Menu

Fotbal

Italská Serie A

Juventus FC – Inter Milán

0:0

konec (0:0)

09.12.2017, 20:45 • Allianz Stadium (Turín) • 16. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.89 3.55 4.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 10:21. (22:38:57)
Je tu konec! Šlágr tohoto kola italské nejvyšší soutěž končí bezbrankovým výsledkem! Nutno dodat, že jsme sledovali herní převahu hráčů Juventusu, kteří pokaždé narazili buď na obranu soupeře a nebo na skvělého Handanoviče. Velké příležitosti ke skórování měl zejména Mandžukič, jehož koncovka nebyla z díly těch nejpovednějších. Naopak Inter toho směrem dopředu moc nepředvedl a za bod z dnešního utkání tak může být rád.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Domácí stále nepolevují, nicméně časomíra se blíží k závěru. V tuto chvíli bude Bentancur vhazovat kousek za půlící čárou.

90+1

Žlutou kartu dostává Matías Vecino (Inter Milán).

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

88

Dalbert si jako adresáta vybral Perišiće, který proti dvojici protihráčů neuspěl. Posléze musel za záchrannou brzdu zatáhnout D´Ambrosio, který tak obdržel žlutou výstrahu.

87

87. Brožovič pálil vedle.

87

Ojedinělá šance Interu! Snad poprvé v zápase měli hosté spoustu času na zakončení, Brožovič ale pálil po zemi hodně vedle branky.

86

Co není, mohlo být. Benatia totiž už nezastihl balón na hrací ploše a pro Inter se tak vyskytla šance z rohového kopu. Na přední tyči ale srazil míč Asamoah, následovat bude druhý roh.

85

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Éder.
Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Miralem Pjanić, přichází Rodrigo Bentancur.

85

Těžko říct, které myšlenky kolují v hlavě znuděného Szczesnyho. Hostující brankář dnes neměl takřka žádnou práci, což je opravdu otřesná vizitka pro Inter.

84

Handanovič se pokusil rychlým výhozem založit protiútok, který skončil tak rychle, jak vlastně začal. Perišićovi totiž odskočil balón daleko od kopačky.

83

Byl to právě Dybala, kdo rozehrával volný kop z levé strany. Jeho pokus mířil někam k penaltovému puntíku, kde byl ale nejvýše ve vzduchu Škriniar.

82

I dle výkonu se dá posoudit, že Inter by zřejmě bod z dnešního utkání bral. Naopak na hráčích Juventusu je patrné, že do posledních vteřinek budou usilovat o vítězství.

81

Inter se snaží kouskovat hru, to dokonale předvedl Vecino, jenž nevybíravě skolik k zemi Matuidi. Domácí na nic nečekají, okamžitě se stěhují k Handanovičovi.

80

Střídající Dybala se okamžitě zapojil do útočného manévru, načež na hranici šestnáctky měl spoustu času na zakončení Higuaín. To ho naopak rozhodilo natolik, že vystřelil do dvacáté řady.

79

Gagliardini se dopustil naprosto hloupé ztráty balónu, neboť na půlící čáru vymýšlel nepochopitelnou přihrávku na Brožoviče. Juventus ale po zisku míče nedošel daleko.

78

Kdo se těžil na brankové hody, tak ten musí být zklamaný. Šlágr tohoto kola stále nenabídl žádnou trefu a utkání se přibližuje remízovému výsledku.

Juventus FC – Inter Milán

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   27. Benatia (JUV), 39. Higuaín (JUV) – 30. Brozović (INM), 40. Perišić (INM), 62. Santon (INM), 88. D'Ambrosio (INM), 90+1. Vecino (INM)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 10:21.

Juventus FC: Szczęsny – De Sciglio, Benatia, Chiellini (C), Asamoah – S. Khedira (75. Dybala), Pjanić (85. Bentancur), Matuidi – Cuadrado, Higuaín, Mandžukić.
Náhradníci: Pinsoglio, L. Loria – Barzagli, Sandro, Bernardeschi, Bentancur, Dybala, Costa, Marchisio, Rugani, Sturaro.

Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Santon (63. Dalbert) – Vecino, Valero – Candreva (69. Gagliardini), Brozović, Perišić – Icardi (C) (85. Éder).
Náhradníci: Berni, D. Padelli – Cancelo, Dalbert, Éder, Gagliardini, Karamoh, Mário, Nagatomo, Pinamonti, Ranocchia.

Rozhodčí: Valeri – Giallatini, Dobosz