Menu

Další

Curling

Kvalifikace ZOH (muži): Německo - Česko

8:4

konec (0:2, 1:0, 0:1, 2:0, 1:0, 2:0, 0:1, 0:0, 2:0)

06.12.2017, 20:00 • Karel Jedlička

Čeští reprezentanti zápas vzdávají, poslední end se hrát nebude.

9

Baumann to dohrál na jistotu, razantním odhozem posílá český kámen do hlubin zapomnění. Dva body Němcům stačí.

8

Vidíme první čistý end tohoto zápasu, kruhy zůstaly prázdné.

7

Dvaačtyřicetileté opoře českého nároďáku se po slabší sérii konečně povedl závěrečný odhoz, ale jeden bod je při tomto skóre málo. Více už z nedobře rozehraného endu získat nešlo.

6

Bohužel ani takhle lehký odhoz Jiří Snítil nezvládá, kámen přeletěl tee line a zastavil se až v bílém kruhu dále od středu, než dva německé. Hosté získávají pátý bod v řadě a směřují jasně za vítězstvím.

5

Nelehkou pozici domácí skip nezvládl, kámen doklouzal jen mezi oba německé a hosté kradou domácím end při české výhodě posledního kamene.

4

Skutečně, Baumann usoudil, že své postavení už vylepšit nemůže, vzdává se odhozu a Němci vítězí v tomto endu 2:0, začínáme odznova.

3

Jiřímu Snítilovi stačí vyhodit bližší z německých kamenů, ten poslední český je sice v modrém vnějším kruhu, ale stále viditelně blíže než jediný německý. Tento end tedy končí nejtěsnějším vítěztvím Čechů!

2

Baumannův take-out byl úspěšný, Němec se vyhnul českému guardu a získává jeden bod. V dalším endu bude mít ovšem výhodu posledního kamene česká reprezentace.

1

Jiří Snítil měl s posledním kamenem velmi snadnou úlohu, poslal ho do středu a získává pro Česko vedení 2:0 po prvním endu! To je velmi povedený start domácích curlerů.

1

Baumann zkusil double take-out, jenže úspěch měl jen poloviční. Jiří Snítil může pojistit dvoubodové vedení Čechů po úvodním endu.

Kvalifikace ZOH (muži): Německo - Česko

8:4

konec (0:2, 1:0, 0:1, 2:0, 1:0, 2:0, 0:1, 0:0, 2:0)

Zpět na online


Statistiky:
ČESKO
Jiří Snítil (S), Lukáš Klíma (V), Martin Snítil, Jindřich Kitzberger (náhradník Samuel Mokriš)
NĚMECKO
Alexander Baumann (S), Daniel Herberg (V), Manuel Walter, Sebastian Schweitzer (náhradník Ryan Sherrard)