Menu

Fotbal

Německý pohár

Karlsruher SC – Bayer Leverkusen

0:3

po prodl. (0:0)

11.08.2017, 20:45 • Wildparkstadion, Karlsruhe • 1. kolo • Michal Břuchanský

Z tohoto střetnutí už je to všechno, mějte se fajn. (23:27:41)
Je dobojováno! Karlsruhe v prvním kole německého poháru výrazně potrápilo favorizovaný Leverkusen, jenž v obou poločasech nevstřelil ani jednu branku. Rozhodnout tak muselo až následné prodloužení, ve kterém Bayer naopak udeřil hned třikrát a po trefách Kohra, Pohjanpala a Bailyeho může slavit vydřený postup do další fáze.

120

Konec zápasu.

120

Běží už poslední vteřiny druhého prodloužení. Karlsruhe už zřejmě nestihne vstřelit alespoň čestnou branku, kterou by si za dnešní výkon jistojistě zasloužilo.

119

Baileyho následný roh domácí snadno odhlavičkovali, nicméně stále musí čelit postupnému útoku Bayeru.

118

Na 4:0 mohl vzápětí zvýšit Pohjanpalo, který si pohybem řekl o přihrávku do běhu. Uphoff ho v úniku ale vychytal, když pokryl prostor mezi nohama.

116

Karlsruhe se přesunulo zleva doprava, odkud přišla přihrávka na Schleusenera. Přes něj propadl míč až na Lorenze, jehož prudkou střelu Leno vyrazil a poté u levé tyčky vyřešil i menší nesrovnalosti v komunikaci s Larsem Benderem.

115

Leverkusen v posledních minutách hodně polevil, čehož se snaží domácí využít. Po centru z levé strany zahrozil po celý zápas prakticky neviditelný Kai Bülow, proti jehož hlavičce ale Leno zasahovat nemusel.

114

Lorenzova levačka kroutila míč k malému vápnu, odkud ho do bezpečí vyboxovaly rukavice Bernda Lena.

113

Benjamin Henrichs si vyšlápl na čerstvějšího Schleusenera a za svůj dnešní několikátý faul inkasuje žlutou kartu.

111

Hráč, který na levém křídle několikrát provětral hostující obranu, ani tentokrát neodcentroval tak, aby jeho kolegové mohli ve vápně hlavičkovat na Lenovu svatyni.

110

Wendell vrátil míč zpět do zámezí. Po druhém Lorenzově rohu následoval další obranný zákrok a v pořadí třetí roh během pár sekund.

109

Poprvé od třinácté minuty musel předvést ostrý zákrok i Bernd Leno, který vytáhl na rohový kop nebezpečný pokus Alexandera Siebecka.

108

Střídání v týmu Karlsruher SC: ze hřiště odchází Anton Fink, přichází Valentino Vujinović.

107

Na obrazu hry se nic nemění, Bayer kombinuje v bezpečné vzdálenosti od obou branek a bezpečně krátí čas zbývající do konce zápasu.

106

Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Kevin Volland, přichází Charles Aránguiz.

106

Začalo druhé prodloužení.
První část prodloužení byla jednoznačnou záležitostí. Leverkusen v ní vstřelil hned tři branky a víceméně tak rozhodl o svém postupu do druhého kola německého poháru.

Karlsruher SC – Bayer Leverkusen

0:3

po prodl. (0:0)

Zpět na online

Branky: 93. Kohr, 99. Pohjanpalo, 105. Bailey

Karty:   81. Wendell (LEV), 113. Henrichs (LEV)

Karlsruher SC: Uphoff – Camoglu, Stoll, Pisot, Siebeck – Bülow (C), Wanitzek (83. Hofmann), Muslija (96. Luibrand), Lorenz – Fink (108. Vujinović), Zawada (71. Schleusener).
Náhradníci: Orlishausen – Föhrenbach, Hofmann, Mehlem, Luibrand, Schleusener, Vujinović.

Bayer Leverkusen: Leno (C) – Henrichs, Tah, Bender, Wendell – Kohr, Kampl, Bellarabi (71. Brandt), Mehmedi (71. Bailey) – Havertz (66. Pohjanpalo), Volland (106. Aránguiz).
Náhradníci: Özcan – Dragović, Aránguiz, Bailey, Baumgartlinger, Brandt, Pohjanpalo.

Rozhodčí: Hartmann – Stein, Huber

Diváci: 17 073