Menu

Florbal

Play-down Extraligy žen

FBS Olomouc – TJ Sokol Královské Vinohrady

4:3

konec (2:1, 2:1, 0:1) Stav série: 2:0

11.03.2018, 15:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • 1. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

Utkání nakonec dostalo obrovsky dramatickou zápletku, když Hanačky nechaly soupeře minutu a půl před koncem ještě vstřelit kontaktní branku. Olomouc však koncovku i přes obrovské problémy nakonec zvládly, čímž si tak se štěstím zapsaly druhý bod. Série se příští víkend přesune do Prahy, kde se už může rozhodnout o konečném vítězi série. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek neděle. (16:52:45)
Nejlepší hráčky utkání: Monika Fleischmannová (Olomouc) – Natálie Bartošová (Vinohrady)
Střely na branku celkem: Olomouc – 39, Vinohrady – 29
Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 14, Vinohrady – 12

Konec zápasu.

59:22

Cholinská míjí prázdnou branku Vinohrad, Olomouc ještě drží míček na soupeřově polovině.

58:30

Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
A je tu drama! Franková byla v přesilovce soupeře pod obrovským tlakem, kterému nakonec neodolala. Ránu Trunečkové sice ještě se štěstím vyrazila, jenomže k dorážce se nakonec ještě protlačila KRISTÝNA VEJVODOVÁ. Míček poté přeskočil nohu olomoucké brankářky. Asistence: Tereza Trunečková.

58:12

Franková momentálně v brance musí neskutečně kouzlit, neboť vinohradský tlak čím dál více sílí. Pražanky cítí ve vzduchu zdramatizování.

57:06

Cholinská v oslabení unikala naprosto sama na soupeřovu branku, jenomže svůj nájezd nakonec nedokázala dotáhnout k úspěšnému konci Kuchyňková její blafák vychytala špičkou rukavice!

56:38

Unikající Bartošová nyní nedokázala dojít až k brance, neboť jí svým hitem dostala na palubovku Martina Podroužková (OLO). Sudí faul vyhodnotily jako hrubost.

55:24

Olomouc už viditelně velice taktizuje, což se projevuje zejména přehršelem kombinačních činností na vlastní polovině. Vinohrady nedokáží získat prakticky míček na své hole.

54:41

Hosté si vybírají oddechový čas!

53:45

Vinohrady se stále snaží o rychlou branku, jenže nyní jsou ve velké letargii. Lingová tak kupříkladu zkoušela ukázat své schopnosti kanonýrky, leč hned v úvodu akce neuspěla. Hanačky si stačily její průnik pozičně pohlídat.

52:34

Kalistová vybídla svým přízemním pasem Vejvodovou, jenomže její nahození na branku nakonec moc nebezpečí nepřineslo. Mikulová si skákající míček nakonec zpracovala a situaci uklidnila.

51:06

Cholinská dostala na čepel míček po diagonále Pařízkové, avšak celkem neobvykle při takovéto šanci selhala. Její rána totiž okamžitě zamířila nad bránu Vinohrad.

50:41

Sladkovská nenechala Peterkovou ani vystřelit a celou olomouckou akci tak utnula hned v samotném zárodku. Vinohrady jsou v defenzívě momentálně velice úspěšné

49:43

Reimerová poslala Oháňkové před bránu vysoký lob, avšak mnoho nebezpečí jejich souhra moc nezpůsobila. Kuchyňková tak nakonec míček bez potíží chytil ze vzduchu a může začít rozehrávku.

48:33

Kutnarová rozjížděla svůj ofenzivní útok bez většího rozmyslu a prakticky okamžitě se dostávala do střelecké pozice, přes Mikulovou ale cesta nevedla. Forvardka Vinohrad tak rychle skončila na palubovce.

FBS Olomouc – TJ Sokol Královské Vinohrady

4:3

konec (2:1, 2:1, 0:1) Stav série: 2:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Suchánková (Podroužková), 12. Fleischmannová (Cholinská), 25. Podroužková, 35. Fleischmannová (Mikulová) – 14. Lingová (Tvrzníková), 30. Bartošová, 59. Vejvodová (Trunečková)

FBS Olomouc: Franková – Podroužková, Peterková, Pejzlová, Mikulová – Reimerová, Šablaturová, Pavlíková – Suchánková, Pařízková (C), Rozenbergová – Oháňková, Horáčková, Sklenářová – Fleischmannová, Cholinská, Tomanová.

TJ Sokol Královské Vinohrady: Kuchyňková (Vyrobíková) – Sladkovská, Trunečková, Vejvodová, Jiříčková – Kalistová, Tvrzníková, Žižková (C) – Honzová, Lingová, Bursová – Bartošová, A. Kutnarová, Zelníčková – Kylarová, Šádková, Dobisíková.

Rozhodčí: Petr Števček, Radek Števček

Diváci: 84

Průběh zápasu
1. třetina
05:40 OLO 1:0 Suchánková (Podroužková)
11:16 OLO 2:0 Fleischmannová (Cholinská)
13:55 SKV 2:1 Lingová (Tvrzníková)
Po 1. třetině
2. třetina
24:39 OLO 3:1 Podroužková
29:23 SKV 3:2 Bartošová
33:51 SKV 2 A. Kutnarová, Nedovolené vrážení
34:14 OLO 4:2 Fleischmannová (Mikulová)
Po 2. třetině
3. třetina
56:38 OLO 2 Podroužková, Hrubost
58:30 SKV 4:3 Vejvodová (Trunečková)
Konec