Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Vysočina Jihlava – FC Spartak Trnava

1:1

konec (1:1)

20.06.2018, 16:00 • Rakvice • David Suchý

Tipsport: 4.15 3.82 1.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní přípravné utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Sledovali jsme velice ofenzivní podívanou, které by slušelo mnohem více vstřelených branek. Trnava měla větší část zápasu územní převahu, avšak své vyložené šance doslova zahazovala. (17:37:59)

90

Konec zápasu.

89

Fulnek to vzal sám na sebe, avšak v šestnáctce nepropálil hlouček protihráčů. Jeho kolega Smejkal se ujme autu.

88

Vypadá to, že nám koncovka zápasu branku nenabídne. S vysokou pravděpodobností se diváci budou muset smířit s nerozhodným výsledkem.

86

Gombala si nebral servítky a kulatý nesmysl poslal razantním způsobem na druhou stranu. Vysočina se chystá sevřít svého protivníka.

85

Tentokráte to Brigant zkoušel kolmicí na Jansa, který byl u balónu příliš pozdě. Naopak se míče jako první zmocnil Šampalík.

84

Brigant je nejaktivnější hráč Spartaku. Nyní si u šestnáctky narazil s kolegou, avšak poté mu míč uskočil daleko od kopačky.

83

Brigant oslovil lépe postaveného Jansa, který posílal před branku velice nebezpečný centr. Nakonec ho za cenu autového vhazování odvrátil Štěpánek.

82

V pokutovém území se dokázal dostat k míči Bogdanovski, který byl okamžitě vytlačen bránící smečkou protihráčů.

81

Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku. Zdá se, že otěže zápasu přebrala Jihlava, který je v posledních minutách hodně nebezpečná.

80

K rozehrávce se postavil Javůrek, který to nemyslel vůbec špatně. Přesto se jako první dostal k míči Chudý, který jej vyrazil do bezpečí.

79

Na hrací ploše skončil Smejkal, který si hodil míč kolem Briganta, který musel faulovat. Standardní situace z velké vzdálenosti pro Jihlavu.

78

Aktivní Fulnek hýřil pohybem na pravé straně, kde ho nakonec se štěstím zastavil Janso. Na druhé straně se do zakončení nad branku dostal Greššák.

77

Novotný se nyní ukázkově vrátil do obrany, kde dokázal předběhnout Gombalu. Nakonec to bude autové vhazování pro Trnavu.

76

Přenesení hry směřovalo na zcela volného Fulneka, který na něj ale nedosáhl. Míč skončil v zámezí, soupeř bude vhazovat.

75

Brigant to zkusil vzít sám na sebe, nakonec těsně před pokutovým územím upadl jeden z jeho kolegů. Přímý kop se ale kopat nebude.

71

Zakončení také na druhé straně, které obstaral Fulnek. Jeho rána nártem skončila pouze v náruči brankáře.

70

70. Brigant selhal v šanci.

FC Vysočina Jihlava – FC Spartak Trnava

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 9. Zoubele – 26. Jirka

FC Vysočina Jihlava: I. poločas: Sváček – Vaculík, Tlustý, Mikuška, Schumacher – Matulka, Svatík, Nerad, Zoubele – Klíma, Dabove. II. poločas: Šampalík – Fulnek, Štěpánek, Vedral, Novotný – Javůrek, Smejkal, Daníček, Čáp – Turyna, Svoboda