Menu

Fotbal

Liga mistrů

Tottenham Hotspur – Borussia Dortmund

3:1

konec (2:1)

13.09.2017, 20:45 • Wembley Stadium, London • Skupina H • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 2.1 3.7 3.58 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Přesto to jsou domácí, kteří ještě mohli skórovat! Moussa Sissoko byl půl metru v ofsajdu, což ale rozhodčí neviděli a pustili jej běžet osamoceného vstříc Bürkimu, Sissoka ale doběhli hostující obránci a domácí fotbalista v tísni míjí branku!

90+2

O pár sekund později pískot ještě zesílil! Jan Vertonghen totiž vidí červenou kartu za své počínání v souboji s Götzem, kterému dal lehkou facku a to neuniklo pozornosti sudích.

90

Castro se na útočné polovině po ztrátě míče provinil nedovoleným zákrokem a za následné komentáře k rozhodčímu Rocchimu si vybojoval žlutou kartu.

88

Žlutou kartu dostává Jeremy Toljan (Borussia Dortmund).

87

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Harry Kane, přichází Fernando Llorente.

Stažen ze hry je velký hrdina nejen dnešního zápasu a miláček domácího publika Harry Kane, což vyvolává bouřlivé ovace, na hrotu místo něj dohraje zápas již zmíněný Llorente.

83

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Son Heung-min, přichází Moussa Sissoko.

Střelce první branky zápasu vyprovází ovace ve stoje.

81

Harry Kane měl na dosah hattrick! To když jej hlavou do další šance vyzval Eriksen, domácí kanonýr ale jemnou ranou jen těsně minul pravou tyč!

80

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Ömer Toprak, přichází Dan-Axel Zagadou.

72

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Mahmoud Dahoud, přichází Gonzalo Castro.

71

Senzační fotbal pokračuje! Domácí okamžitě zamířili do rychlého brejku, Son mířil vstříc Toljanovi, jedinému obránci Dortmundu, do volného prostoru na pravém křídle, mladý německý zadák ale jeho střelu srazil mimo branku.

70

Ohromná šance i na druhé straně! Po Götzeho centru od rohového praporku a Sahinově prodloužení se před Llorisem zcela osamocen objevil Aubameyang, ovšem trefil pouze francouzského brankáře, takřka už bezmocného na brankové čáře!

68

A další šance Tottenhamu! Po přenesení hry z pravé strany na té opačné zůstal naprosto osamocený Ben Davies, jenž si míč zpracoval a okamžitě pálil, brankář Bürki ale vytáhl výborný zákrok a byť musel vyrazit míč jen před sebe, tak tam už jej odklidili do bezpečí jeho spoluhráči.

66

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Šindži Kagawa, přichází Mario Götze.

60

Tottenham právě vstřelil branku!
Další exploze radosti na Wembley! Krátce poté, co hostě byli italskými rozhodčími obráni o vyrovnání, sehrál Tottenham parádní útočnou kombinaci, na jejímž konci HARRY KANE
po Eriksenově pasu procedil svoji střelu mezi nohami bránícího Papasthatopoulose a kolem brankáře Bürkiho do sítě!

60

60. Harry KANE - 3:1

57

Jarmolenko si vynutil faul na svoji osobu ve velice nebezpečné pozici nějakých pětadvaceti metrů od domácí branky a kromě žluté karty Vertonghena je tu především velké nebezpečí pro brankáře Llorise.

56

Zprvu se hosté po rohovém kopu prosadit nedokázali, ovšem zůstali u míče a Dahoud naservíroval perfektní centr na Aubameyanga, který dokázal prostřelit Llorise, rozhodčí však nepřesně odmávali Gaboncův ofsajd! Hostující útočník v momentě centru byl dokonce ještě o krok v regulérním postavení.

51

A další tutovka! Hosté znovu nedokázali Kanea vystavit do ofsajdu, anglický reprezentační forvard poté připravil obrovskou příležitost pro Sona, také Korejec ale přestřeluje!

51

Nebylo daleko k tomu, aby i třetí střela Tottenhamu skončila v síti! Hostům totiž vůbec nevyšla ofsajdová past, Harry Kane se v pokutovém území objevil naprosto osamocený, v čisté gólové šanci ale přestřeluje!

37

Aubameyang se jako expres rozběhl po pravém křídle a připravil obrovskou příležitost pro Pulišiče, jenž před poloprázdnou brankou dokázal v pádu míč zasáhnout, ale už ne jej nasměrovat mezi tři tyče.

36

Eric Dier skluzem sestřelil Papasthatopoulose a tentokrát už italský arbitr tahá ze své kapsy žlutou kartu.

30

Dortmund byl velmi blízko vyrovnání! Pulišič se rozběhl po levém křídle a servíroval míč Aubameyangovi do stoprocentní pozice, ovšem Tottenham fantastickým zákrokem zachránil Jan Vertonghen!

15

15. Harry KANE - 2:1

15

Tottenham právě vstřelil branku!
Další změna skóre! HARRY KANE se ve středu pole na hraně pravidel zbavil Piszczeka, poté i Papasthatopoulose a individuální akci zakončil přesnou střelou kolem brankáře Bürkiho! Komentátoři dortmundského rádia, sedící vedle mě, zuří, obecenstvo ale šílí radostí!

11

11. Andrij JARMOLENKO - 1:1

11

Dortmund právě vstřelil branku!
Máme zaděláno na senzační zápas! ANDREJ JARMOLENKO si u rohu pokutového území vyměnil míč s Šindži Kagawou a poté fantastickou technickou střelou trefil naprosto přesně vzdálenější horní roh domácí branky!

5

5. Son HEUNG-MIN - 1:0

5

Tottenham právě vstřelil branku!
Ohromný jásot ve Wembley! Domácí udeřili hned z první šance zápasu, když SON HEUNG-MIN od postranní čáry potáhl míč do pokutového území, vyhl se Papasthatopoulosovi a poté z úhlu prostřelil brankáře Bürkiho!

Tottenham Hotspur – Borussia Dortmund

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 5. Heung-min, 15. Kane, 60. Kane (Eriksen) – 11. Jarmolenko (Kagawa)

Karty:   36. Dier (TOT), 57. Vertonghen (TOT) – 88. Toljan (DOR), 90. G. Castro (DOR)   90+2. Vertonghen (TOT)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 4:6. Fauly: 15:6.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Aurier, Alderweireld, D. Sánchez, Vertonghen, Davies – Heung-min (83. Moussa Sissoko), M. Dembélé, Dier, Eriksen – Kane (87. F. Llorente).
Náhradníci: Vorm – Foyth, F. Llorente, Moussa Sissoko, Trippier, Winks, Walker-Peters.

Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek, Papastathopoulos (C), Toprak (80. Zagadou), Toljan – Dahoud (72. G. Castro), Şahin, Kagawa (66. M. Götze) – Jarmolenko, Aubameyang, Pulisic.
Náhradníci: Weidenfeller – G. Castro, M. Götze, Isak, Subotić, Philipp, Zagadou.

Rozhodčí: Rocchi – Di Liberatore, Tonolini (vš. Itálie)

Diváci: 67 343