Menu

Další

Losování soutěží

Los osmifinále MOL Cupu

konec

11.10.2017, 12:00 • Dominik Hrubý (@DominikH11)

Los osmifinále českého Poháru je za námi. Nejzajímavějším soubojem nepochybně bude duel Sparty s Baníkem Ostrava. Jediný třetiligový oddíl Domažlice přivítá Mladou Boleslav, obhájce ze Zlína si zajede do Vlašimi.

Ode mě je to pro dnešek vše, hezký zbytek dne Vám přeje a napočtenou u dalších onlajnů se těší Dominik Hrubý. (12:33:57)

Dvojice pro osmifinále MOL Cupu

Plzeň – Slovácko
Liberec – Karviná
Jihlava – Slavia
Domažlice – Mladá Boleslav
Teplice – Hradec Králové
Vlašim – Zlín
Sparta – Baník Ostrava
Sigma Olomouc – Jablonec

12:22

Zástupce Jablonce: ,,Chtěli jsme hrát doma, jako asi všichni. Pokud nebude postup, přivezeme si alespoň syrečky. Soupeři to šlape, ale budeme chtít vyhrát a příště mít při losu více štěstí."

12:20

Poslední dvojicí jsou Sigma Olomouc a Jablonec.

12:20

Zástupce Sparty Adam Kotalík: ,,Samozřejmě je to pikantní v tom, že nás Baník čeká za tři týdny v lize, takže si zápas v krátké době zopakujeme dvakrát. S Baníkem je to vždy takové česko-moravské derby, takže zápas bude vyhecovaný v lize i v Poháru."

12:19

Třaskavý souboj se odehraje na Letné, kde Sparta Praha přivítá Baník Ostrava.

12:18

Zástupce Zlína Zdeněk Grygera: ,,Jsme spokojení, v tomto souboji budeme favoritem. Přáli jsme si hrát doma, protože máme náročný program, ale i tak je los příjemný. Díky reprezentační pauze jsme si nyní mohli odpočinout a jsme připravení na další těžký blok zápasů. Díky MOL Cupu si užíváme nádhernou pohádku v Evropské lize, takže i letos chceme dojít co nejdál.“

12:16

Obhájce titulu ze Zlína se podívá na hřiště Vlašimi.

12:15

Sportovní manažer Hradce Králové Pavel Krmaš: ,,Chtěli bysme se revanšovat za utkání v jarní části 1. ligy, kdy nás Teplice porazili a byli jasně lepší."

12:14

Zástupce Teplic Martin Kovařík: ,,Po dlouhé době jsme se chtěli představit v Poháru doma a to vyšlo. V 2. i 3. kole jsme se trápili, doufám že tentokrát to bude lepší."

12:13

Teplice budou hrát doma proti Hradci Králové.

12:13

Zástupce Domažlic Tomáš Stehlík: ,,Výhra nad Duklou byla krásná, myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Pro nás bude zápas samozřejmě svátkem, je to odměna za odvedenou práci a půjdeme si to užít."

12:11

Třetiligová Jiskra Domažlice bude hostit Mladou Boleslav.

12:10

Zástupce Jihlavy Josef Jinoch: ,,Jsme rádi, že hrajeme doma. Chtěli jsme Spartu, ale Slavia je taky dobrá. V lize se nám zatím moc nedaří, tohle je ale jeden zápas a tam rozhodne štěstí. Věřím, že se nám to povede."

12:09

Třetí dvojici tvoří Vysočina Jihlava a Slavia Praha.

12:09

Zástupce Liberce Libor Kleibl: ,,V Hodoníně bylo hodně diváků a chtěli vidět fotbal, tak to naši kluci udělali dramatické. V Karviné jsme hráli nedávno, takže to bude taková malá podzimní odveta."

12:08

Slovan Liberec přivítá doma Karvinou.

12:07

Zástupce Plzně František Mysliveček: ,,Hrajeme doma, takže s losem jsme spokojení."

Los osmifinále MOL Cupu

konec