Menu

Další

Tiskové konference

Nominační tisková konference fotbalové reprezentace

konec

21.05.2018, 14:00 • Ondřej Jícha (@OndraJicha)

14:12

Tisková konference právě skončila. (14:12:46)

14:11

Jarolím ohledně Ladislava Krejčího: "V poslední době jsme spolu nemluvili. Naposled před Čínou. Láďa se od té doby moc neukazoval v sestavě, párkrát nebyl ani napsán k zápasu. Dveře má však pořád otevřené."

14:10

Jarolím: "Obecně je trošku problém s krajními ofenzivními hráči."

14:09

Na adresu soupeřů: "Už jenom díky tomu, že postoupily na mistrovství světa, tak to pro nás bude kvalitní prověrka. V Austrálii změnili trenéra po postupu. On dává týmu nový styl. Nigérie je kvalitní soupeř, který opakovaně prokazuje výbornou výkonnost a má spoustu hráčů v kvalitních ligách.

14:08

Jarolím o Dočkalovi. "Nikdo nepochybuje o tom, že to je kvalitní hráč. V zámoří teď soutěž běží. my ho sledujeme. Až bude oficiální sraz FIFA, tak ho povoláme."

14:07

Jarolím ohledně útoku: "Nic jiného bych si nepřál, než aby to táhla tahle trojice. Samozřejmě, když by se našel někdo jiný, tak mu šanci dáme."

14:06

Jarolím ohledně Vydry: "Doufám, že bude v pořádku. Měl období, kdy měl nějaké trable. Po sezóně měl dostatek času, aby se dal dohromady."

14:05

Jarolím: "Sázíme na hráče, kteří jsou nějakým způsobem osvědčení. Teď chceme využít co nejvíce k tomu, abychom se sehráli."

14:04

Jarolím: "V září nás čeká start ligy, takže se budeme chtít sehrát."

14:03

Jarolím: "Je pravděpodobné, že o někoho bude nominace ještě doplněna. Jestli to bude do plného stavu 23 hráčů, to se teprve uvidí."

14:03

Nominace A-týmu

Brankáři:

Tomáš Koubek
Jaří Pavlenka
Tomáš Vaclík

Obránci
Jan Bořil
Pavel Kadeřábek
Theodor Gebre Selassie
Jakub Jugas
Tomáš Kalas
Filip Novák
Marek Suchý

Záložníci
Antonín Barák
Vladimír Darida
Josef Hušbauer
Jakub Jankto
Jan Kopic
Tomáš Souček
Jaromír Zmrhal

Útočníci
Michael Krmenčík
Patrik Schick
Matěj Vydra

14:00

Tisková konference právě začala.
Český tým bude mít soustředění v tradiční destinaci v Rakousku, kde se utká se dvěma účastníky nadcházejícího světového šampionátu, se kterými se moc na turnaji nepočítá a s nimiž se Češi nemají šanci moc potkat. Jejich soupeři budou totiž reprezentace Austrálie a Nigérie.
Dobré pondělní odpoledne. Po Vítězslavu Lavičkovi představí svou nominaci i trenér A-týmu Karel Jarolím. Česká fotbalová reprezentace se sice na mistrovství světa v Rusku neprobojovala, přesto se zapojí do jeho přípravného období.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.

Nominační tisková konference fotbalové reprezentace

konec