Menu

Fotbal

Přípravný zápas

DSC Arminia Bielefeld – FC Baník Ostrava

2:0

konec (1:0)

11.07.2018, 17:00 • Neukirchen am Grossvenediger, Rakousko • Michal Břuchanský

81

81. Sören BRANDY - 2:0

81

Bielefeld právě vstřelil branku!
Arminia deset minut před koncem navyšuje svůj náskok na 2:0! Fleišman nejprve zastavil přízemní centr k bližší tyči, ale následnou přihrávku do bezpečí na Pedrinhova vystihl důrazný Behrendth. Jeho přihrávka z pravé strany pak šťastně prošla skrz čtyři Baníkovce i Owusa až k volnému SÖRENU BRANDYMU, který se zčistajasna ocitl v gólové šanci a tu pohodlně využil.

36

36. Roberto MASSIMO - 1:0

36

Bielefeld právě vstřelil branku!
Německý celek se v šestatřicáté minutě dostává do vedení! Hlavní sudí přešel tvrdý souboj ve středu pole, po kterém zůstal jeden z Baníkovců ležet na trávníku. Arminia tak mohla pokračovat v akci po pravém křídle, z něhož přiletěl centr pro ROBERTA MASSIMA a jeho hlavička zapadla přesně k levé tyči Laštůvkovy brány.

DSC Arminia Bielefeld – FC Baník Ostrava

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Massimo, 81. Brandy

Karty:   71. Christiansen (BIE)

DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Brunner, Börner, Salger, Putaro – Massimo, Prietl, Schütz, Staude – Voglsammer, Schipplock. II. poločas: Gaye – Özkan, Behrendt, Siya, Hartherz – Edmundsson, Christiansen, Seufert, Brandy – Owusu, Klos.

FC Baník Ostrava: Laštůvka (46. Budinský) – Pazdera (70. Mešaninov), Procházka (70. Pokorný), Stronati, Fleišman – Fillo (82. Bolf), Hrubý, Šindelář (70. Kaloč), De Azevedo (46. Granečný) – Diop (75. O. Šašinka), J. Šašinka (57. Pedrinho).