Menu

Hokej

Play-off NHL

Anaheim Ducks – Nashville Predators

1:3

konec (0:0, 1:1, 0:2) Stav série: 2:3

21.05.2017, 01:15 • Honda Center, Anaheim • Finále Z. konference • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

59:50

Na straně Nashvillu dostal dvě plus dvě minuty za hrubost Mattias Ekholm, zatímco Vernon Fiddler stejně jako na opačné straně Corey Perry 10 minut za nesportovní chování.

59:50

Nick Ritchie a Ryan Kesler na straně Anaheimu dostali dvě minuty za hrubost. Nick Ritchie ovšem dvojnásobný trest, tedy čtyři minuty, zatímco Corey Perry desetiminutový trest za nesportovní chování.

59:50

Další dvojicí, která se objevila na parketu, byli Vernon Fiddler a Corey Perry, bitka ovšem nebyla tak ostrá.

59:50

Mattias Ekholm vytvořil taneční pár s Nickem Ritchiem, který se chtěl hodně rvát a nakonec došlo na bitku!

59:39

P. K. Subban dostal 21 sekund před koncem zápasu dvě minuty za hrubost poté, co fauloval za bránou Ducks.

59:12

59:12 Austin WATSON - 1:3

59:12

Nashville právě vstřelil branku!
Dvě klíčové situace! Jakob Silfverberg v pravém rohu útočného pásma při pokusu o zpětnou přihrávkou zlomil hůl a Corey Perry našel přihrávkou zpoza brány pouze AUSTINA WATSONA, který z pravého kruhu obranného pásma přes celé kluziště zamířil do prázdné brány! Nashville vede v závěru o dvě branky 3:1!

58:42

Jonathan Bernier zůstal po oddechovém času před vhazováním v útočném pásmu na střídačce!

51:01

51:01 Pontus ÅBERG - 1:2

51:01

Nashville právě vstřelil branku!
Mattias Ekholm předvedl na levém křídle po fantastickém obranném zákroku skvělý forčeking, když u hrazení vyhrál osobní souboj a poté bekhendovou přihrávkou našel v levém kruhu pro vhazování Filipa Forsberga, jehož střelou zápěstím sice dokázal Jonathan Bernier lapačkou vyrazit, jenže pouze před sebe a PONTUS ÅBERG z dorážky puk zasunul po ledě do prázdné brány! Další skvělý obrat Predators! Asistence: Filip Forsberg a Mattias Ekholm.

50:46

Mattias Ekholm na kolenou zabránil Ducks skórovat, když na čáře zablokoval střelu Brandona Montoura a společně s Pekkou Rinnem poté i dorážku Nicka Ritchieho!

49:12

Mattias Ekholm se ocitl před bránou v obrovské šanci, když se z otočky snažil volný puk z mezikruží zamést do brány, Jonathan Bernier ale dokázal vleže puk na levém boku vyrazit!

48:06

Brandon Montour se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci a mohl Ducks přiblížit ve třetí třetině k vítězství, jenže ztroskotal na levém betonu Pekky Rinneho, který předvedl fantastický zákrok a puk dokázal vyrazit!

44:10

Miika Salomäki se snažil sklepnout puk ze vzduchu do brány, což se mu málem podařilo, puk se ale od pravého ramene Jonathana Berniera nakonec odrazil místo do sítě před bránu! Celému závaru předcházel lob zpoza brány.

41:31

Ryan Kesler v úvodu závěrečné třetí třetiny napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k nebezpečné střele zápěstím, která mířila do bližšího horního rohu brány, Pekka Rinne ji ale dokázal lapačkou senzačně vyrazit a po následné dorážce Ducks z opačné strany v blízkosti pravé tyče zmrazil puk pod lapačkou!

39:19

39:19 Colin WILSON - 1:1

39:19

Nashville právě vstřelil branku!
P.K. Subban po zpětné přihrávce o hrazení nahodil puk na pravém křídle od modré čáry zápěstím před bránu, kde byl jeho pokus zablokován. V blízkosti pravé tyče se ale dostal k odraženému kotouči Colton Sissons, který ho mezi dvěma protihráči dokázal přiťuknout krátkou přihrávkou COLINOVI WILSONOVI, jenž ho vzápětí nabral bekhendem jako na lopatu a o pravou tyč v pravém horním rohu brány ho v přesilové hře z blízkosti dopravil do sítě! Predators dokázali využít početní výhodu a těsně před druhou přestávkou vyrovnali na 1:1! Asistence: Colton Sissons a P. K. Subban.

37:30

Filip Forsberg zasáhl před bránou vysokou holí do obličeje Johna Mansona, faul mu ale rozhodčí odpustili. Vzápětí ho navíc fauloval právě Josh Manson, který dostal trest za krosček.

34:56

Corey Perry se stal během playoff v prodloužení jedním ze tří nejúspěšnějších střelců v historii NHL a nyní mohl vstřelit gól v normální hrací době, když z vrcholu pravého kruhu pro vhazování krásnou střelou mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Pekka Rinne ale dokázal puk vyrážečkou vytáhnout!

34:00

Filip Forsberg zahákoval Samiho Vatanena v pravém kruhu útočného pásma poté, co Pekka Rinne vyrazil střelu Andrewa Cogliana z pravého kruhu pro vhazování a na opačné straně si připsal úspěšný zákrok také Jonathan Bernier.

32:46

32:46 Chris WAGNER - 1:0

32:46

Anaheim právě vstřelil branku!
Jakob Silfverberg na levém křídle v blízkosti modré čáry v útočném pásmu krásně předložil puk ze druhé vlny najíždějícímu Brandonovi Montorovi, který bez přípravy pálil z vrcholu mezikruží těsně nad ledem k pravé tyči. Pekka Rinne sice dokázal fantasticky zakročit levým betonem a puk vyrazit, proti následné dorážce CHRISE WAGNERA už byl ale zcela bezmocný! Ducks doma vedou nad Preds 1:0! Asistence: Brandon Montour a Jakob Silfverberg.

26:09

Jakob Silfverberg byl zřejmě hráčem, který z pravého kruhu pro vhazování mířil po ledě ke vzdálenější levé tyči, Pekka Rinne ale předvedl agresivní zákrok, když pravým betonem puk vykopl!

24:34

P. K. Subban se pokusil protrhnout bezbrankové skóre táhlou střelou od modré čáry, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Jonathan Bernier ale pravým betonem vyrazil puk do ochranné sítě!

23:42

Pontus Åberg vypálil od modré čáry a jeho nebezpečná střela zaměstnala Jonathana Berniera, který byl vzápětí zasednut jedním z hráčů Nashvillu. Hosté toho ale nedokázali využít a k dorážce se vzápětí nedostali.

20:01

John Gibson do druhé třetiny nenastoupil a v bráně Anaheimu ho nahradil Jonathan Bernier.

18:39

Ryan Ellis se během pár sekund dostal ke dvěma střelám, z nichž první z mezikruží zamířila těsně vedle levého horního rohu brány, zatímco druhá od modré čáry těsně nad ledem k levé tyči, John Gibson ji ale pravým betonem vyrazil!

17:40

Filip Forsberg si v levém kruhu pro vhazování srovnal hůl na střelu a poté z blízkosti zápěstím mířil na přední tyči pod víko, John Gibson byl ale připraven a zřejmě maskou vyrazil puk před sebe!

16:41

Filip Forsberg nabral rychlost a podél hrazení se snažil protáhnout do pravého rohu útočného pásma, před kterým ho podrazil Jakob Silfverberg. První přesilová hra Preds.

13:49

Josh Manson krásně vypálil na pravém křídle od modré čáry a jeho střela mířila těsně nad ledem přesně ke vzdálenější levé tyči, Pekka Rinne ji ale skvěle pravým betonem vykopl!

13:10

Nick Ritchie se po nahození z pravého kruhu pro vhazování ocitl před bránou ve velké šanci, mezi betony ale klečícího Pekka Rinneho propálit nedokázal! Brankář Preds zmrazil puk pod lapačkou.

10:41

Za úplně stejný zákrok dostal dvě minuty také Nicolas Kerdiles, domácí hráč byl ovšem vyloučen za vysokou hůl.

10:41

Cody McLeod chtěl u střídaček předvést tvrdý hit, jenže mu úplně nevyšel a skončil na ledě. Navíc dostal dvě minuty za hrubost.

08:40

08:40 Zpětný pas Viktora Arvidssona málem nadělal neplechu.

08:40

Predators mohli udeřit v oslabení po zpětné přihrávce Viktora Arvidssona zpoza brány, jenže John Gibson dokázal hrudí v blízkosti své pravé tyče tečovaný puk vyrazit, poté se ho sice marně snažil vleže zachytit, dorážka ovšem nepřišla.

07:28

Cam Fowler napřáhl na levém křídle od modré čáry k velmi nebezpečné střele, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Pekka Rinne ji ale levým betonem vykopl!

06:33

06:33 Ryan Getzlaf se ocitl v první slibné příležitosti střetnutí.

06:33

Ducks nahodili puk od modré čáry směrem na bránu, před kterou došlo k nepříjemné teči a v blízkosti pravé tyče se dostal po krásném zamíchání s pukem ke střele Ryan Getzlaf, který dobře mířil pod horní tyč, Pekka Rinne ale puk hrudí vyrazil a následná dorážka Ducks zamířila těsně vedle pravé tyče!

06:26

Brandon Montour se chystal rozehrávat za bránou v blízkosti pravé tyče, kde ho podrazil zezadu Colton Sissons. Následuje krátká reklamní přestávka a druhá přesilová hra Anaheimu.

01:37

James Neal si na útočné modré čáře pomohl faulem, když vysekl hůl z rukou Ryana Keslera. Ducks si zahrají přesilovou hru.

Anaheim Ducks – Nashville Predators

1:3

konec (0:0, 1:1, 0:2) Stav série: 2:3

Zpět na online

Branky a nahrávky: 33. Wagner (Montour, Silfverberg) – 40. C. Wilson (Sissons, P. K. Subban), 52. Åberg (Forsberg, Ekholm), 60. Watson

Anaheim Ducks: Gibson (21. Bernier) – Fowler, Manson, H. Lindholm, Montour, Vatanen, Bieksa – N. Ritchie, Getzlaf (C), O. Kaše – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Wagner, N. Thompson, Perry (A) – Kerdiles, Vermette, Boll. Hlavní trenér: Randy Carlyle.

Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (A), Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Forsberg, Järnkrok, Arvidsson – Åberg, Sissons, Watson – Salomäki, C. Wilson, Neal (A) – McLeod, Fiddler, F. Gaudreau. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

Rozhodčí: Jean Hebert, Dan O'Rourke. Čároví: Derek Amell, Jonny Murray

Diváci: 17307

Průběh zápasu
1. třetina
01:37 NSH 2 Neal, sekání
06:26 NSH 2 Sissons, podražení
10:41 NSH 2 McLeod, hrubost
10:41 ANA 2 Kerdiles, vysoká hůl
16:41 ANA 2 Silfverberg, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
20:01
32:46 ANA 1:0 Wagner (Montour, Silfverberg)
34:00 NSH 2 Forsberg, hákování
37:30 ANA 2 Manson, krosček
39:19 NSH 1:1 C. Wilson (Sissons, P. K. Subban)
Po 2. třetině
3. třetina
51:01 NSH 1:2 Åberg (Forsberg, Ekholm)
59:12 NSH 1:3 Watson
59:39 NSH 2 P. K. Subban, hrubost
59:50 ANA 2 N. Ritchie, hrubost
ANA 2 Kesler, hrubost
ANA 2 Perry, nesportovní chování
59:50 NSH 2+2 Ekholm, hrubost+hrubost
NSH 10 Fiddler, nesportovní chování
Konec