Menu

Fotbal

Přípravný zápas

SK Sigma Olomouc – FC Hradec Králové

7:3

konec (2:0)

16.01.2018, 14:00 • Andrův stadion, Olomouc • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.37 5.18 6.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Umělá tráva na Andrově stadionu v Olomouci sice byla pokryta sněhem, ani těžký terén ale nezabránil nádhernému gólovému koncertu, který nakonec pobavil deseti góly, z nichž hned sedm padlo do brány Hradce Králové. Sigma potvrdila, že se jí směrem dopředu velmi daří, a připsala si hladké vítězství. Tři hráči vstřelili dvě branky. Na domácí straně Martin Hála a Bidje Manzia, zatímco v dresu Hradce Ladislav Martan. Konečný výsledek přípravného utkání. SK Sigma Olomouc 7 FC Hradec Králové 3. (16:17:48)

90

Konec zápasu.

88

88. Adam PAJER - 7:3

88

Hradec Králové právě vstřelil branku!
ADAM PAJER si na vzdálenější pravé tyči naběhl na přetažený centr z levé strany a pohotovým volejem prostřelil Grögera! Desátá branka duelu.

85

V bráně Hradce Králové chytá po přestávce brankář Vízek, který už inkasoval pět branek!

83

83. Martin HÁLA - 7:2

83

Olomouc právě vstřelila branku!
MARTIN HÁLA si na levé straně šestnáctky naběhl na kolmou přihrávku od Zlatohlávka a po pěkně zasekávačce zamířil přízemní střelou do sítě! Z obrany Hradce se stává trhací kalendář.

81

81. Bidje MANZIA - 6:2

81

Olomouc právě vstřelila branku!
Hála si na levé straně šestnáctky naběhl na kolmou přihrávku za obranu a krásně ho poslal pod sebe na Faltu, ten už mohl zakončovat, ještě ale předložil míč BIDJEMU MANZIOVI, který ho pod padajícím Vízkem poslal do sítě! Hráči Hradce Králové zůstali stát jako solné sloupy a Sigma je za to potrestala.

80

Hála hodně tvrdě vypálil a už to vypadalo, že se bude radovat z gólu, Vízek ale skvěle zasáhl!

77

77. Bidje MANZIA - 5:2

77

Olomouc právě vstřelila branku!
Olomouc z pravé strany přenesla hru po rychlém protiútoku doleva a po krásné průnikové kolmici do šestnáctky přišla přihrávka před bránu, na kterou si na vzdálenější pravé tyči naběhl BIDJE MANZIA a přízemní střelou poslal míč do brány!

74

Zlatohlávek se na pravé straně šestnáctky krásnými zasekávačkami zbavil dvou obránců Hradce Králové a prudkou přízemní střelou mířil ke vzdálenější levé tyči, Ottmar ale vytáhl skvělý zákrok a míč vyrazil před sebe!

72

72. Ladislav MARTAN - 4:2

72

Hradec Králové právě vstřelil branku!
LADISLAV MARTAN se na pravé straně šestnáctky dostal po skvělém zákroku Grögera proti střele Hradce z hranice vápna k odraženému míči a přízemní střelou zamířil ke vzdálenější levé tyči!

71

Rohový kop Hradce Králové z levé strany nic nepřinesl a po jeho odvrácení z toho byl málem smrtelný protiútok, kolmá přihrávka vpřed ale byla příliš prudká.

68

Kromě toho, že se hra po přestávce vyrovnala, se na hřišti také začíná přiostřovat. Dva ostrý fauly Olomouce.

66

Hradec Králové v blízkosti šestnáctky vybojoval standardní situaci a přízemní střelou kolem zdi mířil k přední levé tyči, brankář Gröger u ní byl ale včas.

SK Sigma Olomouc – FC Hradec Králové

7:3

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 14. Plšek, 29. Řezníček, 48. Hála, 63. Kalvach, 77. Manzia, 81. Manzia, 83. Hála – 51. Martan, 72. Martan, 88. Pajer

SK Sigma Olomouc: Buchta – Sladký, Kotouč, Radaković, Vepřek (22. Kalvach) – Zahradníček, Plšek, Texl, Sláma, Moulis – Řezníček. Druhý poločas: Gröger – Surzyn, Neuer, Jemelka, Hála – Manzia, Kalvach, Houska, Zlatohlávek, Falta – Yunis
Náhradníci: Jemelka, Zlatohlávek, Houska, Manzia, Surzyn, Neuer, Falta, Kalvach, Hála, Yunis, Gröger.

FC Hradec Králové: Ottmar (46. Vízek) – Pajer, Vlkanova, Súkeník, Schwarz, Funda, Šípek, Bederka, Mudra, Plašil, Čech.
Náhradníci: Martan, Zorvan, Janoušek, Kvída, Kropáček, Eliáš, Vízek.

Rozhodčí: Peter Mrázek. Asistenti: Petr Antoníček, Radim Dresler