Menu

Hokej

Přípravné zápasy

Piráti Chomutov – Dynamo Moskva

2:1

konec (0:1, 1:0, 1:0)

14.02.2018, 17:30 • ZS Chomutov • David Panuška

Tipsport: 3.15 4.5 1.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě to bude pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u hokejových onlajnů na počtěnou. (19:45:28)
Piráti si po dobrém výkonu poradili s Dynamem Moskva a připisují si další cenný ruský skalp. Skóre otevřel již v páté minutě hostující Martins Karsums, jenž využil přesilovou hru. V polovině utkání srovnal Jan Havel a rozhodující trefu zaznamenal deset minut před koncem třetí periody Nicolas Hlava.

Konec zápasu.

59:37

Vyhozený kotouč z chomutovské poloviny mířil do odkryté branky. Neposednou gumu ještě dojížděl Vladimír Růžička, milimetry mu ale chyběly na doklepnutí do klece!

59:12

Následně si ruské Dynamo vzalo timeout. Na ledě budou v šesti a Georgy Kuzněcov zůstává na střídačce. Ubrání Piráti svůj náskok?

59:12

Martins Karsums si najel od levého mantinelu až před branku, kde zakončoval na přední tyčce bekhendem. Dominika Pavláta ale nedokázal překonat!

58:10

Hosté se chtějí dostat do nějakého tlaku, ale domácí čtvrtá lajna hraje opravdu fantasticky. Nyní zakročil Martin Šťovíček, jenž následně s kotoučem vjel do středu hřiště.

56:45

Ivan Huml dostal kotouč na modrou čáru a hned vyzkoušel pozornost Kuzněcova. Lehká střela skončila na jeho betonu, nic obtížného.

56:36

Ilja Nikulin vyhodil kotouč na střídačku Chomutova a následně se omlouval. Pokračovat se bude vhazováním po levici hostujícího brankáře.

56:24

Domácí v plném počtu.

55:27

Lukáš Vantuch se vydal do útoku, kde následně upadl. Kotouče se zmocnil Martin Šťovíček, jenž se prokličkoval do zakončení. Levý růžek branky ale těsně minul.

54:41

Dobrou přihrávku dostal Korjagin na levý kruh. Hostující bek se do kotouče opřel a z první jej poslal na Pavláta. Branku ovšem pouze přestřelil.

54:24

Šance pro Dynamo. Jiří Smejkal dostává dvouminutový trest za sekání.

53:49

Následně zavezl puk do pásma Jiří Smejkal a Petr Koblasa z pravého kruhu zakončoval. Branku ovšem jen těsně přestřelil.

53:34

V další šanci se zjevil Stanislav Dietz, jenž dostal přihrávku na levý kruh. Pirátský obránce zakončoval do pravé šibenice, ale trefil jen lapačku Kuzněcova.

52:49

Šimon Szathmáry v následném protiútoku dostal přihrávku mezi kruhy a po ledě zakončoval k levé tyčce. Nyní se Georgy Kuzněcov zaskvěl parádním zákrokem!

52:22

Jeden z hostů se dostával ke střele po přihrávce zpoza branky. Dělovka z pravého kruhu šla na vzdálenější tyč, branku ale nakonec netrefila.

51:40

Piráti jsou stále aktivní a Dynamo nehraje vůbec dobře. Uvidíme, zda se ještě dočkáme nějaké zápletky anebo se Piráti dočkají cenného skalpu.

51:01

Další velká šance se naskytla po střele Jaroslava Mrázka. Ten z mezikruží zakončoval pouze do ramena Kuzněcova, Rusové následně vyhodili na icing.

50:27

Následně se do zakončení od levého mantinelu dostával Petr Koblasa. Ten ale neprošel přes posledního bránícího hráče.

50:00

50:00 HLAVA - 2:1

50:00

Piráti právě vstřelili branku!
Hned po konci přesilové hry se domácí prosazují a poprvé v utkání vedou! Kuzněcov opět neudržel střelecký pokus, NICOLAS HLAVA si najel do pásma a spíše nahazoval. Kuzněcov tristně pokus neudržel a ten spadl za jeho záda. Asistence: Mário Grman.

49:58

Hosté v plném počtu.

49:07

Ivan Huml tečoval před brankou střílenou přihrávku Tomáše Slováka. Jeho slabší teč ovšem skončila jen na betonech připraveného brankáře.

48:14

Michal Poletín se po závaru dostal k volnému kotouči a zakončoval do odkryté části branky. Tam byl ovšem bránící hráč, následně se pískalo postavení v brankovišti.

47:58

Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Alexej Tereščenko – 2 min., podražení).

47:30

Piráti byli aktivní a Roman Chlouba byl faulován. Uvidíme tak přesilovku domácích, ti zatím kombinují.

46:20

Po pravé straně následně pláchl Martin Šťovíček. Ten si najel následně mezi kruhy a hned zakončoval. Rychlou střelou se mu ovšem nepovedlo trefit branku.

45:08

Dynamo bylo následně aktivní v útočné třetině, vymyslelo ovšem jen nahození. Pokus Petunina Pavlát viděl a s chladnou hlavou jej ukryl v lapačce.

44:40

Domácí v plném počtu.

43:54

Ilja Nikulin to zkoušel od modré čáry, ale kotouč byl před brankou tečován. Michail Varnakov následně dostal puk na pravý kruh, z první ale střílel do připraveného Pavláta.

43:18

Rychlá kombinace hostů byla zakončena pokusem Karsumse z levého kruhu. Bomba z voleje ovšem skončila jen na výstroji připraveného bránícího hráče.

42:39

Domácí si zkusí ve druhé části také oslabení, za zbytečné sekání bude pykat Dávid Skokan.

41:21

Hosté v plném počtu.

40:54

Piráti hrají přesilovou hru a celkem dlouho kombinovali. Následně přišlo nahození a dorážky Petra Koblasy. Zblízka se mu ovšem nepovedlo procpat kotouč do branky.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je za námi a opět nám nabídla jednu branku. Nyní se prosadili Piráti, jenž byli ve druhém dějství mnohem lepším a aktivnějším celkem. O vyrovnávací trefu se postaral Jan Havel po dobré práci Bretta Flemminga. Do třetí třetiny, která začne v 19:12 se tak jde za stavu 1:1.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:24

Ronald Knot hned po vhazování zakončoval od modré čáry, jeho svižná rána se otřela o břevno a kotouč skončil nad brankou. Následně padal do brankoviště, kde se pokoušel prosadit Lukáš Vantuch – úspěšný ovšem nebyl.

39:19

Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Michail Varnakov – 2 min., podražení).

38:35

Po dobré kombinaci čtvrté lajny Chomutova se do zakončení dostal obránce Mário Grman. Z vrcholu kruhů pálil po ledě, ale trefil jen betony Kuzněcova.

37:51

Hosté v plném počtu.

37:26

Po střele Stanislava Dietze chtěl dorážet v dobré pozici Jakub Sklenář, tomu se ovšem zakončit nepovedlo. Ruští obránci rychle zakročili.

37:05

Piráti dlouho kombinovali, do střelecké pozice se ovšem nakonec nedostali. Od modré zakončoval Mrázek, ale jeho pokus byl ztečován nad branku.

35:51

Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Dmitrij Markovin – 2 min., nedovolené bránění).

35:27

Jaroslav Mrázek střílel od modré čáry, ale Kuzněcov zasáhl. Růžička následně zakončoval bekhendem, ale pozorného ruského brankáře nepřekonal!

34:57

Andrej Alexejev se dostával na hranici kruhu do dobré střelecké pozice. Jeho zakončení ale bylo zblokováno a kotouč skončil v rohu kluziště.

34:25

Aktivní byla domácí čtvrtá lajna. Vojtěch Tomeček dostal kotouč do brankoviště, kde se na přední tyčce pokoušel prosadit Niclolas Hlava. Tomu se procpat kotouč do branky nakonec nepovedlo.

33:24

Nikita Komarov dostal přihrávku na pravý kruh a zasekl. Pod nohy mu hned padl bránící hráč a bylo po akci. Vše ovšem bylo na hranici faulu.

31:55

31:55

31:55

Ronald Knot se fantasticky dostal přes beky. Před brankou zakončoval po stahovačce, pozorného Kuzněcova ovšem nedokázal zblízka překonat!

31:00

Snažení hostujícího celku následně ukončoval obránce Leonid Belenkij. Jeho dělovka ovšem nebyla vůbec přesná a odrazila se od zadního mantinelu.

30:32

30:32

30:32

Vladislav Jefremov se dostal k odrazenému kotouči mezi kruhy a po ledě zakončoval. Svým pokusem ale trefil jen tyčku chomutovské branky, následně se kotouč ztratil pod Dominikem Pavlátem.

29:42

Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Štěpán Lukeš, přichází Dominik Pavlát.

29:28

29:28 HAVEL - 1:1

29:28

Piráti právě vstřelili branku!
Nyní se už ale skóre mění a my máme vyrovnáno! Brett Flemming si najel elegantně do pásma a připravil střeleckou pozici pro JANA HAVLA, jenž střelou k levé tyčce překonal Kuzněcova poprvé v utkání. Asistence: Brett Flemming.

29:10

Oba celky se snaží něco vymyslet, ale spíše sledujeme utkání na úrovni prvního přípravného utkání v létě.

27:57

Martin Šťovíček na sebe natáhl hráče a posunul kotouč na Nicolase Hlavu. Ten z pravého kruhu zakončoval do připraveného Kuzněcova, pokračovat se bude po pauze.

26:50

Ivan Huml se u levé tyčky zbavil bránícího hráče efektivní zadovkou. Najíždějící spoluhráč se ovšem do zakončení nedostal, Piráti stále u kotouče.

25:23

25:23

25:23

Anton Zlobin se od pravého mantinelu dostal až do brankoviště, kde se pokoušel zakončit mezi betony Lukeše. Ten ale nezaváhal a zakročil.

25:00

Dávid Skokan přijal ve střední třetině kotouč a podél pravého mantinelu se hnal do útoku. Zastaven byl ovšem tvrdým, ale čistým zákrokem ruského beka.

24:15

Dynamu se útoky v prostřední části vůbec nedaří. Nyní to zkoušeli poněkolikáté středem hřiště, ale ani nyní nezakončili. Píská se ofsajd.

23:08

Piráti se nyní dostali do přečíslení a Martin Šťovíček byl sám před Kuzněcovem. Rychlou střelou zakončoval, ale hostující brankář vytáhl parádní zákrok!

22:19

Hosté v plném počtu.

21:38

Po střele Růžičky, kterou Kuzněcov vyrazil, dorážel Jakub Sklenář. Kuzněcov ovšem chytil i tento pokus a následně si nechtíc posunul branku.

20:54

Vladimír Růžička přihrával na levý kruh, kde se ale nikdo z domácích neobjevoval. Kotouč byl tak následně vyhozen.

20:18

Po vhazování přišel faul hostujícího Arťoma Volkova, jenž bude druhým vyloučeným hráčem moskvevského celku.

20:08

Dynamo se hned po vhazování hnalo do útoku, sudí ovšem pískají icing a vhazovat se bude po pravici Georgije Kuzněcova.

20:01

Začala druhá třetina.
Prvních dvacet minut hry je u konce. Dynamo vstoupilo do utkání aktivně, Piráty tlačilo a v přesilové hře se zásluhou Martinse Karsumse ujalo vedení. Domácí celek poté hru srovnával a v nějakých momentech svého soupeře přehrával. Do žádné větší šance se ovšem nedostal.

Druhá třetina začne přibližně v 18:22.

20:00

První třetina skončila.

19:21

Akce po dlouhé době také na straně ruského celku. Dmitrij Sidljarov zakončoval zpoza branky a následně stínil střele od modré čáry. Ani jeden puk ale Lukešovi nenadělal větší problémy.

18:32

Piráti napravují špatný start a jsou aktivní celkem. Dynamo se nyní moc nemůže dostat ze své třetiny. Domácí nicméně žádné střelecké pokusy neprodukují.

17:43

Dobrá hra čtvrté domácí formace, která byla celé střídání aktivní v pásmu. Vše bylo zakončeno pokusem od modré čáry, Dietzovo rána ale skončila v rukavici Kuzněcova.

17:01

Hosté v plném počtu.

16:19

Zkoušel to Mário Grman od modré čáry, jeho dělovka ovšem skončila hned na chráničích prvního bránícího hráče Dynama.

15:48

Domácí ovšem prozatím nic nevymysleli a hraje se spíše ve středním pásmu. Uvidíme, zda se Chomutovští ještě k něčemu dostanou.

15:01

První početní výhodu si zahrají také Piráti. Andrej Alexejev inkasuje dvě minuty za držení hole.

14:57

Domácím se nic nepovedlo vymyslet a kotouč skončil na icingu. Fanoušky zvedl ze sedadel hit Bretta Flemminga u mantinelu na Nikitu Komarova.

14:03

Dobrou přihrávku nyní dostal před branku Chomutova bek Ilja Nikulin, jenž se pokoušel zakončit. Kotouč se mu ovšem dostal na brusle a ke střele nedošlo.

13:33

13:33

13:33

Hodně rychlá akce domácích byla zakončena pokusem Stanislava Dietze. Ten si s kotoučem najel před kruhy, Kuzněcova svižným pokusem ovšem nepropálil!

12:32

12:32

12:32

Oleg Korjagin schoval svou střelu po ledě za obránci. Kotouč se nakonec odrazil od levé tyčky Štěpána Lukeše. Hodně nečekaná střela ruského beka.

11:57

Další domácí pokus obstaral obránce Jaroslav Mrázek, jenž vybojoval kotouč a podél levého mantinelu najel do střelecké pozice. Kuzněcov byl ovšem pozorný.

10:44

Do první zajímavější šance domácího celku se dostal Vladimír Růžička. Chomutovský útočník přijal dlouhou přihrávku, dostal se před Kuzněcova, ale bekhendem mířil nad branku.

10:04

Individuálně prošel do zakončení hostující Vladislav Jefremov, jenž po přejetí modré čáry zakončoval, ale branku nedokázal trefit. Následně puk skončil v ochranné síti.

09:35

Domácí v plném počtu.

08:55

Pirátům se následně povedlo vyhodit, a tak mohou svěřenci Vladimíra Růžičky prostřídat. Nyní není početní výhoda hostů skvělá jako ta první.

08:25

Hosté nějakou dobu kombinovali a pokoušeli se něco vymyslet. Přihrávka před branku sice nevyšla podle představ, u kotouče ovšem hosté stále zůstávají.

07:34

Dynamo si zahraje svou druhou přesilovou hru v utkání. Dvě minuty dostává za hru vysokou holí pirátský útočník Jan Havel.

06:22

Ihned po vhazování zakončoval hostující Dmitrij Sidljarov. Jeho svižný pokus skončil ve výstroji Štěpána Lukeše, jenž pravděpodobně neví, jak kotouč chytil.

06:18

Aktivní snažení ruského velkoklubu zakončoval nahozením od modré čáry bek Gleb Korjagin. Lukeš ovšem kotouč celou dobu viděl a ukryl jej ve své rukavici.

05:27

Hned po vhazování to zkoušel Tomáš Slovák. Jeho tvrdá rána letěla nad branku, Kuzněcov i přesto vyrážečkou kotouč vyrazil a uklidnil hru.

05:23

Hosté se následně pokoušeli po akci domácího celku dostat do útoku, přihrávka za obranu ovšem nevyšla a píská se icing.

04:25

04:25 KARSUMS - 0:1

04:25

Dynamo právě vstřelilo branku!
Moskva dlouho kombinovala a dokonce se dočkala branky! MARTINS KARSUMS dostal přihrávku na vrchol levého kruhu a svižnou střelou pod víko nedal Štěpánu Lukešovi jedinou šanci na zásah. Asistence: Michail Varnakov a Ilja Nikulin.

03:46

Karsums našel přihrávkou před branku volného Tereščenka, jenž se otočil a zakončoval. Štěpán Lukeš ale máchl lapačkou a kotouč v ní parádně ukryl, skvělý zákrok!

03:39

První početní výhodu utkání si zahrají hokejisté Dynama. Dávid Skokan za brankou Lukeše podrazil pronikajícího hráče a již odjíždí na lavici hanby.

03:09

Domácí celek nadvakrát ohrozil branku Kuzněcova. Stanislav Dietz ani Brett Flemming ovšem nevyslali nějaké nebezpečné rány, ruský brankář klidně kryje.

02:54

Následně se pokoušel podél pravého mantinelu zaútočit Jan Havel. Jeho snažení bylo ovšem ukončeno, kotouč skončil po zásahu hostů mezi diváky.

02:16

Hra byla následně přerušena ve střední třetině. Ruský celek se pokoušel protečovat kotouč, ten ale nakonec skončil na střídačce domácího celku.

01:24

01:24

01:24

Parádní akce hostů! Jefremov našel střílenou přihrávkou na zadní tyčce Markovina, jenž pouze nastavoval hokejku. Kotouč ovšem skončil na betonu připraveného Lukeše.

00:43

Dynamo se následně pokoušelo dostat do útoku. Přihrávka přes celé kluziště ovšem zpracována nebyla a píská se tak icing.

00:10

Domácí hned napadali rozehrávku hostujícího celku a Jan Havel přihrával mezi kruhy. Jeho svižná nabídka byla ovšem zachycena.

00:01

Utkání právě začalo.
Krásný podvečer z chomutovské arény. Poloprázdný stadion čeká na vjezd obou soupeřů, kteří sehrají přátelské utkání.
Úvodní sestavy:

Piráti Chomutov: Lukeš (Pavlát) – Szathmáry, Knot, Dietz, Flemming, Mrázek, Slovák, Chalupa, Grman – Koblasa, Smejkal, Havel – Sklenář, Růžička, Skokan – Poletín, Huml, Vantuch – Hlava, Šťovíček, Tomeček – Chlouba.

Dynamo Moskva: Kuzněcov (Bocharov) – Volkov, Nikulin, Korjagin, Višněvskij, Belenkij, Solovjov, Orlov, S. Alexejev – Karsums, Tereščenko, Varnakov – Brjukvin, Igumnov, A. Alexejev – Markovin, Jefremov, Sidljarov – Zlobin, Komarov, Bešarov..
DYNAMO MOSKVA

Ruský celek a dvojnásobný mistr KHL si mimojiné zahraje také proti pražské Spartě. Dynamo je aktuálně na poslední postupové pozici do play-off, před devátým Čerepovcem mají ovšem jediný bod náskok. Po Olympiádě je tak čeká těžký souboj o vrchol sezóny. V obou týmech působil slovenský hokejista Ľuboš Bartečko. Zatímco s Dynamem vyhrál ruskou soutěž, s Piráty sestoupil.
PIRÁTI CHOMUTOV

Chomutovští hokejisté stále bojují o předkolo play-off a musejí zabrat, moc kol nezbývá a náskok celků v desítce se navyšuje. V utkání proti ruskému velkoklubu bude domácímu celku chybět kapitán Michal Vondrka a obránci Juraj Valach s Brettem Flemmingem. První dvojice plní reprezentační povinnosti na Olympijských hrách, třetí borec se účastní All Star Cupu v Bratislavě. Nebude ani mladík Jakub Lauko, jenž je v Americe na turnaji reprezentace do osmnácti let.
Krásný den všem hokejovým fanouškům! Olympijský turnaj dnes začal a extraligové celky nezahálí. Stejně jako jihlavská Dukla, tak i Piráti si domluvili střetnutí s celkem KHL. Na sever Čech přijede dvojnásobný mistr KHL a celkově jedenáctinásobný mistr své země, moskevské Dynamo! Utkání v Pirátské aréně startuje v sedmnáct hodin a třicet minut.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Piráti Chomutov – Dynamo Moskva

2:1

konec (0:1, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 30. Havel (Flemming), 50. Hlava (Grman) – 5. Karsums (Varnakov, Nikulin)

Piráti Chomutov: Lukeš (30. Pavlát) – Szathmáry, Knot, Dietz, Flemming, Mrázek, Slovák, Chalupa, Grman – Koblasa, Smejkal, Havel – Sklenář, Růžička, Skokan – Poletín, Huml, Vantuch – Hlava, Šťovíček, Tomeček – Chlouba.

Dynamo Moskva: Kuzněcov (Bocharov) – Volkov, Nikulin, Korjagin, Višněvskij, Belenkij, Solovjov, Orlov, S. Alexejev – Karsums, Tereščenko, Varnakov – Brjukvin, Igumnov, A. Alexejev – Markovin, Jefremov, Sidljarov – Zlobin, Komarov, Bešarov – Petunin.

Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Coubal, Gerát

Diváci: 1 467

Průběh zápasu
1. třetina
03:39 CHM 2 Skokan, podražení
04:25 DMS 0:1 Karsums (Varnakov, Nikulin)
07:34 CHM 2 Havel, vysoká hůl
15:01 DMS 2 A., držení hole
Po 1. třetině
2. třetina
20:18 DMS 2 Volkov, nedovolené bránění
29:28 CHM 1:1 Havel (Flemming)
29:42
35:51 DMS 2 Markovin, nedovolené bránění
39:19 DMS 2 Varnakov, podražení
Po 2. třetině
3. třetina
42:39 CHM 2 Skokan, sekání
47:58 DMS 2 Tereščenko, podražení
50:00 CHM 2:1 Hlava (Grman)
54:24 CHM 2 Smejkal, sekání
Konec