Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

Mountfield HK – Rytíři Kladno

10:4

konec (3:2, 2:1, 5:1)

14.03.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Nadstavba A • Klára Petrásková

Tipsport: 1.85 4.6 2.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:54

Hradec právě vstřelil branku!
Tak přece jen se do dnešních statistik zapíše jeden hattrickový střelec, je jím ŠTĚPÁN HAVRÁNEK! Ten se ke své střele dostal pouhých šest vteřin před závěrečnou sirénou, když z levého kruhu spíše nahodil na bránu a zřejmě ani moc nedoufal, že kotouč skončí v kleci. Puk se ale zajímavě převalil přes brankářovo rameno a zapadl za brankovou čáru. Jeho spoluhráči okamžitě sundali helmy a naházeli je na led – 10:4. Asistence: Adam Jonáš.

56:23

Hradec právě vstřelil branku!
Devátá hradecká branka! Jaroslav Dvořák sotva naskočil z trestné lavice na led a už šel na bránu v přečíslení. Narýsoval přesnou nahrávku KRYŠTOFU PAŽOURKOVI, jenž se trefil přesně mezi gólmanovi betony a zařadil se mezi adepty na hattrick – 9:4. Asistence: Jaroslav Dvořák, Michael Gaspar.

55:15

Tomáš Vildumetz vyslal dělovku z vrcholu pravého kruhu, kotouč vyrazil Dvořák na poslední chvíli betonem!

54:50

Moc dlouho se tedy nehrálo. Rozhodčí totiž znovu musel pískat, a to když vyloučil Patrika Mašína za hákování. Kladno tak bude hrát v početní výhodě.

53:51

Hradec mohl hrát přesilovku, to by ale nesměl oplácet. Kladenský Petr Patyk jde sice pykat za podražení, hradecký Jaroslav Dvořák si ale zároveň odsedí dvě minuty za hrubost. Na obranu domácích lze podotknout, že v posledních vteřinách se dalo vyloučit víc než jednoho hostujícího hráče...

51:23

Filip Jirásek nejprve ztratil v mezikruží rovnováhu, na bruslích byl ale včas tak, aby stihl přebrat nahrávku. Tu poté švihovkou poslal směrem na bránu, David Stahl ale výborně vykopl pravý beton.

49:38

Hradec právě vstřelil branku!
Dnešní večer se skutečně nese ve znamení brankových hodů. Celkově vidíme již dvanáctou trefu! Patrik Mašín mohl z levé strany střílet, ale neunáhlil se. Všiml si před bránu si najíždějícího KRYŠTOFA PAŽOURKA, který měl relativně jednoduchou práci – z první přiťukl kotouč do poloprázdné klece – 8:4. Asistence: Patrik Mašín, Jaroslav Dvořák.

47:07

Zraněným hráčem je Jiří Kryll, jenž se za podpory lékaře zvedl a za klepání hokejek odchází do kabiny.

47:07

Kladenský hokejista je stále v předklonu na ledové ploše, hřiště zřejmě opustí přímo do kabiny.

47:07

Teď pro změnu zůstal ležet na ledě v hradeckém útočném pásmu jeden z Kladenských. Zatím to s ním nevypadá příliš dobře, spěchá k němu dokonce lékař.

46:51

Jaroslav Dvořák se po vysoké holi Šimona Jelínka bolestivě poroučel k zemi a kladenský útočník jde pykat na trestnou lavici. Rytíři jdou do čtyř.

45:36

Hradec právě vstřelil branku!
To jsou věci, skóre na světelné tabuli se opět mění, tohle musí být něco na nervy trenérů! Radovan Pavlík v rychlé útočné akci výborně přenechal puk ŠTĚPÁNU HAVRÁNKOVI, který v jízdě napálil kotouč zleva krásně pod břevno – 7:4. Asistence: Radovan Pavlík, Štěpán Matějček.

44:21

Kladno právě vstřelilo branku!
Tomuhle se říká blesková odpověď! PAVEL HUSARIK si udělal prostor v mezikruží, napřáhl a nechytatelnou bombou zavěsil nad levým ramenem pod horní tyč – 6:4. Asistence: Šimon Jelínek, Jakub Müller.

44:00

Hradec právě vstřelil branku!
A ta nakonec končí šestou brankou v kladenské síti! Tenhle gól si brankář nejspíš za rámeček nedá. PATRIK HIDVEGHY totiž vystřelil z pravého kruhu a kotouč prošel do brány neutěsněnou mezírkou mezi rukou a tyčí – 6:3. Asistence: Jakub Muška.

39:41

Hradec právě vstřelil branku!
Jenže gól do šatny dávají Hradečtí a už je to 5:3! Dominik Řepík v rychlém útoku výborně našel před bránu si najíždějícího ŠTĚPÁNA HAVRÁNKA, jenž se svou pozicí naložil náramně. V rychlé jízdě nic nevymýšlel a přizvedl puk přesně pod horní tyč. Asistence: Dominik Řepík, Radovan Pavlík.

37:45

Hradec právě vstřelil branku!
Předchozí akce Východočechům nevyšly, teď už se ale mohou radovat! ŠTĚPÁNU MATĚJČKOVI pomohl i kousek štěstí, na váze gólu to ale rozhodně nic nemění. Hradecký útočník vystřelil z levého kruhu mezi betony a gólman dokázal puk zbrzdit, i přesto se ale hrací předmět došoural těsně kolem tyčky až za brankovou čáru – 4:3. Asistence: Michael Gaspar, Kryštof Hroudný.

37:11

Jaroslav Dvořák jel tváří v tvář Stahlovi a zkusil nejprve zakončit mezi betony a poté ještě puk za čáru dorazit, oba pokusy ale výborně vystihl David Stahl.

36:18

tohle byla šance jako hrom! Kryštof Hroudný si sjel na levý kruh a mohl zakončovat za přesunujícího se Stahla, puk ale nenašel cestu do branky.

35:29

Současné vyloučení sice na počtu hráčů na ledě nic nemění, dvě minuty si ale nezahraje ani hradecký Radovan Pavlík, ani kladenský Michal Kučera. První jmenovaný jde pykat za držení, druhý za nafilmovaný pád.

33:48

Michael Gaspar z kádru Hradce jde pykat za nedovolené bránění a Kladno má možnost získat vedení v přesilové hře.

33:34

Radovan Pavlík se krátce po buly dostal do palebné pozice, kdy stál před brankářem úplně sám. David Stahl se ale vytáhl pravým betonem.

33:08

Dominik Řepík předvedl drzou stehovačku mezi bruslemi a z velkého úhlu pak nebezpečně zakončoval. Svůj pokus se pokusil ještě sklepnout do sítě přes horní tyč, touš ale dopadl jen na horní síťku!

30:09

Tomáš Vildumetz jel úplně sám na hradeckého brankáře, v rychlosti ale zamířil jen tak, že puk skončil vysoko nad horní tyčí!

25:48

Kladno právě vstřelilo branku!
Jen 25 vteřin stačilo Rytířům ke vstřelení vyrovnávací branky! Pod celou svižnou kombinaci se podepsal ŠIMON JELÍNEK, jenž z prostoru mezi kruhy našel cestu do domácí svatyně. Asistence: Křešimír Schildhabel, Štěpán Bláha.

25:23

Tomáš Kynčl se provinil vysokou holí a Kladno bude hrát přesilovku.

22:58

Jeden z kladenských hráčů, jenž má bohužel dres zastrčený v kalhotách, se dostal k nepříjemné ráně z pravého kruhu. Střelu Dvořák sice vyrazil odklouzala ale jenom kousek kolem tyče.

16:26

Jeden z Hradeckých mohl zakončovat do prázdné brány, neobdržel ale od Jaroslava Dvořáka přesnou nahrávku. Kotouč totiž poskočil a přeskočil domácí hokejku!

15:09

Kladno právě vstřelilo branku!
Podruhé v zápase Kladno snižuje na rozdíl jedné branky! Domácí brankář toho ze střely zřejmě moc neviděl, čehož využil MICHAL KUČERA. Ten z levého kruhu zacílil přesně – 3:2. Asistence: Jakub Kučera, Tomáš Vildumetz.

11:47

Nebylo daleko od čtvrtého domácího gólu! Kladenský brankář totiž vyjel ze svého brankoviště, přičemž Východočeši se dokázali dostat k puku a nebezpečně operovali před bránou. Brankovou čáru ale nakonec David Stahl dokázal skokem ubránit.

09:31

Hradec právě vstřelil branku!
To jsou věci, v hradecké ČPP Aréně se znovu mění skóre! Velkou zásluhu na něm má především DOMINIK MATOUŠ. Ten si totiž s pukem vybruslil k pravé tyči, kde sice prvním pokusem neuspěl, ten druhý už ale z úhlu přehoupl přes ležícího brankáře – 3:1. Asistence: Patrik Hidveghy, Štěpán Havránek.

08:22

Kladno právě vstřelilo branku!
Po delší době se Kladenští dostali do útoku a hned je z toho snížení na 2:1! Adam Zich zavezl kotouč do třetiny, kde ho předal Šimonu Jelínkovi. Ten už byl sice před brankářem nikým nehlídán, přesto ale ještě černá pryž putovala k PETRU PATYKOVI. Ten možná i s nechtěným přispěním hradeckého hráče uklidil puk do odkryté branky. Asistence: Šimon Jelínek, Adam Zich.

06:14

Hradec právě vstřelil branku!
Druhý gól v hostující síti, domácí jdou do vedení 2:0! Michael Gaspar napřáhl na modré čáře a zacílil svou střelu tak přesně, že se k precizní teči dostal PATRIK HIDVEGHY. Ten sklepl puk mezi brankářovy betony. Asistence: Michael Gaspar, Filip Moník.

02:34

Hradec právě vstřelil branku!
Přesilovku sice Hradečtí nevyužili, nyní už se ovšem radují! Nutno ale dodat, že ke gólu jim pomohla i porce štěstí. Kotouč se totiž po střele od modré čáry odrazil od dvou hráčů a následně až za kladenského brankáře. Jeho autorem je PATRIK MAŠÍN – 1:0. Asistence: Adam Jonáš, Martin Štohanzl.

00:16

Ze hry uběhlo pouze 16 vteřin a jedna z trestných lavic už je obsazená. Kladenský Jiří Kryll totiž nedovoleně bránil soupeře ve středním pásmu a Hradec má hned v úvodu přesilovku.

Mountfield HK – Rytíři Kladno

10:4

konec (3:2, 2:1, 5:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Mašín (Jonáš, Štohanzl), 7. Hidveghy (Gaspar, F. Moník), 10. D. Matouš (Hidveghy, Havránek), 38. Matějček (Gaspar, Hroudný), 40. Havránek (Řepík, Pavlík), 44. Hidveghy (Muška), 46. Havránek (Pavlík, Matějček), 50. Pažourek (Mašín, J. Dvořák), 57. Pažourek (Dvořák, Gaspar), 60. Havránek (Jonáš) – 9. Patyk (Jelínek, Zich), 16. M. Kučera (J. Kučera, Vildumetz), 26. Jelínek (Schildhabel, Bláha), 45. Husarik (Jelínek, Müller)

Mountfield HK: D. Dvořák (Kouba) – Hroudný (C), Muška, Gaspar, Pohl, Havránek (A), J. Moník, T. Kynčl (A) – Jonáš, Jirásek, D. Matouš, Matějček, Pažourek, J. Dvořák, Hašek, F. Moník, Mašín, Řepík, Štohanzl, Hidveghy, Pavlík. Trenér: Aleš Krátoška.

Rytíři Kladno: Stahl (Blažek) – Kryll, Klusáček, Šíma, J. Kučera, Müller, Zich – Gnusin, Sokolov, Patyk (C), Bláha, Jelínek, Řepka, Schildhabel (A), Vildumetz, Husarik, M. Kučera, Březina, Svoboda. Trenér: Jindřich Lidický.

Rozhodčí: Úlehla – Pechánek, Roischel

Průběh zápasu
1. třetina
00:16 KLA 2 Kryll, nedovolené bránění
02:34 HKM 1:0 Mašín (Jonáš, Štohanzl)
06:14 HKM 2:0 Hidveghy (Gaspar, F. Moník)
08:22 KLA 2:1 Patyk (Jelínek, Zich)
09:31 HKM 3:1 D. Matouš (Hidveghy, Havránek)
15:09 KLA 3:2 M. Kučera (J. Kučera, Vildumetz)
Po 1. třetině
2. třetina
25:23 HKM 2 T. Kynčl, vysoká hůl
25:48 KLA 3:3 Jelínek (Schildhabel, Bláha)
33:48 HKM 2 Gaspar, nedovolené bránění
35:29 HKM 2 Pavlík, držení
KLA 2 M. Kučera, nafilmovaný pád nebo přehrávání
37:45 HKM 4:3 Matějček (Gaspar, Hroudný)
39:41 HKM 5:3 Havránek (Řepík, Pavlík)
Po 2. třetině
3. třetina
44:00 HKM 6:3 Hidveghy (Muška)
44:21 KLA 6:4 Husarik (Jelínek, Müller)
45:36 HKM 7:4 Havránek (Pavlík, Matějček)
46:51 KLA 2 Jelínek, vysoká hůl
49:38 HKM 8:4 Pažourek (Mašín, J. Dvořák)
53:51 KLA 2 Patyk, podražení
HKM 2 Dvořák, hrubost
54:50 HKM 2 Mašín, hákování
56:23 HKM 9:4 Pažourek (Dvořák, Gaspar)
59:54 HKM 10:4 Havránek (Jonáš)
Konec