Menu

Fotbal

Liga mistrů

NK Maribor – Liverpool FC

0:7

konec (0:4)

17.10.2017, 20:45 • Ljudski vrt, Maribor • Skupina E • Tomáš Kubečka

Tipsport: 18.2 8.05 1.18 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:38:26)
Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 2:13. Střely mimo: 2:7. Rohy: 0:9. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 10:10.
Je konec! Liverpool zvládl důležité utkání na půdě Mariboru a po vysoké výhře 7:0 poskočil do čela tabulky skupiny E! Hosté o své výhře rozhodli už v úvodní dvacetiminutovce, po které vedli 3:0! Trenér Klopp navíc může mít radost, že se dnes prosadil kompletní hvězdný útok Firmino, Salah, Countiho a navíc se prosadil také střídající Alex Oxlade-Chamberlain! Maribor byl směrem vpřed zcela bezzubý a nevypracoval si vyloženou příležitost.

90+2

Konec zápasu.

90

90. Trent ALEXANDER-ARNOLD - 0:7

90

Liverpool právě vstřelil branku!
A ještě jedna branka na závěr! TRENT ALEXANDER-ARNOLD napřáhl zpoza hranice pokutového území a jeho přízemní rána zapadla za záda domácího brankáře!

89

V závěru utkání přichází ještě jedna žlutá karta. Za faul na Emreho Cana ji vidí Dino Hotič.

88

Další akci Liverpoolu zastavuje ofsajd! Daniel Sturridge si nepohlídal své postavení a za posledním obráncem stál takřka dva metry.

86

86. Alex OXLADE-CHAMBERLAIN - 0:6

86

Liverpool právě vstřelil branku!
Liverpool nakonec přidává ještě jednu branku! ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN si naběhl na přihrávku mezi obránce a uklidil míč mimo dosah domácího brankáře!

86

Alberto Moreno si v pokutovém území Mariboru zpracoval vysokou přihrávku a pohotově vypálil levačkou. Střela mu vůbec nesedla a jeho pokus minul branku.

85

Před rozběhnutým Solankem odkopl skákavou přihrávku Marko Šuler. Zadáci Liverpoolu nedali Tavaresovi šanci na úspěch a znovu rozehráli.

84

Alex Oxlade-Chamberlain operoval s míčem v pokutovém území. Letní akvizice Liverpoolu si navedla míč na pravačku, nicméně jeden z obránců mu balón odkopl.

83

Trent Alexander-Arnold si na pravé straně obhodil Mitju Vilera, který jej fualoval a hostující obránce se poroučel k zemi. Liverpool bude zahrávat přímý kop.

82

Joël Matip nepustil do úniku Tavarese a uklidnil hru z pohledu hostujícího výběru. Liverpool opět kombinuje na polovině hřiště a spíše vyčkává.

81

Střídání v týmu NK Maribor: ze hřiště odchází Damjan Bohar, přichází Jasmin Mešanović.

80

Žlutou kartu dostává Blaž Vrhovec (NK Maribor).

80

Daniel Sturridge sprintoval do pokutového území za odraženým míčem. Hostující útočník se natlačil před obránce, jenže Jasmin Handanovič měl k míči o kus blíže.

NK Maribor – Liverpool FC

0:7

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 4. Firmino (M. Salah), 13. Coutinho (Milner), 20. M. Salah (Firmino), 40. M. Salah (A. Moreno), 54. Firmino (Coutinho), 86. Oxlade-Chamberlain (Sturridge), 90. Alexander-Arnold (Coutinho)

Karty:   45. Milec (MAR), 80. Vrhovec (MAR), 89. Hotič (MAR)

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 2:13. Střely mimo: 2:7. Rohy: 0:9. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 10:10.

NK Maribor: Handanovič – Milec, Rajčevič, Šuler, Viler – Kabha, Vrhovec – Kramarič (58. Hotič), Ahmedi (58. Pihler), Bohar (81. Mešanović) – Tavares (C).
Náhradníci: Obradović – Billong, Pihler, Hotič, Vršič, Mešanović, Palčič.

Liverpool FC: Karius – Alexander-Arnold, Matip, Lovren, A. Moreno – Can, Wijnaldum (77. Solanke), Milner (C) – M. Salah (57. Oxlade-Chamberlain), Firmino (69. Sturridge), Coutinho.
Náhradníci: Mignolet – Joe. Gomez, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Sturridge, Klavan, Solanke.

Rozhodčí: Kassai – Ring, Tóth (vš. HUN)