Menu

Hokej

Mistrovství světa - III. A Divize

Jihoafrická republika – Tchaj-wan

2:5

konec (0:1, 1:2, 1:2)

17.04.2018, 20:00 • 2. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.15 9.5 7.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:09:25)
Je konec! Tchaj-wan nakonec zvládl utkání nad domácím výběrem a po výhře 5:2 získává další tři body! Ve třetí části hosté odskočili díky brankář Tanga a Hsiaa! Jihoafrická republika od té doby působila poněkud odevzdaným dojmem, ale chvíli před koncem přidal druhou branku domácího celku Deen Magmoed! Tchaj-wan se tak díky dnešnímu vítězství dostal na čelo skupiny, zatímco domácí výběr stále čeká na první body.

Konec zápasu.

59:10

Ještě jedno vyloučení na straně domácích! Uthman Samaai dostává dvě minuty za vražení na hrazení.

59:00

Jihoafrické republice se poněkolikáté v utkání nepovedla rozehrávka. Prudká přihrávka skončila na zakázaném uvolnění.

58:10

Xander Botha se zapojil do dalšího útoku domácích, jenže bekhendem nedokázal překvapit obranu Tchaj-wanu.

57:19

Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
Domácí reprezentace přeci jen snižuje! DEEN MAGMOED obdržel přesnou přihrávku na modrou čáru a prudkou střelou příklepem překonal bezmocného brankáře! Asistence: Jean-Michel van Doesburgh, Dylan Compton.

57:03

Další vyhození hostujícího celku zastavil až brankář Charl Pretorius. Domácí brankář pohotově vrátil puk na polovinu soupeře.

56:28

Hosté opět vystihli rozehrávku Jihoafrické republiky v útočném pásmu. Xander Botha nedosáhl na přihrávku na modrou čáru.

56:13

Další vyloučení na straně hostujícího výběru. I-Čcheng Pchan dostává dvě minuty za podražení.

55:35

Hosté v plném počtu.

55:03

Znovu se hokejistům Tchaj-wanu podařilo vyhodit puk přes všechny čáry. Domácí už působí poněkud odevzdaným dojmem.

54:26

Hosté hrají opravdu skvěle. Domácí reprezentace se nemůže usadit v útočném pásmu. Jihoafrická republika musí začít od své branky.

54:05

Tchaj-wan se v úvodu oslabení brání opravdu skvěle. Hosté nyní uspěli na vhazování a vyhodili kotouč přes všechny čáry.

53:35

Jihoafrická republika si zahraje přesilovku! Dvě minuty za sekání dostává Hsiao-Chao Jang.

53:10

Jean-Michel van Doesburgh si řekl o přihrávku do útočného pásma, ale kotouč si zpracoval jen do míst, kde číhal Pching-En Lu.

52:34

Jü-Čcheng Liao tentokrát utěsnil mezírku mezi betony a nenechal kotouč propadnout za jeho záda. Vhazuje se po jeho levici.

52:11

Domácí celek se usadil v útočném pásmu a ještě se snaží zdramatizovat závěr dnešního souboje. Jü-Čcheng Liao však chytá opravdu skvěle.

51:37

Charl Pretorius jen kontroloval vyhození hostujícího celku a nechal kotouč prosvištět na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před klecí Tchaj-wanu.

51:12

Po delší době se domácí celek usadil v útočném pásmu a snaží se zatlačil soupeře do úzkých. Tchaj-wan dnes však brání skvěle.

50:00

Tým Tchaj-wan právě vstřelil branku! Tchaj-wan přidává další branku a prakticky rozhoduje o svém vítězství! Jihoafrická republika je zralá na ručník! PCHO-JUN HSIAO zůstal zcela osamocený a s přehledem překonal gólmana! Asistence: Jie-n-Čch'-n Šen, Pcho-Jüan Hsiao.

49:31

Domácí v plném počtu.

48:45

Hosté se usadili v útočném pásmu a vyměňují si krátké přihrávky. Jihoafričané svému soupeři znepříjemňují život.

48:15

I-Čcheng Pchan nezachytil kotouč na modré čáře a puk mu utekl až za branku Tchaj-wanu. Hosté musí rozjet další akci od své branky.

47:31

Další trest na straně domácích! Dvě minuty za hrubost dostává Dylan Compton.

47:10

Čch'-Lun Chung dojel nahození do útočného pásma, přihrávkou kolem mantinelu se snažil přihrát na modrou čáru, ale neoslovil nikoho v bílém.

46:30

Jie-n-Čch'-n Šen zastavil útok domácího celku, krásnou kličkou se zbavil soupeře a vyvezl kotouč do útočného pásma.

46:06

Tchaj-wan se nyní ubránil je za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Vhazovat se bude před soupeřovou brankou.

45:45

Jihoafrická republika se znovu vydala do útoku, nicméně nikdo v zeleném si tentokrát neudělal prostor k zakončení.

45:15

Dion Phakathi udělal s pukem u hokejky oblouk v útočném pásmu, jenže nikdo v zeleném mu nepřijel pomoci. Tchaj-wan přišel o puk.

44:51

Tzu-Čch'-a Čchan projel s pukem do útočného pásma a nahodil puk za branku. Nikdo v bílém jeho nahození nedojel.

44:25

Jü-Čcheng Liao musel po delší době zasahovat. Hostující brankář si dal pozor na ránu od levého mantinelu a vykopl puk betonem.

43:46

43:46 I-Čcheng TCHANG - 1:4

43:46

Tým Tchaj-wan právě vstřelil branku! Tchaj-wan využívá přesilovou hru a zvyšuje své vedení na 4:1! I-ČCHENG TCHANG si najel na krásnou přihrávku na pravou stranu útočného pásma a pohotovou střelou překonal brankáře! Asistence: Jüng-Pching Tsao.

43:03

Domácí hokejisté vybojovali kotouč v obranném pásmu a vyhodili jej přes všechny čáry. Tchaj-wan musí začít od vlastní branky.

42:24

Dylan Compton musí znovu na trestnou lavici! Domácí hráč vyfasoval dvě minuty za podražení.

42:12

Paj Wang projel s pukem do útočného pásma, kde se zbavil Johna Ventera, ale zadáci Jihoafrické republiky jej bleskově obrali o puk.

41:25

Wej-Tching Čchang udržel pro hostující celek útočné pásmo. Pcho-Jün Hsiao poté zkoušel zakončit, ale rána mu vůbec nesedla.

41:13

Domácí v plném počtu.

40:36

I-Čcheng Pchan dostal přihrávku na modrou čáru, kde si zpracoval kotouč, posunul si puk na forhend, ale vůbec netrefil branku.

40:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Jihoafrická republika se dostala do útoku, ale rychle přišla o puk.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 13 – 10
Druhá třetina končí! Tchaj-wan v prostřední části hry navýšil své vedení! Nejprve se překvapivě prosadil Čch'-a-Ťüng Tchien! Jihoafrická republika poté zabrala a Deen Magmoed krásnou střelou do horní části branky snížil. Poslední slovo si však znovu vzal Tchaj-wan a Jie-n-Čch'-n Šen vsítil svou druhou branku v utkání. Domácí tak budou muset pořádně zabrat!

40:00

Druhá třetina skončila.

39:29

Charl Pretorius musel znovu zasahovat! Pcho-Jün Hsiao ujel domácí obraně, jenže střelou zápěstím trefil rameno domácího brankáře!

39:16

Jü-Čcheng Liao vyrazil ven z branky a před rozjetým Xanderem Bothou špičkou hokejky vypíchl kotouč k levému mantinelu.

39:13

Vyloučení v týmu Jihoafrická republika (Dylan Compton – 2 min., sekání).

38:28

Až nyní musel Charl Pretorius zasahovat. Domácí brankář vytasil svou lapačku a přerušil hru. Vhazuje se po jeho levici.

38:05

Tchaj-wan se usadil před brankou domácího celku, nicméně domácí obrana nyní hraje mnohem důrazněji a nepouští soupeře ke střelám.

37:35

I-Čcheng Tchang dojel dlouhé vyhození soupeře, jenže hned dva hráči Jihoafrické republiky jej okamžitě napadali. Tchaj-wan rozehrávku zvládl.

37:06

Jüng-Pching Tsao dostal přihrávku na modrou čáru a pokusil se puk nahodit na domácí klec. Jeho pokus zablokoval první obránce.

36:12

Denzil Verwey se řekl o přihrávku na modrou čáru, jenže ani k němu se kotouč nedostal. Domácí hokejisté jsou v závěru třetiny jako opaření.

35:12

35:12 Jien-Lin ŠEN - 1:3

35:12

Tým Tchaj-wan právě vstřelil branku! A hosté chybu v domácí rozehrávce trestají svou třetí brankou! Tchaj-wan dnes opravdu podává dobrý výkon! Díky důrazu před brankou se prosadil JIE-N-ČCH´-N ŠEN, který vsítil svou druhou branku v utkání! Asistence: Pcho-Jüan Hsiao.

35:06

Xander Botha se zmocnil nepřesné rozehrávky soupeře, jenže místo zakončení se rozhodl pro kličku a puk mu utekl.

34:24

Charl Pretorius na druhé straně vytáhl další povedený zákrok. Domácí brankář si poradil se střelou od modré čáry a schoval puk do lapačky.

34:06

Jean-Michel van Doesburgh se probil do útočného pásma, prohodil puk mezi brusle soupeře, ale přes Tsaa už nedokázal zakončit.

33:52

Domácí v plném počtu.

33:15

Tchaj-wan se nyní drží v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu se nyní nemůže dostat do zakončení. Rozhodčí navíc viděl přihrávku rukou.

32:35

Charl Pretorius se parádně přesunul k pravé tyči své branky a zastavil Tsaovu prudkou střelu! Domácí měli velké štěstí!

32:10

Jie-n-Čch'-n Šen zavezl puk do útočného pásma, jenže místo zakončení poslal prudkou přihrávku do rohu kluziště.

31:52

Další vyloučení na straně domácích! Keenan Gordon dostává dvě minuty za faul loktem!

31:31

Jihoafrické republice se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Damian Cardoso spěchal za prudkou přihrávkou, ale puk propadl na zakázané uvolnění.

31:10

Domácí celek je nyní pořádně nabuzený! Denzil Verwey z levé strany útočného pásma přihrál mezi kruhy, ale nikdo v zeleném se ke kotouči nedostal.

30:31

30:31 Deen MAGMOED - 1:2

30:31

Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
Domácí celek snižuje! DEEN MAGMOED se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči a krásnou střelou do horního rohu překonal soupeřova brankáře! Nutno říci, že Jü-Čcheng Liao takřka nic neviděl! Asistence: Xander Botha.

30:05

Callum Bremner projel do útočného pásma, jenže Pcho-Jün Hsiao jej skvěle vytlačil k mantinelu. Domácím se v útoku vůbec nedaří.

29:34

Tchaj-wan je druhou vstřelenou brankou pořádně nabuzený a nadále se tlačí do útoku. Charl Pretorius tentokrát utěsnil mezírku u levé tyče.

28:16

28:16 Pcho-Jün HSIAO - 0:2

28:16

Tým Tchaj-wan právě vstřelil branku! Neuvěřitelné! Rozhodčí signalizoval vyloučení jednoho z domácích hráčů, jenže Tchaj-wan přidává druhou branku! V cestě za kotoučem pokračoval ČCH´-A-ŤUNG TCHIEN, který obešel brankáře a poslal kotouč do sítě! Bez asistence.

28:00

Ani další útok Jihoafrické republiky nekončí brankou. Dylan Compton střílel zápěstím od modré čáry, ale obránce jeho pokus přizvedl do ochranné sítě.

27:35

Andre Marais krásnou přihrávkou vybídl ke skórování Cardosa, jenže druhému jmenovanému střela vůbec nesedla a kotouč minul branku.

27:06

Andre Marais se nyní skvěle vrátil do defenzívy a pomohl si rozehrávkou s kolegou z obranné dvojice. Domácí však potřebují hrát na opačné straně.

26:27

Xander Botha měl před sebou odkrytou klec hostujícího celku, jenže střela mu vůbec nesedla a Jü-Čcheng Liao si vychutnal snadný zákrok.

26:02

Hsiao-Chao Jang napadal rozehrávku domácího celku v útočném pásmu. Hokejisté Tchaj-wanu favorizovanému celku znepříjemňuje situaci.

25:28

Do Comptonovy střely vložil jeden z hostujících hokejistů hokejku a přizvedl puk do ochranné sítě. Vhazovat se bude po levé ruce hostujícího brankáře.

25:12

Domácí celek už je v plném počtu. Xander Botha se snažil rozjet rychlý protiútok, ale velmi nepřesnou přihrávkou odevzdal kotouč soupeři.

24:45

Domácí v plném počtu.

24:04

Další vyhození domácího výběru. Tchaj-wanu se v této přesilové hře vůbec nedaří ohrozit klec Charla Pretoriuse.

23:35

Až nyní se domácím hokejistům podařilo vybojoval odražený kotouč. Hokejisté Jihoafrické republiky puk bez váhání vyhodili přes všechny čáry.

23:10

Pcho-Jün Hsiao obdržel zajímavou přihrávku na modrou čáru. Jeho tvrdou střelu však brankář Charl Pretorius vykopl mimo tři tyče.

22:45

Tchaj-wan si zahraje další přesilovku! Alex Obery vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění.

22:16

Keenan Gordon ujel hostujícím obráncům a řítil se sám na branku! Jihoafrický hokejista se pokusil o bekhendový blafák, ale vůbec netrefil branku!

22:03

Pcho-Jün Hsiao se znovu hnal do útočného pásma. Tentokrát chtěl oslobit Tsaa, jenže domácí zadák Joaquim Valadas puk vypíchl za modrou čáru.

21:27

Až nyní musel hostující brankář řešit nebezpečnou situaci! Keenan Gordon obdržel krásnou přihrávku do jízdy, ale příklepem trefil beton hostujícího brankáře!

21:12

Uthman Samaai se snažil objet soupeřovu branku, nicméně Hsiao-Chao Jang k němu bleskově přistoupil a přitlačil domácí hvězdu k mantinelu.

20:43

Pcho-Jün Hsiao projel po pravém křídle do útočného pásma, prosmýkl se kolem obránce, jenže svižnou střelou trefil brankáře.

20:10

Tchaj-wan uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Hosté se ale nikam neženou a raději kombinují v zadních řadách.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 3 – 1
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce zatím Tchaj-wan překvapivě vede nejtěsnějším možným náskokem! Hosté se ujali vedení po šesti minutách, kdy se prosadil Jie-n-Čch'-n Šen! Jihoafrická republika se poté snažila útočit, jenže v největší šanci domácí reprezentace selhal Reegan du Buisson. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.

20:00

První třetina skončila.

19:26

Andre Marais číhal před brankou na přihrávku z rohu útočného pásma. Obětaví obránci soupeře k němu ale kotouč nenechali projít.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:33

Charl Pretorius si všiml dotírajícího soupeře a raději před ním přikryl puk do lapačky. Vhazovat se bude po pravé ruce domácího gólmana.

18:09

I-Čcheng Pchan se dokonce vydal do útoku. V rohu kluziště k němu přijel Deen Magmoed, který jej ostrým hitem přišpendlil k mantinelu.

17:30

Domácí hokejisté se nadále nemohou probít do útočného pásma. Hostující hokejisté se skvěle pohybují a napadají rozehrávku domácího mužstva.

17:10

Denzil Verwey si řekl o přihrávku na modrou čáru, nicméně Pcho-Jün Hsiao obětavý zákrokem vypíchl kotouč za modrou čáru.

16:26

Dylan Compton se v útočném pásmu probil k odraženému puku, potáhl si jej na levou stranu a svižnou střelou zápěstím trefil připraveného brankáře.

16:06

Hokejisté Tchaj-wanu nyní skvěle napadali rozehrávku domácího výběru a dostali obránce Jihoafrické republiky pod tlak.

15:26

Charl Pretorius vyrazil daleko z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Jihoafrická republika se tlačí do útoku a snaží se vyrovnat.

15:03

Reegan du Buisson napřáhl ke střele od modré čáry! Rána mu sedla, jenže kotouč nakonec trefil jen brankovou konstrukci!

14:22

Domácí v plném počtu.

14:03

Jie-n-Čch'-n Šen tentokrát rozjel spoluhráče po pravém křídle. Pcho-Jün Hsiao mu chtěl vrátit puk, ale autor úvodní branky se ke střele nedostal.

13:30

Tchaj-wanu se v této přesilové hře vůbec nedaří. Hosté se vůbec nemohou dostat do útočného pásma. Jihoafrická republika skvěle brání.

13:05

I-Wej Čchiu chtěl vyvézt puk do útočného pásma, ale ve středním pásmu si jej posunul daleko před sebe a John Venter jej o puk připravil.

12:22

Další trest pro domácí mužstvo! Jihoafrická republika nyní hrála v šesti! Trest odpyká Uthman Samaai.

12:15

Uthman Samaai dostal nabito na modré čáře, krásně se však prokličkoval do mezikruží, jenže trefil jen soupeřova brankáře.

11:15

Domácí v plném počtu.

11:03

Domácí celek se znovu zmocnil kotouče a John Venter jej tentokrát vyhodil přes všechny čáry. Zdá se, že Jihoafrická republika první oslabení přežije.

10:25

Domácí brankář předvedl důležitý zákrok! Pcho-Jün Hsiao nahodil kotouč na zadní tyč, kde byl Hsiao-Chao Jang, ale Charl Pretorius udržel beton u tyče!

10:01

Charl Pretorius vyrazil ven z branky a pomohl svým spoluhráčům vyhodit kotouč do středního pásma. Tchaj-wan musí rozjet nový útok.

09:15

Tchaj-wan si zahraje první přesilovou hru! Dvě minuty za sekání dostává Valadas.

09:03

Pcho-Jün Hsiao číhal na přihrávku za domácí branku. Hokejista Tchaj-wanu se kotouče nedočkal a musel se rychle vrátit vypomoci obraně.

08:25

Charl Pretorius musel znovu zasahovat! Domácí brankář si tentokrát bez větších problémů poradil s nahozením kotouče od modré čáry a schoval jej do lapačky.

08:04

Andre Marais se v útočném pásmu probil k odraženému puku, ale jeden ze soupeřů se mu obětavě položil pod nohy a dělovku po ledě zablokoval.

07:45

Hosté se nyní hnali do zajímavého protiútoku, jenže Pcho-Jün Hsiao si nedokázal obhodit soupeře a puk se po souboji odrazil na střídačku.

Jien-Lin ŠEN - 0:1

06:20

Tým Tchaj-wan právě vstřelil branku! Hostující celek se překvapivě dostává do vedení! Tchaj-wan se prakticky poprvé dostal do útoku. Ke kotouči se dostal JIE-N-ČCH´-N ŠEN a dopravil puk do sítě! Asistence: Pcho-Jün Hsiao.

06:06

Hsiao-Chao Jang pálil od modré čáry. Jeho ránu ještě před domácí brankou tečoval jeden z hráčů v bílém, ale domácí brankář nemusel zasahovat.

05:40

Jie-n-Čch'-n Šen se na červené čáře natahoval po odraženém puku, jenže Damian Cardoso měl ke kotouči o kus blíže a vyvezl jej do útoku.

05:12

Dylan Compton dotíral na rozehrávku soupeře ve středním pásmu a vybojoval pro domácí celek kotouč. Hokejisté v zeleném mohou zaútočit.

04:35

Tchaj-wan si znovu pomáhá vyhozením puku přes všechny čáry. Hráči v bílých dresech se zatím prakticky nepodívali do útočného pásma.

04:05

Uthman Samaai se ve středním pásmu prosmýkl mezi dva obránce soupeře, jenže puk mu utekl k mantinelu a domácí hvězda už nestačila zakončit.

03:35

Denzil Verwey u levého mantinelu dosáhl na prudkou přihrávku z obranného pásma, ale okamžitě u něj byli dva obránci, kteří jej obrali o puk.

03:10

Hosté zatím vyhazují kotouče do středního pásma. Jihoafrická republika vlétla do utkání ve velkém tempu a tlačí se do útoku.

02:22

Tchaj-wan se z tlaku domácího celku vymanil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Vhazovat se bude před klecí hostů.

02:10

Joaquim Valadas si na modré čáře brousil zuby na přihrávku od levého mantinelu, jenže Botha jej nedokázal oslovit přesnou pobídkou.

01:35

Uthman Samaai ostře atakoval jednoho ze soupeřů. Rozhodčí shledal zákrok největší domácí hvězdy v souladu s pravidly ledního hokeje.

01:08

Čch'-Lun Chung se otočil u mantinelu na červené čáře, ale puk mu utekl od hokejky a doputoval na hole domácích obránců.

00:25

Na druhé straně napadal rozehrávku hostů Marc Giot. Domácí hokejista si však nepotykal se zpracováním a Tchaj-Wan vybojoval kotouč.

00:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Čch'-Lun Chung spěchal za prudkým nahozením, ale puk mu utekl za domácí klec.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Tchaj-Wan bude hrát v bílém, zatímco domácí výběr oblékne zelené dresy.
Úvodní sestavy:

Jihoafrická republika: Pretorius (A. Bock) – Magmoed, Bremner, Malgas, Verwey, Venter, Gordon, Phakathi – Carelse, van Doesburgh, Giot – Samaai, Marais, Botha – Cardoso, Compton, Valadas – Obery, du Buisson.

Tchaj-wan: Liao (D. Čchang) – Šen, I-Č. Tchang, Pchan, T. Č. Čchan, W-T. Čchang – Pcho-Jüan Hsiao, Pcho-Jün Hsiao, Wang – Šen, Chung, H-Ch. Jang – Lu, Tchien, Tsao – Čchiu.

Rozhodčí: Roščin – Gatol, Miklič.
Tchaj-wan

Domácí celek se při svém druhém vystoupení střetne s osmačtyřicátým celkem turnaje, kterým je Tchaj-wan. Ten se do zápolení na hokejových šampionátech zapojil až v minulém roce, kdy na turnaji v Bulharsku obsadil až šestou pozici. Tamní ligu hrají jen čtyři hokejová mužstva, základní čítá zhruba tisíc hokejistů. Nejlepší brankář v zemi Pchang-kcheng Tching je letos připraven táhnout svůj celek do vyšších pater. Naopak chybí útočník To Weng, který nedostal nominaci. V úvodním vystoupení na turnaji Tchaj-Wan deklasoval 5:1 Hong Kong.
Jihoafrická republika

Aktuálně třiačtyřicátý celek žebříčku IIHF má členskou základnu, která čítá zhruba osm stovek hokejistů. Letos se představí na domácím turnaji v Kapském městě v jedné ze sedmi hokejových arén v zemi. Loni se Jižní Afrika na turnaji v Bulharsku na poněkud podivném turnaji nedostala ani mezi čtyři nejlepší týmy. Na domácím turnaji však bude chtít své zaváhání odčinit a bude útočit na postup. Jihoafričané budou spoléhat na Andrého Maraise čiUthmana Samaaie, který byl na loňském turnaji nejlepším střelcem celého výběru.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu ze střetnutí dvou netradičních výběrů. Společně budeme sledovat souboj Jihoafrická republikaTchaj-wan. Duel startuje ve 20 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Jihoafrická republika – Tchaj-wan

2:5

konec (0:1, 1:2, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 31. Magmoed (Botha), 58. Magmoed (van Doesburgh, Compton) – 7. Šen (Pcho-Jüan Hsiao), 29. Tchien, 36. Šen (Pcho-Jün Hsiao), 44. I-Č. Tchang (Tsao), 50. Pcho-Jün Hsiao (Šen, Pcho-Jüan Hsiao)

Jihoafrická republika: Pretorius (A. Bock) – Magmoed, Bremner, Malgas, Verwey, Venter, Gordon, Phakathi – Carelse, van Doesburgh, Giot – Samaai, Marais, Botha – Cardoso, Compton, Valadas – Obery, du Buisson.

Tchaj-wan: Liao (D. Čchang) – Šen, I-Č. Tchang, Pchan, T. Č. Čchan, W-T. Čchang – Pcho-Jüan Hsiao, Pcho-Jün Hsiao, Wang – Šen, Chung, H-Ch. Jang – Lu, Tchien, Tsao – Čchiu.

Rozhodčí: Roščin – Gatol, Miklič

Průběh zápasu
1. třetina
06:20 TAI 0:1 Šen (Pcho-Jüan Hsiao)
09:15 RSA 2 Valadas, sekání
12:22 RSA 2 Samaai, příliš mnoho hráčů
Po 1. třetině
2. třetina
22:45 RSA 2 Obery, nedovolené bránění
28:16 TAI 0:2 Tchien
30:31 RSA 1:2 Magmoed (Botha)
31:52 RSA 2 Gordon, faul loktem
35:12 TAI 1:3 Šen (Pcho-Jün Hsiao)
39:13 RSA 2 Compton, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
42:24 RSA 2 Compton, podražení
43:46 TAI 1:4 I-Č. Tchang (Tsao)
47:31 RSA 2 Compton, hrubost
50:00 TAI 1:5 Pcho-Jün Hsiao (Šen, Pcho-Jüan Hsiao)
53:35 TAI 2 H-Ch. Jang, sekání
56:13 TAI 2 Pchan, podražení
57:19 RSA 2:5 Magmoed (van Doesburgh, Compton)
59:10 RSA 2 Samaai, vražení na hrazení
Konec