Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Arménie – Rakousko

0:5

konec (0:0)

10.10.2017, 16:00 • FFA Academy Stadium, Jerevan • Skupina 7 • Štěpán Slovák

Tipsport: 7.45 4.33 1.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:58:12)
Střely na branku: 4:12. Střely mimo: 1:9. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:19.
Je dobojováno! Rakušané se ve druhé půli rozehráli k obrovskému výkonu a nastříleli svému soupeři pět branek, ovšem nutno dodat, že jich mohlo být daleko více! O dvě branky se postarali Kvasina se Schlagerem. Jeden gól si připsal Jakupovič, kterému k tomu stačily dvě minuty na hřišti. Hosté tak v Arménii potvrdili roli favorita a po zásluze si odváží tři body. Domácí po poločase úplně odpadli a mohou být rádi, že výsledek z jejich pohledu není ještě horší.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Akce po levé straně končí nepřesným centrem, víc už se nejspíše nestane!

90+1

Hlavní sudí přidal dvě minuty nad rámec druhého poločasu. Hosté rozehrávali standardní situaci, míč se dostal až k Friedlovi, kterému se střela vůbec nevydařila.

90

Málem to bylo o šest branek! Po centru z pravé strany se do zakončení z bezprostřední blízkosti dostal Kvasina. Jeho pokus z voleje nakonec zastavuje břevno domácí brány!

88

Výborně to nyní přečetl brankář Avagjan, který včasným výběhem přerušil hostující akci a zahrál raději do zámezí.

87

Rychlý kontr Rakušanů, Honsak hledal Jakupoviče, který se nakonec do zakončení nedostal. Hosté ale i nadále zůstávají u balónu.

85

Hraje se ze strany na stranu, jedna útočná akce střídá tu druhou. Jakupovič se nyní po míči natahoval marně, rozehrávat budou domácí.

84

Míč si vzal na starost právě Bičakčjan, který se pokoušel překvapit brankáře Schlagera střelou na bližší tyč. Jeho pokus však pouze minul hostující svatyni.

83

Hostující Marešič to nyní přehnal s důrazem v souboji s Bičakčjanem a vidí žlutou kartu. Zajímavá standardní situace pro Arménii!

81

81. KVASINA - 0:5

81

Rakousko právě vstřelilo branku!
To už je pro Arménii hodně kruté, Rakušané přidávají pátý gól! Prokop teď mohl vstřelit branku, ovšem ještě volil přihrávku. Lépe postavený MARKO KVASINA míč poté bez problémů uklidil do sítě!

80

Minimálně dvě minuty se nehrálo, na hřišti teď zůstal ležet jeden z domácích fotbalistů, který musel za lajnu. Arménie už nemůže střídat.

78

78. JAKUPOVIČ - 0:4

78

Rakousko právě vstřelilo branku!
Hosté přidávají už čtvrtou branku. Prokop posunul na ARNELA JAKUPOVIČE, který si mohl vybrat, komu přihraje. Nakonec zvolil individuální postup a střelu z velkého vápna, která končí v bráně! Dvě minuty stačily tomuto fotbalistovi, aby dokázal skórovat!

77

Hostující kapitán Avetisjan se ocitl úplně sám na polovině soupeře. Zastavuje ho však praporek čárového, který signalizuje ofsajd!

76

Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Schlager, přichází Jakupovič.

Arménie – Rakousko

0:5

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 49. Kvasina, 60. Schlager, 75. Schlager, 78. Jakupovič, 81. Kvasina

Karty:   37. Kartašjan (ARM), 47. Vardanjan (ARM) – 83. Marešič (AUT)

Střely na branku: 4:12. Střely mimo: 1:9. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:19.

Arménie: (3-4-3) Avagjan – Pilumjan, Maghakjan, Kartašjan – Hakobjan, Agbaljan (58. Harutyunjan), Vardanjan, Margarjan – Jeghiazarjan (50. Galstjan), Aghekjan (61. Bičakčjan), Avetisjan (C)
Náhradníci: Terterjan, Petrosjan, Galstjan, Grigorjan, Aslanjan, Bičakčjan, Harutyunjan

Rakousko: (4-2-1-3) A. Schlager – Gluhakovič, Ljubičič, Marešič, Friedl – Laimer (C), Lovrič – X. Schlager (76. Jakupovič) – Horvath (58. Prokop), Kvasina, Ullmann (70. Honsak)
Náhradníci: Jakupovič, Rabitsch, Prokop, Honsak, Maranda, Thurnwald, Gartler

Rozhodčí: Bryn Markham-Jones – Lewiss Edwards, Johnathon Bryant (všichni WAL)