Menu

Fotbal

Tipsport liga

TJ Valašské Meziříčí – FK Poprad

3:7

konec (1:3)

14.01.2018, 11:00 • UMT Stovky • Skupina D • Štěpán Slovák

Tipsport: 7.0 5.35 1.28 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (12:53:03)
Utkání je za námi. Viděli jsme velmi bezstarostný fotbal, který přinesl hned deset branek. Poprad prokázal roli favorita a trefil se sedmkrát, zatímco Valašské Meziříčí jen třikrát. Druholigový slovenský celek si připisuje první výhru do tabulky, Valaši zůstávají i nadále bez bodu. I ve třetím letošním přípravném zápase inkasovali sedm branek.

90+1

Konec zápasu.

90

Velmi laxní bránění ze strany Valašského Meziříčí, nakonec z toho bude ještě rohový kop pro fotbalisty Popradu.

89

Utkání už se jen víceméně dohrává, popradští fotbalisté míč drží na vlastní polovině a kombinují.

88

V samotném závěru mohl Valmez ještě kosmeticky upravit skóre, Deronja měl štěstí, míč totiž zastavilo břevno!

86

Hlavička Horvátha skončila v síti, slovenský fotbalista se radoval ze vstřelené branky. Jeho radost však zastavil praporek čárového, který signalizoval ofsajd!

85

Po centru z levé strany se do zakončení dostal opět Horváth, tentokráte však z bezprostřední blízkosti minul branku Michuta!

84

Valaši kombinovali na levé straně, nedokázali však přihrát přesně, nakonec se s míčem dostali až do zámezí, rozehrává jejich soupeř.

83

83. Lukáš HORVÁTH - 3:7

83

Tým Poprad právě vstřelil branku! Sedmý zásah Popradu přišel po akci LUKÁŠE HORVÁTHA, který postupoval úplně sám na Michuta. Brankář Valmezu už jakoby ani nechytal, Horváth zaznamenává hattrick!

81

Furmánek dostal hodně prostoru na pravé straně hřiště, vzápětí centroval do vápna. Obrana Popradu byla pozorná a s celou situací si poradila.

80

Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná desetiminutovka, obraz hry se nemění, sledujeme velmi bezstarostný fotbal plný šancí a branek.

79

79. Duje MEDAK - 3:6

79

Tým Poprad právě vstřelil branku! Kontaktní branka nepřichází, místo toho je tu šestý přesný zásah Popradu! DUJE MEDAK na nic nečekal a z první vystřelil na vzdálenější tyč, Michut se po balónu natahoval marně!

77

Hodně uvolněný fotbal pokračuje, jedna útočná akce střídá tu druhou, Valmez se opět snaží o kontaktní branku.

75

75. Vladimír KUKOL - 3:5

75

Tým Poprad právě vstřelil branku! Po minutě je tady další gól na straně Popradu. VLADIMÍR KUKOL postupoval na střed, naznačil střelu, následně se nemýlil při pokusu do odkryté svatyně Michuta!

TJ Valašské Meziříčí – FK Poprad

3:7

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 38. Vychodil, 62. Michálek, 74. Furmánek – 24. Horváth, 30. Holiš, 42. Horváth, 64. Medak, 75. Kukol, 79. Medak, 83. Horváth

TJ Valašské Meziříčí: Michut – Václavek, Drozd, Šulák, Michálek – Byrtus (65. Behan), Bartozel (65. Wludyka), Žilinský, Kiška (35. Vychodil) – Výmola (46. Furmánek), Bělíček (75. Lasovský)
Náhradníci: Behan, Wludyka, Vychodil, Furmánek, Lasovský

FK Poprad: Deronja – Urbanič, Hric, Kočiš, Hatok – Jančo, Zošak, Gallovič, Ivanko (58. Medak) – Holiš (70. Kukol), Horváth
Náhradníci: Medak, Kukol

Rozhodčí: Proske – Paták, Dresler