Menu

Fotbal

FA Cup

Chelsea FC – Hull City AFC

4:0

konec (4:0)

16.02.2018, 21:00 • Stamford Bridge, London • Osmifinále • Radomír Fukala

Tipsport: 1.17 7.42 15.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Pro tuto chvíli je to z mé strany všechno. Přeji dobrou noc a u dalších on-line přenosů na počtenou. (23:04:05)
Je konec! Chelsea od počátku zápasu potvrzovala roli favorita, když se hned ve 2. minutě prosadil po parádní střele Brazilec Willian. Ve 27. minutě přidal druhou branku Pedro a začínalo být víc než jasné, kdo postoupí do čtvrtfinále. O pět minut později navíc přidal svůj druhý gól Willian a bylo to 3:0. Tři minuty před přestávkou se poprvé v dresu Blues trefil Olivier Giroud, jenž tak upravil na 4:0.
Ve druhé půli se mohli hosté dostat alespoň částečně do hry. Po faulu Fábregase kopal Hull v 51. minutě penaltu. Tu však Meylerovi skvělým zákrokem chytil Willy Caballero, který za svůj zásah sklidil zasloužený potlesk. Oba týmy si poté ještě vytvořily další gólové příležitosti, avšak ani jednu z nich proměnit nedokázaly. Po výsledku 4:0 tak do dalších bojů postupuje celek Antonia Conteho.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Nyní kombinují s míčem hosté na vlastní polovině a v dnešním utkání se již nic převratného nestane.

90+1

Hlavní rozhodčí nastaví dvě minuty nad rámec řádné hrací doby.

90

Hosté následně přeci jen mohli snížit. Jeden z nich ovšem místo střely z vyložené pozice volil přihrávku pod sebe, kde však našel kopačky všudypřítomného Ampadua, jenž dopravil balon do bezpečí.

89

89. Willian měl blízko ke třetímu gólu, ale trefil pouze tyč.

89

Willian byl nyní blízko hattricku! Po svém dalším průniku se prezentoval střelou zpoza vápna, která orazítkovala zadní tyč Marshallovy brány.

88

Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Jackson Irvine, přichází Daniel Batty.

87

Domácí se již nikam neženou a navíc byla jejich kombinace u půlící čáry zastavena faulem. Před rozehrávkou Chelsea však bude následovat střídání hostů.

86

Žlutou kartu dostává Jackson Irvine (Hull City AFC).

84

Hull se snaží o vstřelení alespoň jednoho gólu. Nyní však byl vytlačen aktivními domácími fotbalisty až k hranici vlastní šestnáctky.

83

Poté se k hlavičce na zadní tyči dostal jeden z hráčů hostujícího celku. Jeho hlavička z dobré pozice v záklonu však neměla gólové parametry a míč skončil nad bránou Blues.

82

Žlutou kartu dostává Kyle Scott (Chelsea FC).

81

Chelsea se následně zkoušela prosadit po pravé straně, avšak její přihrávka za obranu byla příliš dlouhá a Marshall tak sebral míč v poklidu do svých rukavic.

79

Ani další centr následně Ampadu nepustil za sebe, ale svou hlavičku nasměroval jen na kopačky hostujícího hráče, který však z první mířil pouze do rukavic Caballera.

77

Tomu se však hosté v pohodě ubránili a budou se moci pokusit vstřelit alespoň čestný úspěch.

76

Po chvíli se k odraženému míči dostal na dvaceti metrech Danny Drinkwater, jehož ránu z voleje ještě tečoval jeden z hostujících zadáků a Marshall konečky prstů balon vyškrábl na roh.

75

Vzápětí Chelsea rozehrávala v krátkém časovém úseku druhý rohový kop. Na úrovni penalty se ocitl nikým nehlídaný Garry Cahill v dobré pozici, avšak rána mu nesedla a balon tak skončil mimo.

Chelsea FC – Hull City AFC

4:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 2. Willian, 27. Pedro, 32. Willian, 42. Giroud

Karty:   82. Scott (CHE) – 33. Stewart (HLL), 86. Irvine (HLL)

Neproměněná penalta: 51. Meyler (HLL), brankář Caballero zneškodnil

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:15.

Chelsea FC: Caballero – Rudiger, Cahill (C), Ampadu – Zappacosta, Drinkwater, Fábregas (62. Scott), Emerson – Willian, Pedro (46. Hudson-Odoi) – Giroud (70. Morata)
Náhradníci: Eduardo – Chalobah, Sterling, Scott, Moses, Hudson-Odoi, Morata

Hull City AFC: Marshall – Meyler, Dawson (C), MacDonald, Clark – Steawart, Irvine (88. Batty) – Wilson (55. Toral), Evandro, Diomande – Dicko (72. Campbell)
Náhradníci: McGregor – Grosicki, Toral, Batty, Keane, Campbell, Clackstone

Rozhodčí: Marriner – Nunn, Hussin

Diváci: 39 591