Menu

Fotbal

Belgická liga

Standard Lutych – RSC Anderlecht

2:1

konec (1:1)

18.04.2018, 20:30 • Stade Maurice Dufrasne, Lutych • O titul • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.14 3.3 3.42 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Stadionem Standardu Lutych propuká obrovská radost, domácí fotbalisté zvládli důležitý zápas v boji o titul a porazili Anderlecht. Adrien Trebel sice dokázal odpovědět pět minut před přestávkou na úvodní gól Renauda Emonda z desáté minuty, jenže po téměř přesně hodině hry vrátil domácím vedení kapitán Mehdi Carcela-González. Konečný výsledek souboje o titul zní. Standard Lutych 2 RSC Anderlecht 1. (22:29:00)

90+5

Konec zápasu.

90+5

Valerij Lučkevič ještě v závěru zápasu fauloval ve středu útočné poloviny svého týmu a viděl žlutou kartu.

90+4

Guillermo Ochoa vyběhl z brány trošku unáhleně, jenže Silvere Ganvoula byl domácím brankářem na levé straně šestnáctky vytlačen do ostrého úhlu, ze kterého už nedokázal vystřelit ani přesně přihrát! Blíží se konec.

90+3

Edmilson Junior na levém křídle nedokázal udržet míč a následoval odkop od brány Anderlechtu, který má ještě minimálně jednu šanci na útok. Dokáže vyrovnat?

90+2

Kenneth Saief nádherně odcentroval z pravé strany hřiště a posadil míč na hlavu střídajícího Silvera Ganvouly, jehož hlavička těsně minula pravý horní roh brány! Nyní moc nechybělo.

90+1

Pět minut mají fotbalisté Anderlechtu na to, aby dokázali zápas alespoň vyrovnat. V současné chvíli by se to ovšem rovnalo zázraku. Hosté jsou směrem vpřed bezzubí.

90

Nad rámec zápasu bylo nastaveno 5 minut!

88

V kotli fanoušků Standardu Lutych je hodně veselo a s blížím se koncem zápasu to při pohledu na ukazatel skóre není žádné překvapení. Necelé dvě minuty do konce. Uvidíme, kolik se bude nastavovat. Držení míče je naprosto vyrovnané.

87

Ze strany hostí už je to směrem vpřed hodně kostrbaté. Anderlecht sice útočí, jenže jeho akce postrádají moment překvapení a většinou se jedná o centry ze stran, které domácí fotbalisté bez problému odvrací.

86

Kenneth Saief působí hodně rozladěným dojmem po předchozí situaci, nyní se totiž na pravé straně hřiště dostal k centru, který zamířil vysoko nad bránu Standardu, který krátce před koncem vede stále 2:1.

85

Kenneth Saief se na obranné polovině svého týmu u rohového praporku marně dožadoval autového vhazování a za protesty mu navíc hlavní rozhodčí udělil žlutou kartu.

83

Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Mehdi Carcela-González, přichází Carlinhos.

82

Adrien Trebel vypálil pohotově ze střední vzdálenosti, jeho následná střela z dálky ale k radosti domácích fanoušků zamířila nad bránu Guillerma Ochoy.

81

Anderlecht se zpožděním rozehrál standardní situaci a zvolil velice dobrý signál, když z pravé strany hřiště přišel do šestnáctky po kolmé přihrávce přízemní centr, na který jeden z hostů na přední tyči ve skluzu jen těsně nedosáhl.

80

Fanoušci Standardu Lutych začali házet na hrací plochu nějaké předměty a hra byla na chvilku přerušena.

79

Kenneth Saief se krásně prohnal na levé straně šestnáctky u brankové čáry kolem jednoho z obránců Standardu a po jeho zpětné přihrávce se v blízkosti značky pokutového kopu dostal ke střele Silvere Ganvoula, který mohl vyrovnat na 2:2, jeho střelu mířící pod břevno ale Guillermo Ochoa skvěle vyrazil! Obrovská příležitost hostů.

78

Pouze dvojice hráčů Anderlechtu se snažila na levé straně hřiště vykombinovat čtveřici protihráčů a následná narážečka k ničemu kloudnému nevedla.

Standard Lutych – RSC Anderlecht

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 10. Emond, 60. Carcela-González – 40. Trebel

Karty:   37. Koutroubis (STA), 90+5. Lučkevič (STA) – 26. Trebel (AND), 85. Saief (AND)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:7.

Standard Lutych: Ochoa – Cavanda, Koutroubis, Laifis, Fai – Carcela-González (C) (83. Carlinhos), Marin (77. Agbo), Cimirot, Edmilson Junior – Čop (46. Lučkevič), Emond.
Náhradníci: J-F. Gillet – Vanheusden, Agbo, Pocognoli, Djenepo, Lučkevič, Carlinhos.

RSC Anderlecht: Sels – Obradović, Josué Sá, Kums, Morioka (77. Bruno) – Trebel, Saief, Gerkens, Dendoncker (C) – Saelemaekers (69. Chipciu), Teodorczyk (61. Ganvoula).
Náhradníci: B. de Jong – Deschacht, Chipciu, Bruno, Ganvoula, Amuzu, Danté, Marković.

Rozhodčí: Lawrence Visser. Asistenti: K. De Rocker, J. Cremers. Čtvrtý rozhodčí: E. Lambrechts