Menu

Hokej

2. liga skupina Západ

HC Děčín – HC Stadion Vrchlabí

6:3

konec (1:1, 2:2, 3:0)

11.10.2017, 18:00 • HC Děčín • 9. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.95 4.5 2.66 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:58

Děčín právě vstřelil branku!
A tam si ho převzal JAROSLAV HAŠEK, který poté dovezl puk před hostující klec a bez problému do ní kotouč umístil – 6:3. Je hotovo. Bez asistence.

57:40

Hostující branka je prázdná, hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli.

57:12

Tomáš Bláha na druhé straně střílel z levé strany a jen těsně minul břevno domácí branky. Hosté tak nebyli daleko od snížení na rozdíl jediného gólu.

55:38

Děčínští nyní čelili tlaku hostů a raději vyhazují kotouč na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude před Dlouhým. Ve stejném čase si hosté berou oddechový čas.

51:07

Děčín právě vstřelil branku!
Děčínští odskakují do dvoubrankového náskoku. Kapitán týmu MICHAL OLIVERIUS dostal kotouč na levý kruh a odtud se napřáhl k pořádné dělovce, která nekompromisně končí v hostující síti – 5:3. Asistence: Radomír Vaněk a Martin Baránek.

45:14

Děčín právě vstřelil branku!
Medvědi strhávají vedení zpět na svou stranu. MARTIN BARÁNEK projel takřka celým kluzištěm a svou individuální akci zakončil přesnou trefou, která končí za Abrahámovými zády – 3:2. Asistence: Roman Navarra a Jan Kaltenböck.

41:02

Radomír Vaněk inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a nabízí tak hostům další početní výhodu.

39:38

Mach našel přihrávkou Šimoníčka, ten ale před brankou domácích promáchl. Kdyby kotouč trefil, došlo by k velkému ohrožení domácí branky.

36:34

Vyloučení v týmu HC Děčín (Radim Vacek – 2 min., nedovolené bránění).
Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Tržický – 2 min., hrubost).

36:09

Vrchlabí vstřelilo branku!
Nyní se to už ale povedlo a také hosté svou přesilovou hru využívají. Před Dlouhým dostal kotouč na svoji hůl od Martina Filipa TOMÁŠ ŠŤASTNÝ a střelou zblízka trefil bližší tyč Dlouhého branky – 3:3. Znovu je tedy srovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Martin Filip.

34:52

Ve vlastním oslabení ale zakombinovali Medvědi před Abrahámem a před Danielem Volrábem zívala prázdná branka. Děčínský útočník s údivem všech v hale nastřelil břevno hostující svatyně!

34:32

Další trest pro Jana Kaltenböcka. Obránce Děčína dostává dvě minuty za podražení a hosté mají velkou šanci srovnat v přesilové hře.

33:26

Martin Abrahám je rozhodně dnes hrdinou Vrchlabí. Nyní znovu efektně zakročil proti jedovaté střele Romana Navarry, kterému tak nedovolil, aby dosáhl svého hattricku!

32:23

Tomáš Bláha se natlačil až před domácí branku, zblízka nadvakrát střílel na Dlouhého, ale i ten drží svůj tým a zabránil tak možnému srovnání stavu skóre.

29:03

Vrchlabí vstřelilo branku!
A nyní jsou hosté Děčínu na dostřel jediné branky. Po chybě domácí obrany zachytil kotouč Patrik Urban a okamžitě ho poslal volnému DANIELU MIŠKOVSKÉMU, který z první propálil v děčínské brance doslova vše, co mu stálo v cestě – 3:2. Asistence: Patrik Urban.

27:33

Domácí se opět natlačili před Abraháma a Pavel Zajan poté dvakrát pálil na hostujícího brankáře, který chytil další dvě tutovky děčínského celku! Neskutečné, jaké zákroky dnes Abrahám předvádí. Klobouk dolů.

23:16

Kaltenböck dostává dvě minuty za nedovolené bránění a hosté si zahrají svou první přesilovou hru.

23:03

Děčín právě vstřelil branku!
A během chvilky se pak zrodila akce znovu na děčínské straně. Několik přihrávek těsně před brankovištěm hostů se neujalo, ta poslední už ano. ROMAN NAVARRA se s pukem dostal na pravou strnu a poté už zakončoval do prázdné branky – 3:1. Asistence: Ondřej Hříbal.

21:34

Děčín právě vstřelil branku!
Medvědi svou početní výhodu využívají pouhé dvě sekundy před jejím koncem. Po krásné kombinaci před brankou hostů si vyměnili domácí kotouč a MICHAL OLIVERIUS pak střílel už jen do odkryté Abrahámovy klece – 2:1. Děčínští si tak své vedení berou v úvodu druhého dějství zase zpátky. Asistence: Radomír Vaněk.

19:50

Vrchlabí vstřelilo branku!
Jenže hosté se hned dostali ke kotouči a ve vlastním oslabení se dostali před branku domácích, kde přihrávku svého spoluhráče zužitkoval JIŘÍ ŠIMONÍČEK, který zblízka překonal Jana Dlouhého, který proti jeho táhlé střele neměl žádnou šanci – 1:1. Je vyrovnáno a začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Tomáš Jirků.

19:35

Martin Matějček dostal dvě minuty za napadení a znovu budou hosté hrát v oslabení.

19:07

Jaroslav Hašek se napřáhl v prostoru mezi kruhy k pořádné ráně, ale hostující gólman svůj tým podržel. Následně pak došlo před jeho brankou k obrovské skrumáži, ve které nadvakrát vychytal střely domácích.

16:43

Pěkná individuální akce Dominika Havlíka, syna někdejšího letitého obránce Děčína Aleše Havlíka, který projel jako nůž máslem až před hostující klec, zblízka ale Abraháma nepřekonal.

16:09

Tomáš Šťastný se z ničeho nic zjevil před domácí brankou, kam poté mířila i přihrávka na jeho hůl, ale tváří v tvář brankáři Dlouhému neuspěl. Dlouhý natáhl svou ruku a vyrazil puk za sebe.

12:30

Tomáš Tržický dostává dvě minuty za hákování a domácí si zahrají další přesilovou hru.

06:57

Hosté ujeli ve vlastním oslabení dva na jednoho a u konce celé akce byl Martin Filip, který svou střelu zvedl a donutil Dlouhého k zásahu svou lapačkou!

05:18

Další útočná akce Děčína byla zastavena faulem. Tadeáš Hejda dostává dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici. Medvědi si jako první zahrají přesilovou hru.

04:50

Na druhé straně pak před druhou formací Děčína zívala dvakrát odkrytá klec, ale ani Navarra a Zajan nedokázali puk trefit. Hosté si tak mohli oddechnout.

03:24

Děčín právě vstřelil branku!
A nyní se to Medvědům už povedlo. Po pěkné souhře dostal od Michal Oliveriuse přihrávku na levý kruh ROMAN NAVARRA a bez přípravy vystřelil na Abraháma a doslova ho propálil, hostující brankář tak proti jeho tvrdé střele neměl sebemenší šanci – 1:0. Asistence: Michal Oliverius.

01:20

Daniel Miškovský dostal nabito do prostoru mezi kruhy a odtud vyslal jedovku na domácí branku a moc nechybělo, aby šlo Vrchlabí do vedení. Po jeho projektilu zazvonila tyčka domácí klece!

00:06

Hosté se hned po vhazování dostali ke kotouči, o který následně přišli a do první útočné akce šli Medvědi. Zblízka na Abraháma pálil Daniel Volráb, ale hostující brankář si hned připisuje pohotový zákrok!

HC Děčín – HC Stadion Vrchlabí

6:3

konec (1:1, 2:2, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Navarra (Oliverius), 22. Oliverius (Vaněk), 24. Navarra (Hříbal), 46. Baránek (Navarra, Kaltenböck), 52. Oliverius (Vaněk, Baránek), 59. Hašek – 20. Šimoníček (Jirků), 30. Miškovský (Urban), 37. Šťastný (Filip)

HC Děčín: Dlouhý (Šticha) – Hříbal, Málek, Havlík D., Kaltenböck, Vaněk, Balcar, Loukota, Michajličenko – Hašek, Volráb, Baránek – Navarra, Oliverius, Zajan – Vacek, Faigl, Chmelař – Chovanec, Kopta, Amirov

HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (Jelínek) – Abraham, Hejda, Jirků, Matějček, Tržický, Chleborád, Maďar – Filip, Šťastný, Krsek – Šimoníček, Bláha, Miškovský – Urban, Pšurný M., Kerekanič – Mach

Rozhodčí: Velčovský – Gabriel, Zmeškal

Průběh zápasu
1. třetina
03:24 DEC 1:0 Navarra (Oliverius)
05:18 VRC 2 Hejda, podražení
12:30 VRC 2 Tržický, hákování
19:35 VRC 2 Matějček, napadení
19:50 VRC 1:1 Šimoníček (Jirků)
Po 1. třetině
2. třetina
21:34 DEC 2:1 Oliverius (Vaněk)
23:03 DEC 3:1 Navarra (Hříbal)
23:16 DEC 2 Kaltenböck, nedovolené bránění
29:03 VRC 3:2 Miškovský (Urban)
34:32 DEC 2 Kaltenböck, podražení
36:09 VRC 3:3 Šťastný (Filip)
36:34 DEC 2 Vacek, nedovolené bránění
VRC 2 Tržický, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
41:02 DEC 2 Vaněk
45:14 DEC 4:3 Baránek (Navarra, Kaltenböck)
51:07 DEC 5:3 Oliverius (Vaněk, Baránek)
58:58 DEC 6:3 Hašek
Konec