Menu

Tenis

Pohár Billie Jean Kingové (krytý tvrdý povrch)

Barbora Strýcová – Viktorija Golubicová

0:0

zrušeno Česká rep. – Švýcarsko 3:0

11.02.2018, 13:30 • 1. kolo • Michal Heřman

Tipsport: 1.47 2.69 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Poslední dvouhra se hrát nebude. Pokračovat se bude čtyřhrou. (13:39:43)

Petra Kvitová vyhrála nad Bencicovou 2:0 a Česko tak postupuje do semifinále Fed Cupu! Nyní musíme počkat na další vývoj celého duelu Česká republika – Švýcarsko.
Petra Kvitová vede aktuálně nad Belindou Bencicovou 6:2 a 5:3. Podávat jde Švýcarka. Jestli česká hráčka udělá brejk nebo následně udrží vlastní servis, je o postupujícím rozhodnuto. Zároveň se dozvíme, kdo nastoupí do této dvouhry. Barbora Strýcová je zatím na střídačce, takže se nerozcvičuje.
Po prvním dni vede Česká republika 2:0 a pokud v prvním utkání porazí Kvitová svou soupeřku, bude rozhodnuto. V tom případě se dá očekávat, že by do závěrečné dvouhry mohly nastoupit jiné hráčky. Bližší informace tedy budeme znát těsně před zápasem.
Nedělní část 1. kola Fed Cupu bude hodně závislá na výsledcích sobotních zápasů. A také na tom, zda se dokáže uzdravit česká jednička Karolína Plíšková. České hráčky si Fed Cup poprvé zahrají v pražské O2 Areně a čeká se výborná atmosféra. Bližší informace k zápasu přineseme v neděli dopoledne až bude jisté, kdo do zápasu opravdu zasáhne.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

B. Strýcová – V. Golubicová

0:0

zrušeno Česká rep. – Švýcarsko 3:0

Zpět na online