Menu

Volejbal

Play-off extraligy mužů

VK Euro Sitex Příbram – Kladno volejbal cz

1:3

konec (25:20, 15:25, 25:27, 22:25) Stav série: 0:2

22.03.2018, 18:00 • Sportovní hala, Příbram • Čtvrtfinále • Vít Schück (@VitSchuck)

0:0

Kladno potvrdilo roli favorita i ve druhém zápase čtvrtfinálové série a z Příbrami si odváží důležité vítězství v cestě za postupem.

Svěřenci Milana Fortuníka však do zápasu nevstoupili vůbec dobře. V prvním setu Příbram ve střední pasáži odskočila a ani po zlepšeném výkonu se Kladnu nepodařilo set dorovnat. Ve druhém setu to naopak byla kladenský jízda. Gromadowski a další zasypali domácí celek kvalitním servisem a Příbram byla bez šance. Ve třetí sadě se bojovalo o každý bod od začátku do konce. Kladenští využili třetí setbol a dostali se do klíčkového vedení 2:1. Také ve čtvrté sadě se rozhodovalo až v koncovce. Tu zvládli lépe favorité z Kladna, kteří si tak připisují v sérii na tři vítězné zápasy druhý bod.

Kladno může zpečetit postup do semifinále již v neděli v domácím prostředí, kde bude série s Příbramí pokračovat třetím duelem. (20:08:36)

22:25

Čtvrtý set skončil.

22:25

I po oddechovém čase se postaral o podání Tomáš Hýský. Kuchař skvěle přihrál, poté ho Hrdý našel na hlavním kůlu, ale domácí smečař ztroskotal na bloku Konečného. Kladno vítězí i ve druhém zápase čtvrtfinálové série.

22:24

Tomáš Hýský na podání. Rychecký neměl dobře nahráno a musel jen odevzdat balon a to trestá nekompromisně Šulista a Kladno se dostává do možná rozhodujícího vedení. Dva mečboly. Příbram si ještě žádá oddechový čas.

22:23

Adam Rychecký dokázal servisem najít jen Moníka. Fortuník našel Zajíčka a ten boduje středem sítě.

22:22

Fortuník na podání ale selhal. Míč jde jen do sítě a je srovnáno.

21:22

Hýský boduje po rychlé souhře do hlavního kůlu. Parádní úder do zadní části kurtu.

21:21

Vladimír Sobotka na podání. Juračka vytáhl přihrávku, poté Mikulenka boduje technickým útokem hned za blok do středu kurtu.

20:21

A právě Martin Böhm je na podání. Moník nebyl přesný na přihrávce, ale Příbram nedokázala využít další bodovku. Rychecký je zablokován jednoblokem Hýského.

20:20

Čtyřiadvacetiletý smečař Kladna Petr Šulista pokračuje na podání i po oddechovém čase. Böhm po vysoké nahrávce vytlouká blok Hýského.

19:20

Hýský se vrací zpět do přední části kurtu. Šulistův servis končí v rohu kurtu, eso! Příbram reaguje oddechovým časem.

19:19

Jan Hrdý na podání. Místo Böhma přichází do hry Suda. Sobotka smečuje po parádní souhře s Fortuníkem do pravého rohu.

19:18

David Konečný našel dělovým servisem jen těsně do autu.

18:18

Passier podává daleko do zámezí. Opět máme srovnáno.

18:17

Adam Zajíček na podání. O pásku ale domácí nezaskočit a po útoku Böhma se Příbram dostává zpět do vedení.

17:17

Jindřich Kuchař se opřel do servisu, ale balon vyletěl do metrového autu.

17:16

Bouza pokračuje na podání. Mikulenka znovu bez bodu, následně se ale dostal ještě k útoku Rychecký a ten už skvěle přehodil kladenský dvojblok.

16:16

Místo Hýského přichází na podání Bouza. Mikulenka byl zablokován, ale Juračka ještě udržel míč nad zemí. Nakonec boduje Konečný.

16:15

Konečný se dostává do hry společně s Fortuníkem místo dvojice West – Gromadowski. Hýský přidává bod po útoku do lajny.

VK Euro Sitex Příbram – Kladno volejbal cz

1:3

konec (25:20, 15:25, 25:27, 22:25) Stav série: 0:2

Zpět na online

VK Euro Sitex Příbram: Kust, Hrdý – Pantič, Böhm (C), Kuchař, Hulpach – Passier, Suda, Mikulenka, Kohlmann – Rychecký – Juračka Trenér: Martin Kop

Kladno volejbal cz: West, O. Fortuník – Hýský, Šulista, Bouza, Blažek – Zajíček (C), Trojan, Sobotka, Syrůček – Gromadowski, Konečný – Moník Trenér: Milan Fortuník

Rozhodčí: Kamil Renčín – Jan Krtička