Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

PFK Arsenal Tula – FK Ural

2:2

konec (2:1)

14.08.2017, 18:30 • Stadion Arsenal, Tula • 6. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.3 2.96 3.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (20:36:14)
Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 9:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 29:19.
Je dobojováno. Arsenal Tula nakonec prohospodařil dvoubrankové vedení z desáté minuty, neboť hosté srovnali krok. Oba týmy si tak připíšou po bodu, pro domácí je jeden bod z tak dobře rozehraného utkání málo.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Žlutou kartu dostává Igor Ševčenko (FC Arsenal Tula).

90+2

Vypadá to, že další branku už v dnešním klání neuvidíme. Ani jeden z celků se nemůže prokousat hustinou těl kolem šestnáctky.

90+1

Jeden z hostů měl nějaké menší zdravotní problémy, po několika vteřinách je už na svých nohou. Godzjur se staví k míči, který následně vykopne.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

87

Na druhé straně si Tkačjov hezky narazil, jenomže opět se mu nepovedl střelecký pokus. Svůj projektil opět nevměstnal mezi tři tyče.

86

Dancevova přízemní přihrávka od brankové čáry doletěla pouze na nohu Sunzua, který ho následně vyvezl pryč z nebezpečného prostoru.

85

Těžiště hry je stále ve středu hrací plochy, kde se obě jedenáctky perou o jakýkoliv prostor na hřišti. Arsenal má nyní o trochu více ze hry.

84

Tkačjov fantastickým způsobem zpracoval vysoký balón, posléze se mu ale nepodařila finální přihrávka na černohorského útočníka Djordjeviče.

83

Velmi dobrou pozici ke střele měl Maximov, který ale nedokázal svojí střelu sklopit. Godzjur nemusel vůbec zasahovat.

82

Godzjur si se svým výkopem dával opravdu hodně na čas. To se sice nelíbilo domácímu táboru, žluté varování ze strany sudího nepřijde.

81

Zápas se nám dostal do závěrečné desetiminutovky. Stav je stále nerozhodný, dle herního projevu obou mužstev bychom ještě mohli vidět nějakou branku.

80

Žlutou kartu dostává Eric Bicfalvi (FK Ural).

79

Hosté se dožadovali autového vhazování tak dlouho, až se ho dočkali. Dancev si ho již chystá u levé postranní čáry.

78

Hned trojice domácích hráčů se obklopila kolem Čanturije, který byl naštěstí faulován. Hostující brankář bude vykopávat.

77

Stále sledujeme velmi vyrovnané utkání. Ural je v posledních vteřinkách mírně aktivnějím, přemíra snahu pramenila ve žlutou kartu pro Bavina.

76

Nešťastná srážka hlavami znamená, že se teď chvíli hrát nebude. Na zemi skončil na domácí strane Tkačjov, na té druhé Dancev.

75

Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Alexandr Denisov, přichází Alexandru Bourceanu.

74

Domácím fandům se zastavil dech! Čanturija si to totiž namířil od poloviny hřiště sám na brankáře, jeho záměr ale překazil Beljajev, který ho dokázal ještě před zakončením doběhnout.

72

Tkačjov se chopil další rozehrávky standardní situace. Míč ale doletěl pouze na hlavu agilního Balaziče, který ho odvrátil.

71

Arsenal tak přišel o dvoubrankové vedení, které měl od desáté minuty. Herní projev Uralu sice nenasvědčoval, že by se mělo konat vyrovnání.

70

70. Alexej JEVSEJEV - 2:2

70

Ural právě vstřelil branku!
Jenomže zčistajasna je srovnáno! Nový muž na trávníku ALEKSEJ JEVSEJEV si naběhl na přihrávku do šestnáctky a nechytatelnou střelou ke vzdálenější tyči srovnává stav utkání.

70

Arojan velmi dobře vystoupil z obranné řady a balón ještě stačil otřít o nohu protihráče. Ural se dostává zpět k míči, do tlaku se ale dostat nemůže.

69

Bylo opět pískáno. Arsenal rozehrál standardku tak rychle, že to překvapilo soupeře. Rozruch před brankou způsobil Maximův centr, který ještě pokračoval sraženou střelou.

68

Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Maxim Grigorjev, přichází Alexej Jevsejev.

67

Na druhé straně si Portňagin neporadil s přesilou bránících hráčů a k míči se tak opět dostávají domácí.

66

Následoval i další rohový kop, který opět našel svého adresáta. Do vzduchu se tentokráte vyhoupl Sunzu a výsledkem je pouze slabá hlavička mimo.

65

Fantastický Godzjur! Domácí zahrávali rohový kop, který přiletěl přesně na hlavu Álvareze, jehož hlavičku skvěl vyráží pozorný brankář.

64

Tak tohle bylo hodně hraniční. Maximov naservíroval balón do pokutového území, kde se svalil k zemi Čaušič. Hlavní abitr nechal pokračovat ve hře.

63

Gozjur skvěle vystihl centrovaný balón, který následně schoval do rukavci a zahájil protiakci svého celku.

62

Na hřišti to začíná docela vřít. Sledujeme nespočet faulů, tentokráte skončil na zemi ve druhém poločase nenápadný Ševčenko.

61

61. Tkačjov vypálil kousek vedle.

61

Arsenal zahrozil z následného protiútoku! Velmi aktivní Tkačjov převzal balón na hranici ofsajdu a zkoušel vypálit k bližší tyči. Střela se zastavila až o boční síť!

60

Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Vladimir Ilin, přichází Igor Portňagin.

59

Dancev s trochou štěstí procedi balón až na místo určení, Ilin převzal jeho centr, nicméně zakončení nebylo zrovna ideální.

58

Výborně nyní zafungovala obraná linie domácích, která vystavila Bicfalviho do ofsajdové pasti. Uralu skřípe přechodová fáze.

57

Tkačjov si opět seběhl k hranici šestnáctky a znovu vypálil. Tentokráte jeho střela narazila pouze do nohy dobře postaveného protihráče.

56

Arsenal přebral iniciativu utkání a svého soupeře nepouští k souvislejšímu držení míče. I domácí se ale drží se svojí kombinací poněkud daleko branky.

55

V souboji dvou devítek upadly na hrací plochu nakonec obě, výsledkem je pokračování ve hře, neboť hlavní sudí nerozšifroval, kdo vlastně fauloval.

54

Své štěstí zkusil velmi dobře hrající Tkačjov, který se napřáhl zhruba ze třiceti metrů. Táhlá střela měla dobrou razanci, avšak tentokráte pokulhávala přesnost.

53

Rušno bylo také na druhé straně. Jeden z hostů posílal Godzjurovi pomalou přihrávku, po které musel hostující brankář okamžitě odkopnout. Výborně napadal Djordjevič, který zablokoval výkop, jenomže následně si vypomohl faulem.

52

Poprvé ve druhém poločase se musel činit Gabulov. Hezká rána letěla pouze do prostoru, kde se pohyboval domácí brankář.

51

Úvodní minutky jsou lehce rozpačité. Stále sledujeme velmi bojovnou hru, která je povětšinu času odehrávána ve středu hrací plochy.

50

Jemným přidržením si pomohl Kombarov, následná akce Uralu končí špatným centrem. Gabulov bude vykopávat od své svatyně.

49

Domácí si vybojvoali rohový kop, který byl poslán ke vzdálenější tyči. Tam sice byl osamocený Álvarez, střela se mu vůbec nepovedla.

48

Hned první útočná snaha hostů končí odmávaným ofsajdem. Ofsajdou linii si na levé straně nepohlídal Čanturija.

47

Druhý poločas je již v plném proudu, úvodní slovo si vzali tentokráte hráči Uralu, kteří budou dotahovat jednobrankové manko.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je za námi. Arsenal vstoupil do tohoto zápasu nejlépe, jak jen mohl. Za deset minut vstřelil hned dvě branky a hosté byli na ručník. Následující minuty ale nenabídly žádnou atraktivní podívanou, až ke konci poločasu se prosadil také Ural. Druhý poločas začne přibližně v 19:33.

45+1

První poločas skončil.

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

43

43. Eric BICFALVI - 2:1

43

Ural právě vstřelil branku!
A pozor, hosté se dostávají zpět do zápasu! Bavin se skvěle dostal až do šestnáctky, kde pod sebou našel ERICA BICFALVIHO, který střelou ve skluzu snižuje na rozdíl jediné branky.

42

Co chybělo! Aktivní Álvarez na poslední chvíli stačil odcentrovat přímo na hlavu Djordjeviče, který z ideální pozice jen o vlásek netrefil branku.

41

Denisov si seběhl k šestnáctce, kde obdržel balón ideálně proti noze. Výsledkem je sice pohotová, nicméně hodně nepovedená střela.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci. Hrát se bude ještě něco málo přes pět minut, počítát se dá maximálně s jednominutovým nastavením.

39

Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Roman Jemeljanov, přichází Giorgi Čanturija.

38

Dalším mužem, který skončil na hrací ploše byl Čaušič. Faulů je v posledních vteřinách opravdu hodně, po atraktivní podívané tak není ani stopa.

37

Žlutou kartu dostává Roman Jemeljanov (FK Ural).

37

Míč opět letěl na zambijského obránce Sunzua, kterému tentokráte chyběl kousek. Vše vyřešil až hostující brankář Godzjur, jenž balón zpacifikoval.

36

Maximov to udělal nejlépe, jak jen mohl. Po krátkém dribliku s míčem se dostal do složité situace, kde byl naštěstí pro něj poslán k zemi. Arsenal má k dispozici takový vylepšený roh.

35

Levý záložník Ševčenko opět nevyzrál se svojí přihrávkou, míč se od nohou protihráče odrazil k hráči v bílém kompletu.

34

Ševčenko dostal spoustu prostoru na střelu. Do míče se opřel zhruba ze dvaceti metrů, jeho pokus se ale vychýlil mimo prostor tří tyčí.

33

Střelec druhé branky Maximov byl v hlavičkovém souboji pozdě a nedokázal tak vybojovat balón pro svoje barvy. Velmi dobře to vyřešila obrana Uralu.

32

Na hrací ploše je zajímavých věcí opravdu pramálo. Bitva ve středu hřiště je často kouskávana drobnými fauly z obou stran.

29

Vladimir Gabulov nepředvedl zrovna přesvědčivý výkop, neboť míč nasměroval za autovou čáru. Ševčenko už neměl nárok na zastižení míče.

28

Grigorjev pokoušel předat balón Ilinovi, který svým průnikem nevyzrál na dvojici protihráčů. První jmenovaný následně plácnul sebou o zem a bude se vykopávat od domácí svatyně.

27

Faulů je opravdu spoustu. Po jednom z nich zahrával Ural standardku z levé strany, hrací předmět doletěl pouze na hlavu Tkačjova, který ho odvrací.

26

Velmi důležitý zákrok předvedl hostující obránce Balazič, který dokázal zasáhnout padající balón. V opačném případě by se Tkačjov dostal do velké šance.

25

Denisov vlétl do souboje s Bicfalvim hodně ostře, což uviděl hlavní sudí a odpískal faul. Ural bude pokračovat ze své poloviny hřiště.

24

Sledujeme celkem nezáživnou pasáž utkání. Obě mužstva se nemohou prokousat dále, jak k pokutovému území. Tam povětšina akcí končí na pozorné obraně.

23

Ural se po Barcelonsku dostal z nezáviděníhodné situace, díky rychlým přihrávkam se následně dostal až k pokutovému území soupeře.

22

Ševčenko byl vysunut u levé brankové čáry, následný centr pod sebe mířil opravdu do hodně špatného prostoru. Navíc se Čaušič dopustil nedovoleného zákroku.

21

Španělský bek Álvarez vhazoval kousek za polovinou hřiště, míč směřoval na Djordjeviče, který si s prudkým balónem nedokázal poradit.

20

Centr z levé strany nepatřil mezi ty nejpovedenější, vysoký balón doplachtil vysoko nad branku. Gabulov bude vykopávat od své branky.

19

Fotbalisté Uralu konečně trochu sevřeli svého soupeře, momentálně se jedná o kombinaci daleko od Gabulovovi svatyně.

18

Žlutou kartu dostává Goran Čaušić (FC Arsenal Tula).

18

Znovu to byl pozorný zambijský zadák, na kterého směřoval centrovaný balón. Sunzu si i tentokráte s nepříjemnou situací poradil na jedničku.

17

Hosté se dostali do nadějného brejku, který táhl Ilin. Hostující forvard měl sice náskok, nicméně rychlonohý Sunzu se vrátil a čistým zákrokem získal balón.

16

Hra začíná být dosti kouskována. Hlavní sudí musí dávat bedlivý pozor, neboť oba týmy si na hřišti nedávají příliš prostoru.

15

Po dalekém nákopu Godzjura se míč snesl na hlavu Álvareze, který míč odvrátil daleko do zámezí. Ural bude vhazovat na polovině hřiště.

14

Další zákrok nechal tentokráte rozhodčí plynout, což se nelíbí domácím fandům, kteří tento střet nesou hodně nelibě.

13

Na hrací ploše zůstal ležet Ševčenko, lehkým přišlápnutím nártu se prezentoval hostující středopolař Fidler. Domácí okamžitě rozehráli.

12

Domácí lodivod může být s doposavadním průběh zápasu maximálně spokojený. Jeho podřízení se za necelých deset minut dostali do dvoubrankového trháku a navíc svého soupeře i nadále tlačí.

10

10. Ilja MAXIMOV - 2:0

10

Arsenal Tula právě vstřelil branku!
To je vstup do zápasu jako hrom! Tkačjov se dostal k míči na okraji pokutového území a před brankáře posílal nadýchaný centr. Ten nalezl hruď ILIJE MAXIMOVA, který se už zblízka nemýlil.

9

Úvod utkání se nese v dosti jednoznačné podívané. Zatímco Arsenal začal hodně aktivně, hosté jsou víceméně pouze zalezlý kolem své šestnácky.

8

Hosté se brání zuby nehty. Djordjevič opět poslal příhrávku pod sebe, jenomže na jeho nabídku se nepřihlásil žádný ze spoluhráčů.

7

Tkačjov se ujal i tentokráte rozehrávky standardky. Střílený centr doplachtil přesně na hlavu protihráče, který balón poslal za brankovou čáru – roh.

6

6. Stoppila SUNZU - 1:0

6

Arsenal Tula právě vstřelil branku!
Domácí nakonec zahrávali dva rohové kopy v krátkém časovém sledu a ten druhý slaví úspěch! Na centrovaný balón si totiž naskočil stoper STOPPILA SUNZU, jehož hlavička byla nechytatelná.

6

Ural začíná být hodně pasivní. Dancev si nyní musel poradit výrazným přidržením protihráče. Hostující levý bek může být rád, že neuviděl žlutou výstrahu.

5

Djordjevič se hnal po levém křídle k šestnáctce, ještě před ní vyprodukoval přízemní přihrávku, která zapadla pouze do náruče Godzjura.

4

Po lehkém přistrčení Arojana zahrávali domácí první standardní situaci. Centrovaný balón z kopačky Tkačjova byl v poklidu odvrácen.

3

Také hosté poprvé okusili práci s míčem, neboť se po lehké teči jednoho z domácích dostali k autovému vhazování u pravé postranní čáry.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může naplno začít. Úvodní výkop si vzali fotbalisté Arsenalu Tula.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Arsenal Tula: V. Gabulov – K. Kombarov, Sunzu, Beljajev, A. Denisov – V. Álvarez – Tkačjov, Čaušić, I. Ševčenko, Maximov – Djordjević.
Náhradníci: Berezin, Levašov – Chaguš, Adžojev, Gorbatěnko, Jarmolickij, Sikojev, Mingazov, Bourceanu.

FK Ural: Godzjur – Kulakov, Arojan, Balažic, Dancev – Fidler, Jemeljanov – Dimitrov, Bicfalvi, Grigorjev – Ilin.
Náhradníci: Arapov, Timofejev – Čanturija, Merkulov, Bavin, Gluškov, N. Černov, Jevsejev, Portňagin, Jusupov, Ščerbakov..
FK Ural

Fotbalisté Uralu se v loňské sezóně vyhnuli sestupovým starostem, nicméně měli hodně namále. Do té letošní sezóny vstupují s očekáváním další záchrany a možné nástavby v podobě lepšího umístnění. Ural v letošní sezoně ještě nepocítil hořkost porážky, neboť čtyřikrát z pěti odehraných zápasů remizoval. Výsledkem je jedenáctá pozice, tedy příčka těsně nad sestupovými starostmi.
FC Arsenal Tula

Arsenal Tula měl v loňské sezóně mnohem větší starosti, umístil se totiž na čtrnácté pozici, tedy barážové pozici. O bytí či nebytí rozhodlo dvojzápas v rámci baráže, které se účastnila druholigová Yenisey. Arsenal sice prohrál na hřišti druholigového celku 1:2, domácí výhra 1:0 pak stačila na zachránění se v ruské nejvyšší soutěži. Znovuzrozený celek se v úvodu letošní sezóny nenachází zrovna v dobrém rozpoložení, momentálně se ohřívá na sestupové pozici.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Ruská Premier Liga je v plném proudu, my budeme společně sledovat utkání mezi FC Arsenal Tula a FK Ural.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

PFK Arsenal Tula – FK Ural

2:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 6. Sunzu (Tkačjov), 10. Maximov (Tkačjov) – 43. Bicfalvi (Bavin), 70. Jevsejev (Čanturija)

Karty:   18. Čaušić (ATU), 90+2. I. Ševčenko (ATU) – 37. Jemeljanov (URA), 77. Bavin (URA), 80. Bicfalvi (URA)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 9:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 29:19.

PFK Arsenal Tula: V. Gabulov – K. Kombarov, Sunzu, Beljajev, A. Denisov (75. Bourceanu) – V. Álvarez – Tkačjov, Čaušić, I. Ševčenko, Maximov – Djordjević.
Náhradníci: Berezin, Levašov – Chaguš, Adžojev, Gorbatěnko, Jarmolickij, Sikojev, Mingazov, Bourceanu.

FK Ural: Godzjur – Kulakov, Balažic, Arojan, Dancev – Bavin, Jemeljanov (39. Čanturija), Bicfalvi, Fidler, Grigorjev (68. Jevsejev) – Ilin (60. Portňagin).
Náhradníci: Arapov, Timofejev – Jevsejev, Gluškov, Čanturija, N. Černov, Merkulov, Portňagin, Ščerbakov, Jusupov.