Menu

Fotbal

Liga mistrů

Manchester United – Sevilla FC

1:2

konec (0:0)

13.03.2018, 20:45 • Old Trafford, Manchester • Osmifinále • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.64 4.07 5.79 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Vše nasvědčuje tomu, že žádný závěrečný tlak domácího týmu se konat nebude. Místo toho se kupředu vydal Mercado, kterého Marcus Rashford zastavil pouze za cenu jasného faulu.

90+2

Mohlo být rozhodnuto! Wissam Ben Yedder si pohlídal svůj náběh, nebyl v ofsajdu, a mohl se tak vydat do samostatného úniku. Souboj tváří v tvář s de Geou ale nezvládl, španělský gólman v dresu Manchesteru United předvedl parádní zákrok.

90

Domácí měli zahrávat autové vhazování. Míč byl v držení Sarabii, který si počínal nesportovně a schválně jej zahodil mimo Youngův dosah. Žlutá karta pro hostujícího záložníka.

89

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Joaquín Correa, přichází Johannes Geis.

88

Tohle byl velmi zbytečný zákrok od Correy, jenž na útočné polovině dohrál nic netušícího Erica Baillyho. Sudí Makkelie neváhal a okamžitě sáhl po žluté kartě.

88

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Franco Vázquez, přichází Guido Pizarro.

84

84. Romelu LUKAKU - 1:2

84

Manchester United právě vstřelil branku!
Tak pozor, Manchester v posledních okamžicích vrhl veškeré síly do útoku a tentokráte už byl za svou aktivitu odměněn! Také domácí udeřili po rohovém kopu, Rashfordův centr na přední tyči promáchl Matić, dokonale ovšem zmátl soupeřovu obranu, a připravil tak tutovku pro ROMELA LUKAKA, jenž potvrdil roli obávaného kanonýra a z bezprostřední blízkosti se nezmýlil.

82

82. Hosté si po rozehrávce rohového kopu vypracovali další velmi dobrou možnost

82

Poslední minuty nám přináší velmi atraktivní podívanou! Hosté si po rozehrávce rohového kopu vypracovali další velmi dobrou možnost, Lengletově razantní hlavičce ale k navýšení vedení scházely decimetry.

81

81. oaquín Correa se díky rychlé kličce zbavil Baillyho, jeho povedený pokus vyrazil de Gea příhodně pro Ben Yeddera

81

Mohlo být definitivně rozhodnuto, třetí trefa Sevilly nebyla vůbec daleko! Joaquín Correa se díky rychlé kličce zbavil Baillyho, poté vyslal povedený pokus, který vyrazil de Gea příhodně pro Ben Yeddera, jeho dorážku ale stačil zablokovat Smalling.

80

80. Chris Smalling ve velké šanci ale selhal a netrefil poloprázdnou branku

80

Málem bylo sníženo! Domácí dostali k dispozici přímý kop, centr z kopačky Ashleyho Younga byl zásluhou Pogby protečován na zadní tyč, kde se objevil Chris Smalling, ve velké šanci ale selhal a netrefil poloprázdnou branku.

78

Wissam Ben Yedder oslavil svou druhou branku v tomto utkání svléknutím dresu, načež byl jej hlavní sudí potrestal udělením žlutého kartónku.

78

78. Wissam Ben Yedder - 0:2

78

Sevilla právě vstřelila branku!
Old Trafford oněměl, místo očekávaného náporu domácího týmu totiž přichází druhá trefa Sevilly, která se tak mílovými kroky přibližuje postupu mezi nejlepší osmičku. Celá situace se narodila po rozehrávce rohového kopu, sérii obrovských chyb v obraně United využil WISSAM BEN YEDDER, který se na zadní tyči dostal k hlavičce a nakonec se štěstím propasíroval míč za brankovou čáru.

77

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Jesse Lingard, přichází Anthony Martial.
Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Antonio Valencia, přichází Juan Mata.

74

74. Wissam Ben Yedder - 0:1

74

Sevilla právě vstřelila branku!
Tak pozor, závěr utkání právě dostává naprosto nečekanou zápletku, hosté se totiž na Old Trafford ujímají překvapivého vedení! United se nevyvarovali další chyby ve středu hřiště, načež se k balonu dostal Sarabia. Na jeho přesnou přihrávku si seběhl před pár okamžiky příchozí WISSAM BEN YEDDER, jenž si nachystal míč na silnější pravačku a povedeným technickým pokusem k tyči překonal marně se natahujícího de Geu.

72

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Luis Muriel, přichází Wissam Ben Yedder.

60

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Marouane Fellaini, přichází Paul Pogba.

53

53. Po Lukakově nahrávce z otočky pálil Lingard

53

Manchester byl v dosavadním průběhu druhého poločasu nevýrazný, nyní si ale domácí vypracovali velmi nadějně vypadající příležitost. Po Lukakově nahrávce z otočky pálil Lingard, Rico se ale natáhl a konečky prstů vytěsnil míč mimo tři tyče.

38

38. Kousek před šestnáctkou se balonu ujal Marouane Fellaini, jenž si narazil s Alexisem Sánchezem a poté vypálil levačkou

38

Pěkná akce domácího celku, který se málem dostal do vedení! Kousek před šestnáctkou se balonu ujal Marouane Fellaini, jenž si povedeně narazil s Alexisem Sánchezem a poté tvrdě vypálil levačkou, Sergio Rico ale zareagoval včas a vytěsnil míč na roh.

10

10. Na centr si na hranici malého vápna naběhl Joaquín Correa

10

Exekuce kopu od rohového praporku se ujal Éver Banega a nutno poznamenat, že si nevedl vůbec špatně. Na jeho centr si na hranici malého vápna naběhl Joaquín Correa, který předskočil svého strážce, hlavičkoval ale těsně nad horní tyč domácí pokladnice.

5

Smalling roztáhl hru na Younga, který okamžitě z první vyslal na zteč Lingarda. Po jeho centru sice Lukaku nezakončil, Manchester ale zůstal zabydlen v Soriově bezprostřední blízkosti a po Banegově faulu, jenž byl oceněn žlutou kartou, budou mít k dispozici standardní situaci.

Manchester United – Sevilla FC

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 84. R. Lukaku (Rashford) – 74. Ben Yedder (Sarabia), 78. Ben Yedder (Correa)

Karty:   90+3. Rashford (MAN) – 5. Banega (SEV), 78. Ben Yedder (SEV), 88. Correa (SEV), 90. Sarabia (SEV)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 8:10. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:10.

Manchester United: de Gea – A. Valencia (C) (77. Mata), Smalling, Bailly, Young – Fellaini (60. P. Pogba), N. Matić – Lingard (77. Martial), Alexis Sánchez, Rashford – R. Lukaku.
Náhradníci: Romero – Darmian, Lindelöf, Mata, McTominay, P. Pogba, Martial.

Sevilla FC: S. Rico – Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero (C) – N'Zonzi, Banega – Sarabia, F. Vázquez (88. Pizarro), Correa (89. Geis) – Muriel (72. Ben Yedder).
Náhradníci: Soria – Ben Yedder, Geis, Pizarro, Pareja, Nolito, Arana.

Rozhodčí: Danny Makkelie – Mario Diks, Hessel Steegstra (všichni Nizozemsko)

První zápas: Sevilla - Manchester Utd. 0:0