Menu

Fotbal

Italská Serie A

S. S. Lazio – AS Řím

0:0

konec (0:0)

15.04.2018, 20:45 • Stadio Olimpico (Řím) • 32. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.56 3.39 2.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 5:7. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 8:1. Fauly: 14:13. (22:37:20)
Je konec! Dnešní římské derby mezi Laziem a AS končí bezbrankovou remízou. Ve druhém poločase jsme sledovali o poznání zajímavější podívanou. Více ze hry měli domácí hráči, jenž si vytvořili hned několik vyložených šancí. AS ještě dohrávalo utkání v početní výhodě, neboť byl vyloučen po druhé žluté kartě Radu. V nastaveném čase mohl vedení strhnout na stranu AS Edin Džeko, bývalý forvard Teplic neuspěl ani v jedné ze tří vyložených šancí.

90+4

Konec zápasu.

90+2

To jsou věci, Džeko byl hned třikrát blízko brance! Po dalším centru zamířil tentokráte do břevna. O pár vteřinek později pálil kousek vedle tyče.

90+1

Fantastický Strakoša! Už v nastaveném čase si na centrovaný balón naskočil Džeko, proti jehož hlavičce se domácí brankář musel činit.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

87

Florenzi měl na centr hodně prostoru, což bylo znát. Jeho parádní nabídka mířila do velmi nebezpečného prostoru, Nainggolan nakonec fauloval.

86

Lazio ještě mohlo zahrozit z rohového kopu, tentokráte mohl být Alisson klidný. Hosté okamžitě spěchají s míčem na druhou stranu.

85

85. Velká šance domácích.

85

Ou, v ochozech to pouze zahučelo! Vše začalo dalekonosným pasem od Lukakua, načež Milinkovič-Savič pronikl do vápna. Tam se do obrovské šance dostal Marušič, jenž v pádu minul bránu.

84

Fazio nechal zkušeně proskákat míč za postranní čáru a poté se jeho spoluhráč Florenzi ujal autového vhazování.

83

Závěrečné minuty by ještě mohli být zajímavé. AS totiž posílilo útočnou vazbu, naopak domácí lodivod raději stáhl jediného útočníka.

82

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Bruno Peres, přichází Stephan El Shaarawy.
Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Ciro Immobile, přichází Bastos.

82

AS ještě mělo k dispozici volný kop zhruba z pětadvaceti metrů. U balónu stál pouze Kolarov, jehož kroucená rána skončila nad břevnem.

81

Zároveň se nám utkání dostalo do závěrečné desetiminutovky. S velkou pravděpodobností se v dnešním utkání žádné branky nedočkáme.

80

80. Červená karta po 2. žluté

80

Tak pozor! Radu zatáhl za dres jednoho z protihráčů a jelikož už jednu žlutou měl, následně uviděl v ruce hlavního arbitra druhou.

80

Hra se nám dostala do velmi nezáživné pasáže, která je doprovázena velkou řadou nepřesností. V tuto chvíli má menší převahu hostující mužstvo.

79

Alberto si nyní absolutně neporozuměl s Immobilem, který jeho úmysl nedokázal pochopit. Míč se tak zcela volně dostal k Alissonovi.

S. S. Lazio – AS Řím

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   11. Lucas Leiva (LAZ), 36. Luiz Felipe (LAZ), 39. Radu (LAZ) – 31. Juan Jesus (ASR), 63. Strootman (ASR)   80. Radu (LAZ)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 5:7. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 8:1. Fauly: 14:13.

S. S. Lazio: Strakoša – Luiz Felipe, de Vrij, Radu – Marušić, Parolo, Lucas Leiva, S. Milinković-Savić, Lulić (C) (60. J. Lukaku) – Anderson (59. Alberto) – Immobile (82. Bastos).
Náhradníci: Guerrieri, Vargić – J. Lukaku, Nani, Basta, Wallace, Alberto, F. Caicedo, Bastos, Cáceres, Di Gennaro, Murgia.

AS Řím: Alisson – Manolas (74. Florenzi), Fazio, Juan Jesus – Peres (82. El Shaarawy), Strootman, De Rossi (C), Kolarov – Schick (55. Ünder), Džeko, Nainggolan.
Náhradníci: Lobont, Skorupski – Pellegrini, Capradossi, Ünder, Gonalons, Florenzi, J. Silva, Gerson, Antonucci, El Shaarawy, Pellegrini.

Rozhodčí: Mazzoleni – Preti, Paganessi