinu utkání. Příbram má více ze hry, naopak fotbalisté Ufy čekají na vhodné příležitosti k protiútokům.

30

Kolmice směřovala na rychlonohého Silvia, který ji už nezastihl na hrací ploše. Od své branky bude odkopávat Bělenov.

29

Nitrianský přešel s míčem polovinu hrací plochy, následně si ale průnik dopředu rozmyslel a místo toho se vrátil zpět.

28

Příbramští jsou i nadále aktivnější. Tentokráte to zkoušeli kombinací za středovým kruhem, z obrany ale včas vystoupil Krotov.

27

Obrovská šance na vyrovnání! Fatai dostal přihrávku před Švengera, zakončení ale poslal kousek vedle tyče.

26

Málem tu byla druhá branka! Z velké vzdálenosti to zkoušel Průcha, jeho pokus nakonec skončil zhruba metr vedle branky.

25

Až o malý moment později bylo pískáno. Skončil na zemi Květ, po jehož pádu na zem Příbram okamžitě rozehrála.

24

Nakonec na hrací ploše skončil právě zkušený Skácel, dle výroku sudího se to ale obešelo bez nedovoleného zákroku.

23

Český celek se usadil s míčem před pokutovým územím, kde se do operativní pozice dostal Tregler, jenž si vybral Skácela.

22

Ufa se po rozehrávce dostala s míčem na útočnou polovinu, kde začala kombinovat. Přihrávka na Fataie ale byla příliš dlouhá.

21

Příbram právě vstřelila branku!
Příbram se dostává do vedení, střelcem branky je ANTONÍN FANTIŠ.

1

Utkání právě začalo.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Příprava na novou sezónu je v plném proudu, my budeme společně sledovat souboj mezi 1.FK Příbram a FC Ufa. Z tohoto zápasu budeme přinášet změny stavu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

FK Příbram – FC Ufa

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 21. Fantiš – 31. Krotov, 48. Bezdenežnych

FK Příbram: 1. poločas: Švenger – Skácel, Tregler, Nitrianský, Pecháček – Průcha, Květ, Fantiš, Rezek, Matoušek – Silvio 2. poločas: Kočí – Průcha, Soldát, Kodr, Paulinho – Jandera, Grajciar, Kilián, Katidis, Antwi – Slepička

FC Ufa: Bělenov – Bezdenežnych, Carp, Fatai, Krotov, Krugovoj, Nikitin, Pucko, Sysujev, Tumasjan, Živogljadov