Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

Boavista FC – Vitória SC Guimarães

1:0

konec (0:0)

11.02.2018, 21:15 • Estádio do Bessa Século XXI, Porto • 22. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.9 2.99 2.58 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (23:49:37)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:19.
Je dobojováno! Bojovné utkání dvou vyrovnaných týmů rozhodl jediný gólový moment ze sedmapadesáté minuty, ve které Boavistě vystřelil vítězství Fábio Espinho. Jeho zásluhou domácí tým získal tři body a v tabulce se posunul přes tři soupeře až na šesté místo. Hosté naopak nenavázali na předchozí výhru nad Ferreirou a propadli se na osmou příčku.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Zřejmě poslední hostující možnost ztroskotala na útočném faulu na Raphaela. Na tribunách už začíná panovat všeobecné veselí!

90+4

Yusupha Njie byl rychle dostoupen dvěma obránci Vitórie. I tak se prodral ke střele z nějakých pětadvaceti metrů, kterou Douglas chytil a navíc byl máván ofsajd.

90+3

Raphina si dal záležet na svém centru, který byl určen pro Rafaela Martinse, jenže předním stihl precizně zakročit domácí strážce branky.

90+2

Snaha podržet míč u praporku se minula učínkem, balón zmizel v zámezí a Douglas ho rychle uvedl zpět do hry, aby Vitória mohla zaútočit.

90+1

Bohužel pro hosty se ale hraje na druhé straně, kde Boavista hodně zdržuje hru před rohovým kopem.

90

Nad rámec druhého poločasu je přidání dalších pět minut. Trochu času na vyrovnání tak Guimarães ještě má.

89

Opět v akci Yusupha Njie, který téměř vybojoval pro Boavistu rohový kop. Při klopýtání se ale míče ještě sám lehce dotkl a následuje tak odkop Douglase.

87

Njie se dostal do souboje s hostujícím gólmanem, kterého podle názoru rozhodčích fauloval. Následná střela jeho kolegy už byla navíc.

86

David Simão se dlouho držel za pravé koleno, až se rozhodl sednout si na trávník, což opět přimělo rozhodčího zastavit hru.

85

Carraca zakřižoval nabíhajícího Raphinu a zahrál na jistotu do autu. Po vhazování propadl míč do vápna a tam si ho sebral brankář Vágner.

84

Domácím se podařilo mírně otupit převahu Guimarãese. Stalo se tak na úkor plynulosti hry, která je hodně často přerušovaná na několik desítek sekund.

83

Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Fábio Espinho, přichází Idris Mandiang.

81

Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Joao Aurélio, přichází Óscar Estupiňán.

80

Nařízenou standardku nejjednodušším možným způsobem zhatil Douglas, který si došel pro kroucený centr a rychle rozjel protiakci Vitórie.

79

Yusupha Njie se prohnal přes da Silvu Afonsa. Ten ho nejprve zatáhl za dres a pak povalil na trávník, což opět bylo ohodnoceno žlutou kartou.

Boavista FC – Vitória SC Guimarães

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 58. Espinho

Karty:   65. Njie (BOA), 77. Sparagna (BOA) – 23. R. Martins (GUM), 45. Mattheus (GUM), 79. da Silva Afonso (GUM)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:19.

Boavista FC: Vágner – Carraca, Sparagna, Nuno Henrique, Talocha – Simão, Raphael, Kuca (68. R. Santos), Njie – Espinho (83. Mandiang), Sousa (76. V. Bruno).
Náhradníci: G. Assis – Mandiang, Mesquita, V. Bruno, Rochinha, L. Ruiz, R. Santos.

Vitória SC Guimarães: Douglas – J. Aurélio (81. Ó. Estupiňán), da Silva Afonso, Pedrao, Konan – Wakaso, Mattheus (46. Miranda) – H. Ramos, Hurtado (46. Sturgeon), Raphina – R. Martins.
Náhradníci: Oliveira – Ó. Estupiňán, García, S. Rincón, Jubal, Sturgeon, Miranda.

Rozhodčí: Almeida – Godinho, Ramos