Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

CD Leganés – Deportivo Alavés

1:0

konec (1:0)

18.08.2017, 20:15 • Estadio Municipal de Butarque • 1. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.04 3.27 4.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (22:09:50)
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:18.
Je dobojováno! Leganés v úvodním duelu letošního ročníku španělské ligy porazilo Deportivo Alavés 1:0! Hosté přitom mohli jít do vedení! V 15. minutě totiž zahrávali pokutový kop, jenže Manuel García selhal a daroval Cuéllarovi snadný zákrok! Na druhé straně se ve 24. minutě dostal k odraženému míči Gabriel , který obstaral jedinou branku dnešního utkání! Ve druhé půli se hosté snažili útočit, jenže Iván Cuéllar si se střelami s dálky bez problémů poradil. V samotném závěru už si domácí výhru pohlídali.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Domácí fotbalisté hrají skvěle! Leganés s přehledem kontroluje své vedení. Hosté se vůbec nemohou dostat na polovinu soupeře.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Burgui táhl akci Deportiva po pravé straně, ale nikdo ze spoluhráčů mu nepřišel na pomoc. Osamocený záložník Deportiva o balón okamžitě přišel.

89

Santos se na polovině Leganése pustil do hlavičkového souboje s Mantovanim a ve vzduchu si pomohl faulem. Domácí znovu našetří čas.

88

Až nyní se hosté dostali k míči a snaží se přenést hru na polovinu svého soupeře. Burgui se však nepochopil s jedním ze spoluhráčů a odevzdal míč domácím.

87

Domácí celek zahrával přímý kop. Do pokutového území přiletěl prudký centr, který skončil na hlavě hned prvního obránce. Leganés přesto zůstává u balónu.

86

Leganés nepouští soupeře na svou polovinu a snaží se dohrát duel daleko od vlastní branky. Hráči Deportiva sice dřou, ale nemohou se dostat k míči.

85

Nabil El Zhar si v pokutovém území naběhl na zpětnou přihrávku a zajímavou střelou se pokusil ohrozit branku. Jeho střela ale propadla tři metry od branky.

84

A právě domácí brankář Iván Cuéllar si při předchozím zákroku přivodil nějaké zranění stehenního svalu a nyní musí být ošetřován.

83

83. Burgui a jeho nebezpečná rána

83

Burgui napřáhl ze střední vzdálenosti a jeho povedená střela prosvištěla kousek nad břevnem domácí branky! Tady by Iván Cuéllar neměl šanci!

82

El Zhar se natahoval po přihrávce na polovinu soupeře a parádní patičkou se snažil prodloužit balón za sebe. Nikdo v modrém jeho úmysl nepochopil.

81

Gabriel si na polovině hřiště skvěle pokryl míč tělem a dokonce se nechal faulovat. Leganés může kombinovat a znovu nasbírá cenné vteřinky.

80

Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Joseba Zaldúa, přichází Unai Bustinza.

79

Óscar Romero napřáhl ke střele ze zajímavé vzdálenosti a krásnou jedovkou nadělal domácímu brankáři vrásky na čele. Iván Cuéllar si zákrok skutečně vychutnal!

CD Leganés – Deportivo Alavés

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 24. Gabriel

Karty:   23. Wakaso (DAL)

Neproměněná penalta: 16. García (DAL), brankář Cuéllar zneškodnil

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:18.

CD Leganés: Cuéllar – Zaldúa (80. Bustinza), Muňoz, Mantovani, Rico – Eraso (70. El Zhar), R. Pérez – Omar (66. Morán), Gabriel, Szymanowski – Guerrero.
Náhradníci: Champagne – Bustinza, Morán, El Zhar, Carnero García, dos Santos, L. M. Rocha.

Deportivo Alavés: Pacheco – Vigaray, Ely, Alexis, Pedraza (76. Hernández) – Burgui, García, Wakaso (63. Pina), I. Gómez – Sobrino (64. Ó. Romero), Santos.
Náhradníci: Sivera – Ó. Romero, Maripán, D. Torres, Pina, Hernández, Zidane.