Menu

Hokej

Play-off 2. ligy, skupina Východ

SHK Drtiči Hodonín – DRACI PARS ŠUMPERK

5:1

konec (2:0, 2:0, 1:1) Stav série: 1:0

14.03.2018, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Semifinále • Ivan Hochman

Tipsport: 1.75 4.8 3.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:03

Drtiči právě vstřelili branku!
Tentokrát si však neodpustili útočný výlet a ten končí pátou brankou v šumperské síti! MATĚJ CHARVÁT ve spolupráci s Janem Matějkou vsítil svou druhou branku v utkání a vrátil svému týmu čtyřbrankový náskok, což by dvě minuty před koncem třetí třetiny mělo zcela jistě zajistit Hodonínu vítězství v dnešním zápase! Asistence: Jan Matějka, Jan Sedlák.

54:29

Po Svobodově zákroku proti Pešově střele se strhla potyčka u šumperské brány, do které se zapojil nedopatřením i čárový rozhodčí. Milan Ostřanský (SUM) a Petr Peš (HOD) vyfasovali oba dvouminutové tresty za hrubost.

52:04

Poté, co Šumperk zařadil vyšší rychlostní stupeň a držel Hodonín pod tlakem, si domácí střdačka vyžádala oddechový čas!

51:29

Tomáš Sedlák poslal schovanou střelu do skrumáže těl před brankou. Kotouč se zastavil o Jiřího Půhoného, který zkusil zpoza brankové čáry nastřelit hodonínského brankáře, aby se od něj puk odrazil do brány, Kotvan vleže dokázal puk chytit do rukavice a přerušil hru!

49:19

René Svoboda teď proti Jurčovi předvedl parádní zákrok a zabránil téměř jistému gólu!

48:36

Draci právě vstřelili branku!
Šumperk se konečně dočkal gólu a snižuje stav utkání na 4:1! DANIEL VACHUTKA se v signalizované výhodě dobře uvolnil, obešel s pukem na holi dva hráče a poslall puk do brankoviště, kde si jej bruslemi srazil do vlastní brány jeden z domácích hráčů. Bez Asistence.

43:56

Draci jsou více na puku a jde vidět, že se snaží výsledek ješt zkorigovat. Jejich snažení ale moc nenahrává fakt, že hosté půjdou do čtyř. Viníkem je Petr Gewiese (SUM), který vyhodil puk mimo hrací plochu a dostává trest za zdržování hry.

42:13

Šumperk nastoupil do třetí periody s dobrým nasazením a opět byl blízko ke skórování. Lehečka přenechal puk Ostřanskému, který číhal u opačné tyče, nakonec puk ale skončil mimo hodonínskou svatyni!

40:48

Šumperk zavařil hodonínské obraně a byl velice blízko ke vstřelení první branky! Puk poskakoval na brankovišti a Vladimír Cink zkusil Kotvana přehodit, ten nastavil lapačku a dokázal do ní hrací předmět ukrýt!

40:12

Hned zkraje třetiny dostávají hosté možnost přesilové hry, Jakub Sajdl (HOD) totiž odjíždí na trestnou na dvě minuty za hákování.

40:01

Střídání v týmu Draci Šumperk: ze hřiště odchází Vlastimil Lakosil, přichází René Svoboda.

37:34

Před akcí Šumperka se dopustil Erik Hložánek (HOD) útočného faulu a odpyká dvě minuty za podražení.

37:29

Vachutka ujel po pravém křídle a nahrál na druhou stranu Králíkovi, který střílel z první, Kotvan se stihl včas přesunout a parádním zákrokem Lukáše Králíka vychytal!

35:10

Tak tohle je velká smůla pro Hodonín. Po ose Peš – Romančík se dostal puk k Sajdlovi, který měl možnost střílet do poloodkryté brány, puk se mu ale postavil na hranu a Sajdlova střela skončila na boční síti hostující brány!

33:50

Drtiči právě vstřelili branku!
A je tady další gól, opět se prosazují Drtiči a vedou už 4:0! Daniel Vaněk nabruslil s kotoučem za bránu a uviděl JAKUBA HAJNÉHO, který čekal na přihrávku v předbrankovém prostoru. Hajný Lakosila propálil z první k protější tyči takovým způsobem, že šumperský brankář nemohl stihnout zareagovat. Asistence: Daniel Vaněk.

32:34

Drtiči právě vstřelili branku!
Po předchozí akci se Šumperk vymanil z tlaku soupeře, nicméně hodonínští hokejisté se nenechali odbýt a puk vybojovali zpět. Petr Peš začal útočnou akci, během níž přenechal puk Mojžíšovi a ten z otočky našel dobře postaveného MICHALA ROMANČÍKA, který si sjel do prostoru mezi kruhy a odtud z první propálil Lakosila! Asistence: Pavel Mojžíš, Petr Peš.

32:08

Na opačné straně kluziště měl dost práce také Kotvanův protějšek, který zlikvidoval hned tři nebezpečné střely Hodonína!

31:05

Jiří Půhoný se teď dostal do asi největší šance Šumperka v zápase! Sám jel na hodonínského brankáře a volil zakončení forhendovým blafákem, Kotvan se roztáhl na brankovišti a dokázal zakročit!

29:33

Dlouhou dobu Drtiči drželi soupeře pod tlakem, až Ondřej Šťáva vyvezl puk a jeho spoluhráči mohli odjet střídat. Mezitím si Hodonín vzal puk zpět pro sebe a Peš našel dobře posteveného Romančíka, který musel puk ještě zpracovat, než mohl střílet, nakonec ale nedokázal na Lakosila vyzrát!

26:25

Sedlákovu přízemní střelu tečoval Charvát, puk těsně minul pravou tyč hostující brány!

17:34

Další přesilovka pro Hodonín! Jakub Schejbal (SUM) přesekl soupeři hokejku a rozhodčí mu uděluje dvouminutový trest za sekání.

13:55

Drtiči právě vstřelili branku!
V přesilovce to nevyšlo, ve hře pět na pět už se ale domácí prosazují! Domácí hokejisté se nevzdali útočného pásma a stále obléhali hostující bránu, až se z bezprostřední blízkosti prosadil MATĚJ CHARVÁT, který dotlačil puk za ležícího Lakosila. Asistence: Jan Matějka.

13:35

Charvát našel zcela volného Jana Sedláka, který si najel na hranici pravého kruhu, tomu střela úplně nesedla a Lakosil vyráží!

11:41

Drtiči budou hrát přesilovku, Jakub Ďurkáč (SUM) míři na trestnou lavici na 2 minuty za hákování.

06:59

Mimo hru poslal k ledu Vladimír Cink (SUM) svého soupeře a odpyká tak dvouminutový trest za nedovolené bránění. Bude se hrát 4 na 4.

06:25

Vymazal svižnou přihrávkou přes brankoviště hledal hokejku Gewieseho, tu stihl zablokovat Kužílek a zabránil tak téměř jistému gólu!

05:58

Drtiči si vytvořili tlak před šumperskou bránou, Lakosil ležel na ledě a Petr Peš (HOD) ve snaze přehodit kotouč přes jeho betony místo toho podrazil protihráče. Přesilovka pro Draky!

02:20

Jeden z hostujících hráčů se ocitl sám před Kotvanem a pokusil se jej překonal blafákem. To se mu sice nepovedlo, i tak z této situace ale draci těží, jelikož Pavel Mojžíš (HOD) si počínal nedovoleně a usedá na 2 minuty na trestnou lavici za faul loktem.

02:10

Drtiči právě vstřelili branku!
Z následného protiútoku Drtiči udeřili a otevírrají tak skóre utkání a celé série! Černohous najel s pukem do útočného pásma a vyslal na Lakosila střelu, kterou šumperský brankář vyrazil před sebe, kam si najel DAVID PEŠKA a dorazil puk do brány! Asistence: Vít Černohous.

SHK Drtiči Hodonín – DRACI PARS ŠUMPERK

5:1

konec (2:0, 2:0, 1:1) Stav série: 1:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Peška (Černohous), 14. Charvát (Matějka), 33. Romančík (Mojžíš, Peš), 34. Hajný (Vaněk), 59. Charvát (Matějka, Sedlák J.) – 49. Vachutka

SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Mojžíš (A), Kobylík, Sedlák J., Hladiš, Žabčík, Kužílek, Haloda M., Miklík – Romančík, Peš (C), Sajdl (A) – Jurča, Charvát, Matějka – Hajný, Vaněk, Kadlec – Peška, Černohous, Hložánek Trenér: Roman Čechmánek

DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (41. Svoboda) – Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Bažant, Gewiese, Řezáč, Sedlák T. (C) – Hroch, Lehečka, Vachutka – Müller, Králík, Skopal – Půhoný, Fischer, Vymazal (A) – Cink (A), Ostřanský Trenér: Jozef Zavadil

Rozhodčí: Ondráček, Pokorný – Mikšík, Čelechovský

Průběh zápasu
1. třetina
02:10 HOD 1:0 Peška (Černohous)
02:20 HOD 2 Mojžíš, faul loktem
05:58 HOD 2 Peš, podražení
06:59 SUM 2 Cink, nedovolené bránění
11:41 SUM 2 Ďukáč, hákování
13:55 HOD 2:0 Charvát (Matějka)
17:34 SUM 2 Schejbal, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
32:34 HOD 3:0 Romančík (Mojžíš, Peš)
33:50 HOD 4:0 Hajný (Vaněk)
37:34 HOD 2 Hložánek, podražení
Po 2. třetině
3. třetina
40:01
40:12 HOD 2 Sajdl, hákování
43:56 SUM 2 Gewiese, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
48:36 SUM 4:1 Vachutka
54:29 SUM 2 Ostřanský, hrubost
HOD 2 Peš, hrubost
58:03 HOD 5:1 Charvát (Matějka, Sedlák J.)
Konec