Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Slavoj Vyšehrad – FK Viktoria Žižkov

1:1

konec (0:0)

21.01.2018, 13:00 • Info o změnách stavu (Štěpán Slovák)

Tipsport: 3.62 3.77 1.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Konec zápasu. (14:38:38)

81

Žižkov právě vstřelil branku!
Hosté se nakonec přeci jen dočkávají vyrovnání, o které se postaral PETAR MUSA! Do konce zápasu zbývá zhruba devět minut.

77

Domácí fotbalisté se dostávali do rychlého brejku, ovšem zastavil je praporek čárového rozhodčího, který signalizoval ofsajd.

72

Před malou chvílí se rozběhla závěrečná dvacetiminutovka, Žižkov teď vybojoval rohový kop, dnes už desátý!

61

Dvě třetiny přípravného utkání za námi, domácí vedou nejtěsnějším možným rozdílem, hosté jsou v posledních minutách aktivnější.

47

Vyšehrad právě vstřelil branku!
Outsider tohoto utkání jde ve druhé minutě druhého poločasu do vedení, Drobílek rozehrál rozehrál rohový kop, JOSEF JAKAB poté otevřel skóre dnešního utkání!

46

Začal druhý poločas.
Úvodní pětačtyřicetiminutovka hry je za námi, branku jsme neviděli. Žižkov se do zakončení dostal sedmkrát, přičemž čtyři střely směřovaly na branku Vyšehradu. Slavoj mířil třikrát mimo, druhá polovina začne za malou chvíli.

45+1

První poločas skončil.

31

Fotbalisté třetiligového celku rozehrávali dva rohové kopy a v této statistice snížili, na první branku však po jedné třetině tohoto utkání stále čekáme.

21

Dvacet minut za námi. Žižkov teď rozehrával standardní situaci a znovu se dostal do zakončení, se kterým si poradil brankář Vyšehradu.

10

V úvodních deseti minutách byl aktivnější Žižkov, který se dvakrát dostal do zakončení a zároveň zahrával tři rohy. Na úvodní gól zatím čekáme.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Viktoria Žižkov: Soukup – Hašek, Vedral, Trivan, Čmelík – Zaradny, Eliáš, Pavlata, Volek – Podrazký – Telnar.
Příjemný den při sledování toho nejůležitějšího z utkání mezi Vyšehradem a Žižkovem. Souboj týmů ze třetí a druhé ligy začíná za několik okamžiků a pro žižkovskou Viktorku to bude druhé utkání tento víkend. Včera na stejném hřišti podlehla prvoligové Slavii 0:5.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

FC Slavoj Vyšehrad – FK Viktoria Žižkov

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 47. Jakab – 81. Musa

FC Slavoj Vyšehrad: Štika – Matějka (56. Heřman), Hradecký, Madej (74. Filip) – Klesa (66. Vacík), Jakab (51. Kulhavý), Máče (68. Š. Klíma), Kostorek (46. Hendrych) – Doležal (62. Junek) – Drobílek, Čtvrtníček (62. Macej)

FK Viktoria Žižkov: Soukup (46. Ennes) – P. Hašek (46. Dressler), Vedral (46. Švejdík), Trivan (46. Toml), Čmelík (46. Trávníček) – Pavlata (46. Raudsepp), Eliáš (46. Andreas R.) – Zaradny (46. Badocha), Podrazký (46. Čermák), Frimmel (46. Urbanec) – Telnar (46. Musa)

Rozhodčí: Starý – Polena, Fazekaš

Diváci: 105