Menu

Fotbal

Liga mistrů

Chelsea FC – FK Karabach

6:0

konec (2:0)

12.09.2017, 20:45 • Stamford Bridge, London • Skupina C • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 1.15 8.81 22.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Chelsea deklasovala Karabach 6:0 se přímo z vyprodaného Stamford Bridge loučí Tomáš Kohlmann a těším se na přečtenou zítra, kdy Tottenham Hotspur přivítá Borussii Dortmund na Wembley a věřte, to bude pořádný šlágr! (23:02:38)
Chelsea se po roce vrátila do Ligy mistrů a vyprodané Stamford Bridge se náramně bavilo, když domácí nastříleli šest branek do sítě bezmocného Karabachu a dokázali tak zopakovat stejně vysoké vítězství nad Mariborem z podzimu 2014.

Rodit se začalo už v úvodu zápasu, když v šesté minutě otevřel skóre Pedro, jenž využil elegantně rozehraného rohového kopu a trefil se zpoza pokutového území. Ve třicáté minutě jsme pak viděli nejkrásnější moment celého duelu. Brankář Courtois po zemi rozehrál na Zappacostu, jenž potáhl míč šedesát metrů podél postranní čáry a poté senzačně přehodil brankáře Šehiće.

Zatímco v prvním poločase hosté měli několik velmi nadějných útočných výpadů, tak druhý poločas už byl zcela na jednu branku a Chelsea začala střílet jednu branku za druhou, až se zastavila na čísle šesti vstřelených branek.
Posledním, kdo ještě zůstal na trávníku, je domácí trenér Antonio Conte, jenž u střídaček rozdává podpisy a fotí se s nadšenými fanoušky.
Po závěrečném hvizdu domácí fotbalisté ze středového kruhu děkují bouřlivému publiku za podporu. Promoklí hosté se vydali až přímo ke svým fanouškům a v dešti a velmi chladném počasí rychle míří také do útrob arény.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Rüdiger v závěru zápasu trochu zmatkuje, tentokrát se nechal snadno obehrát Madatovem a ten se na levém křídle ocitl zcela osamocen, jenž nešikovností si míč sám ukopl od kopačky za brankovou čáru a pobavil celé obecenstvo.

90+1

Další útočnou akci Chelsea vedl po levém křídle Willian, jenž se uvolnil narážečkou s Alonsem, do pokutového území jej ale hosté tentokrát nevpustili.

90

Rozhodčí Sidiropoulos oddaluje závěr zápasu o tři nastavené minuty.

89

Hosté jsou nadále aktivní, z pravého křídla do pokutového území míč potáhl Medveděv, levačkou ale poté střílel vysoko nad branku.

88

Po krátkém období, kdy spíše pouze mrholilo, už se nad Londýnem strhl znovu pořádný liják, ve kterém už se dnešní zápas spíše pouze dohrává.

87

Karabach se mohl dočkat vstřelené branky na Stamford Bridge! Ndlovu u rohu pokutového území výborně zpracoval dlouhý míč, posunul si jej kolem Rüdigera a z velmi dobré pozice jen těsně přestřelil!

86

Celým stadiónem znovu zní oslavné chorály směřované trenérovi Antoniu Contemu, ten na oplátku publiku tleská.

85

Standardní situaci hosté rozehráli nakrátko a během pár okamžiků o míč přišli, znovu jej tak má v moci domácí Chelsea.

84

Útočný výpad hostů vedl podél levé postranní čáry Madatov a vybojoval na svoji osobu nedovolený zákrok.

83

Chelsea už zase má míč pod kontrolou, tentokrát se ale dopředu nežene a rozehrává mezi stoperskou trojicí.

81

81. Michy BATSHUAYI - 6:0

81

Chelsea právě vstřelila branku!
Demolice ázerbájdžánského šampióna pokračuje! Zappacosta v naprosto beznadějné pozici u rohového praporku vybojoval míč, potáhl jej do pokutového území a předložil MICHY BATSHUAYIOVI před prázdnou branku. Belgický útočník ještě míč dotlačil i s jedním hostujících obránců a tak to možná ještě bude označeno jako vlastní gól.

Branka je skutečně připsána jako vlastní Maximu Medveděvovi.

Chelsea FC – FK Karabach

6:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 6. Pedro (Willian), 30. Zappacosta (Courtois), 55. Azpilicueta (Fàbregas), 71. Bakayoko, 76. Batshuayi (Bakayoko), 81. Medveděv (vla.)

Karty:   15. Cahill (CHE)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 10:10.

Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta (74. Rüdiger), Cahill (C), Christensen – Zappacosta, Kanté (63. Bakayoko), Fàbregas, Alonso – Pedro (58. E. Hazard), Batshuayi, Willian.
Náhradníci: Caballero – Rüdiger, Morata, E. Hazard, Bakayoko, Moses, David Luiz.

FK Karabach: Šehić – Medveděv, B. Gusejnov, R. Sadygov (C) (70. Madatov), Rzeźniczak – Garajev (70. Dinijev) – Henrique (77. T. Elyounoussi), Míchel, R. Almeida, Guerrier – Ndlovu.
Náhradníci: Kanibolockij – Amirgulijev, Madatov, Ismajilov, T. Elyounoussi, Junuszade, Dinijev.

Rozhodčí: Sidiropoulos – Kostaras, Dimitriadis (vš. Řecko)

Diváci: 41 150